![]() |
Re: Street Night Racers Club
Felicitari pt participarea si sprijinul acordat la cursa de sambata 29.05.2010 la Craiova/Bucovat!
|
cu multa placere,sper ca ne-am facut treaba cum trebuie. ne bucuram ca am putut ajuta cu ceva.felicitari tie si celorlalti pentru podium si participare.
ne cerem scuze ca nu v-am mai salutat la plecare,dar erati in sedinta...si n-am vrut sa va mai deranjam.sa nu fie inteles gresit. |
Multumim oficial - din partea mea si a lui sharpe - pentru ajutorul acordat !
|
cu multa placere!multumim si noi pentru increderea acordata
|
28 Attachment(s)
n-am mai postat de mult pe aici...sa facem un inventar al membrilor din bucuresti:
|
Ce tricouri v'aţi tras măi , gaşca din Tg-Jiu. Toţi cei din club au la fel ? .8)
|
frumoase masini Oprea :P..numai bine.
|
in afara de trabant si bmw-ul mat nu e nimic spectaculos fara nici o suparare
|
18 Attachment(s)
Quote:
am facut o selectie a membrilor mai mult dp oameni decat dp masini continui si cu o mica prezentare a baietilor din tg jiu |
la targu jiu totul frumos dar aici ..... bafta in continoare domnu oprea
|
nu mai vorbiti aiurea ... sa va vad pe voi ca faceti ce a facut oprea si mai vb dupa ...
pana atunci :-| |
creca voi sunteti frustrati de vorbiti de rau paci.nu inteleg de ce va credeti asa buni.....
|
rove ramai calm te rog.
hai sa aratam ca stim sa acceptam criticile nu suntem smeii din dodoasca,nu avem super masini...nu am zis niciodata ca avem asa ceva masinile care le avem,sunt ale noastre...si gata... e o perioada grea pentru multi dintre noi(din punct de vedere financiar)... mai bine ii lasam pe ceilalti sa isi arate bijuteriile pe forumuri,noi stam linistiti si asteptam sa castigam la loto...ca altceva nu avem ce face nu am mai cautat membrii deoarece avem alte prioritati acum multumesc vali pentru sustinere salutari catre toti |
Quote:
imi cer scuze daca tu sau "alexu_bad_boy" v-ati simtit in vreun fel jigniti de atitudinea lui Rove.nu a fost cu rea intentie. |
bai nu ma simt frustrat sau altfel am spus doar ca la tg jiu aveti masini fata de cei din bucuresti atat am spus.daca voi credeti ca asta e o jignire imi cer scuze.bafta!!
|
Oprea lasa-mi si mie un PM cu nr de telefon sau un id de mess al baiatului din Tg.Jiu cu urs'u mat,vreau sa vb ceva cu el referitor la masina.ms!
|
|
n-ar trebui sa ne votam toti?
|
votam pe cei care merita si ne-au demonstrat asta noua ;)
|
4 Attachment(s)
felicitari lui luci pentru locul 3 la Old School Racing Ep.3 : Ghercesti
|
10 Attachment(s)
am si uitat sa mai postez pe aici
salutam lumea buna si uram Sarbatori Fericite tuturor pasionatilor de automobile ( si nu numai :-P) |
Chiar ma intrebam ce mai faceti.Ma bucur ca ai "reinviat" topicul.Succes in continuare.
|
In pragul sarbatorilor si a trecerii intr-un an mai bun,Street Night Racers va ureaza sincer Sarbatori Fericite si clasicul La Multi Ani. Sa mancati sanatosi porcul in cinstea nasterii domnului si sa inchinam toti in noaptea dintre ani un pahar de sampanie pentru un an mai bun. Sa va dea Dumnezeu: toata puterea de la volanta...la roata , preturi reduse la carburanti , sosele demne de suspensia voastra sport , boost cat mai mare in turbina si injectoare la care poti canta. |
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un craciun cat mai fericit si linisti,si un an nou mai bun,cu cat mai multe reusite!!!
|
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un craciun cat mai fericit si linistit,si un an nou mai bun,cu cat mai multe reusite!!!
|
Echipa RACING STREET TEAM va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi,un an nou plin de bucurie si realizarea tuturor dorintelor.La multi ani!
|
ALL 4 Speed va ureaza:
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire..... pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. LA multi ani 2011 |
Un an nou fericit din partea noastra :dance:
|
Din partea Styling Club, un sincer la multi ani, multa sanatate, fericire si speram ca anul viitor sa avem bani de modificari;)!
|
Un anunt important...pentru majoritatea cluburilor https://forum.4tuning.ro/announcement.php?a=162
|
ms nxdev
si multumit tuturor celorlalti pentru urari la jumatatea lui ianuarie doresc si eu tuturor pasionatilor de tuning/motorsport un an plin din toate punctele de vedere |
salut...mai exista clubul...activitate ceva?...o intalnire...:-??...
Bafta...sa va puneti pe picioare:>:oops::oops::oops: |
clubul mai exista...
numai ca nu prea mai activam pe aici... intalnirile le tinem si noi pe unde apucam...oricum...am vb cu nxdev...si o sa trecem pe la voi intr-o zi... |
Quote:
Va asteptam cu cea mai mare placere...ba chiar va ''provoc'' la o sedinta foto:p |
oricand fara probleme...de preferat ar fi sa se mai imbunatateasca vremea ... ca altfel toate pozele vor iesi maro :D (sper sa nu se inteleaga altceva) :))
|
Quote:
nu se intelege...cand vrei tu...add andreibadea_88 |
@ontopic: Multa bafta in continuare cu proiectul vostru.. si la mai multe prezentari.
@offtopic : Voi credeti ca sunteti originali...dar intrebarea mea este : de ce ati scos copyright-ul de la wordpress ? Adica voi in footer aveti : Code:
Copyright © 2010 Street Night RacersCode:
****** name="generator" content="WordPress 3.0.1" /> |
sincer... te felicit
o observatie pentru care eu unul te felicit nu stiu cum de zici ca vrem sa fim originali...de unde ai dedus asta...dar ma rog nu mai imi aduc aminte exact cand/cum si in ce fel am scos acel copyright daca nu ma insel jos era denumirea temei...care era ciudata... este un template,site-ul nu a fost facut de la 0 ... esti initiatorul template-ului? sau este o problema de genu ... de ai fost atat de atent la acest detaliu? daca e sa o luam asa...in 2 azi de zile nu cred ca au observat foarte multi chestia asta...imaginea noastra oricum este cam in penumbra...deci...nu imi bat foarte tare capul cu chestia asta... nici nu mai stiu macar in ce circumstante s-a schimbat acel copyright |
Quote:
|
orice ar fi ai facut o treaba buna oprea...sa stii si tu asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning