![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
iviTe, stiu, o reglabila ar face diferenta, dar oricum, numai in -80 ar sta, asa ca...:D Oricum, poti sa-mi trimiti un pm cu configuratia suspeniei tale ca a ta e trantita bine:D
uskt, amortizoarele oricum sunt piatra, e unu putin scurs si ma duc sapt asta sa-l refac si daca il refac, fac spatele si mai tare:D. Oricum, am gasit sa comprim arcurile si sa nu mai am spatiul ala intre roata si aripa banzay, chiar iti multumesc pentru aprecieri, avand in vedere ca vin de la tine. Masina ta ce mai face? Ca nu am mai citit nimic despre ea. Iar legat de folie, cand am sa termin cu ce mai am eu prin cap o sa recolantez plafonul si montantul B pt ca si mie mi-a placut cum arata. Update: - am comandat bara de opc, in 10 zile e la mine - pana la sf sapt am bb, depinde cum au timp baietii de la custom garage |
foarte frumoasa :D
fai buzele cromate la jante, si o sa dea altfel :-P |
Quote:
Unde zici ca te duci sa iti refaci amortizoarele? Ca ma tot intreba cineva unde intareste niste amortizoare... (la mine din fericire la cielo au fost 130 ron bucata tari si bune) |
sa vedem noua infatisare cu bariile:D.....aaaa si nu uita pls de PM:D in legatura cu buza;)....
spor |
zimi si mie daca sti cum se comprima niste arcuri ??
|
1 Attachment(s)
Amortizoarele le fac undeva pe la unirii, aici in bucuresti. Am auzit pareri impartite despre ei. Eu am facut 3 seturi de amortizaore si doar la asta ultimul am probleme, adica s-au scurs, dar ma duc sa le refac si nu mi-a mai cerut niciun ban (asta fara sa zic eu nimic).
Tot de la baietii cu amortizoarele am primit un numar de tel al unei persoane care comprima arcurile. Am inteles ca la cald le face, le comprima cat de mult vreau, adica poate sa le faca si spira pe spira si cica nu ar fi niciun risc de a crapa/rupe etc. Aici am dubii, iar cine are idee despre procedeu este binevenit sa ma lumineze:D App, se lucreaza:-P |
bun bun baga mare cat despre arcuri comprimate nustiu nici eu si eu as vrea sa le mai micsorez sa zic asa pe cele de spate ... sa mai coboare inca vreo 2cm :))
|
Quote:
legat de arcuri,relax poti sa faci absolut linistit treaba cu comprimatul,am avut eu la golf ii un om in tm,care are cuptor,le-a incalzit pana erau rosii,apoi le-a comprimat cat am rut eu si a mai reglat ceva la spirale...cele de jos le-a adunat si cele de sus le-a indepartat un pic sa arcuiasca de acolo nu am avut nici o problema,ii mult mai ok decat arcuriile sport mai ales daca ai telescoape bune |
4 Attachment(s)
bb 90% gata, mai sunt cateva retusuri de facut, astept sa vina bara, sa intre la vopsit si termin pe luna asta:D
|
Ce bine îi şade aşa supărată! :D Şi grila e mortală!
German Style!! |
Poate c-o să sune aiurea, dar eu nu înţeleg bad-boy look-ul pe Astra G...:sad:
Chestie de gusturi... Lucrarea este una bună, dar părerea mea este că G-ul nu se pretează la bad-boy... |
1 Attachment(s)
Da, treaba asta tine de gusturi, acum mie imi place mai mult cu bb decat fara, iar cand o sa fie vopsit o sa arate si mai ok
Merci GAB pt aprecieri Uitasem cea mai importanta poza:D |
Quote:
|
baiatu baiatu, cam avem aceleasi gusturi :)) zile tu GAB :twisted:
p.s. imi place ce parcari faci hodorong tronc peste trotoare :lol: |
cata_kevi, mare aspirator am bagat prin ea, asa ca sa nu mai imi creasca vietati prin masina. App, nu o spal sa nu zboare chitul:D
iviTe, e loc "platit" :D. Asa e in rahova:-) |
hahah atunci este bine ... hah vezi ca ti`am dat pe privat id meu de mess, bagal si mai vb una alta o barfa doaua .. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vipermihai, adevarat, m-ai salvat. Ma vedeai draq la stiri sugrumat prin masina:D
cata_kevi, sa fie clar pt toata lumea, am glumit de faza cu chitul. Am numai cuvinte de lauda pt cei de la custom garage si vb cat se poate de serios. Lucrearea a iesit de nota 11, in plus au scos bb exact cum am vrut eu. Recomand din toata inima! |
Felicitari pentru BB, mai ales baietilor de la Custom care au talent pe sistem :lol: Imi place stickerul maxim :shock:
PS: unde stai in rahova? |
dupa colt pe dreapta :))
|
B-99-SAA, sebastian. Vrei sa furi chitul?:D
iviTe, Bucurestiul, ca sa nu zic rahova:D, nu e ca la voi acolo, un singur stop si restu' porumb, aici e mai complicat:D |
Stiu cum este stai linistit :)) nu e chiar cum crezi si aici la mine :)
|
Haideţi să depăşim şi noi subiectul ăsta :D Vreţi ? :D
|
2 Attachment(s)
2 poze ca sa trecem peste:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumoase bre :) ii tragi o vopsea completa sau doar aripile si capota ??
|
iviTe, acum vopsesc tot botul si toata partea dreapta, dar va urma vopsit spatele si partea stanga peste cateva luni. Oricum, luni sau cel mai traziu marti vine bara si atunci intra si la vopsit:D
B-99-SAA, ai pm |
|
:)) frumos, tot filmuletul e frumos!:D
cand iti vad si eu masina bsk-ul??? |
Nimic nou sub soare la mine. Saptamana asta ar trebui sa iau gumele pentru spate, sa incalt jantele si sa mai pacalesc una alta la masina in weekend. Am tot amanat, diverse motive.
Stii vorba aia... "iarna trece, tablele raman" :lol: |
ba mihai macar le ai si pe alea:)) .. alti nu au nici atat:P
|
hai cu baraaa de opc :X:X:X
|
Ceva nou? Ai terminat masina?:D
|
4 Attachment(s)
am iesit de la vopsit, luni ma duc sa asez cum trebuie bara si sa pun grilele, proiectoarele etc
|
Quote:
|
a iesit ok schimba grila aia odata ;)
|
a iesit super !!! felicitari celor de la custom si... tot ce-ti mai trebuie proiectoare ?
|
frumos omu :shock: sai ai mare grija de ea ca o sa aibe si ea de tine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning