Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Uno - Turbo IE 1988 (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/105491-uno-turbo-ie-1988-a.html)

CRC'ul 10-06-09 17:51

Re: Fiat UNO Turbo IE 1988

corect..ideea e ca se vede ca masina lui trage tare de tot ..a mea e doar un pic mai rapida...;) pe 402 m

florin_ 11-06-09 07:37

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2396676)
corect..ideea e ca se vede ca masina lui trage tare de tot ..a mea e doar un pic mai rapida...;) pe 402 m

da ,trage foarte tare ,merge foarte bine motorul ,dar nu poate pune puterea pe asfalt ,gume -amortizoare -problema este decand aveam eu masina,dar cu putina atentie din partea lui si putina investitie in ea ,datele problemei se pot schimba radical !

CRC'ul 13-06-09 14:00

nu stiu cat de radical se pot schimba...nici eu nu pun jos tot ce am ..nici el ..e treaba din picioare...o sa vad si cu puiu cum stau ..doar ca sa fiu eu impacat ....

CRC'ul 19-06-09 19:53

M-am luat cu treaba( clubul -->MAK MOTORSPORT <-- are un nou eveniment in curand) si am uitat sa scriu ca masina a stat pe 400m in fata unui bmw 328 ..ce e drept masina nu se tura pana sus de tot ..ceva probleme la soft ..motorul venea de pe o automata..sau cel putin asa spunea proprietarul...da ca idee UNO a plecat in fata BMW-unlui..:)

NashUL 19-06-09 21:16

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2421669)
M-am luat cu treaba( clubul -->MAK MOTORSPORT <-- are un nou eveniment in curand) si am uitat sa scriu ca masina a stat pe 400m in fata unui bmw 328 ..ce e drept masina nu se tura pana sus de tot ..ceva probleme la soft ..motorul venea de pe o automata..sau cel putin asa spunea proprietarul...da ca idee UNO a plecat in fata BMW-unlui..:)

Jur pe roshu...am fost martor !!!!
eu si alte 40 de persoane ;)

CRC'ul 22-06-09 18:59

Mai avem de "indurat" pana sa ne dam klumea cu un 328 "in toate mintile"..pana atunci ne limitam la masini ceva mai slabutze 100-150 CP...cu ceva rezerve of course...
mi-a spus cineva sa ca o sa am de furca cu tdi-uri destea de "90 CP" a se citi 150 ;)...

CRC'ul 30-06-09 19:48

sambata ...intram din nou la joaca... 4 probe de traseu in parcare la carrefour Promenada MALL Braila...abia asteptam :)

iMAGiNE 02-07-09 12:10

Bafta! :D

CRC'ul 02-07-09 13:55

Poate nu vii acolo sa ma filmezi...:P
in seara asta reglam frana de mana la popik la garaj..poate ii dam si "o mana de apa" :))

CRC'ul 02-07-09 22:21

am fost la popic in seara asta si am umblat la frana de mana ..dupa ce am muncit 2 ore ..am pus tot la loc am strans tot pe acolo ..si am mers intr-o proba. a tinut prima data doar o roata ..apoi deloc ..apoi a cedat o piesa ..si la acest momet nu mai am deloc frana de mana...am rezolvat-o..:)

later edit: si asta cu 1 zi inainte de concurs...plm asta e..

CRC'ul 04-07-09 16:20

masina a mers bine astazi..pacat de frana de mana. Oricum fara frana de mana am reusit un loc II ...asa ca totul e OK.
film: https://www.youtube.com/watch?v=EBk4RBLOD_Y

denver 04-07-09 16:57

Bravo fratica , parca devin tot mai gelos pe tine , mor dupa rachetuta asta mica

iMAGiNE 05-07-09 15:10

Felicitari pentru prestatie pretenas! :>

CRC'ul 07-07-09 20:31

merci merci..uite alt film pus de baieti..

https://www.youtube.com/watch?v=R9gSk...layer_embedded

yknot 08-07-09 09:30

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2404206)
nu stiu cat de radical se pot schimba...nici eu nu pun jos tot ce am ..nici el ..e treaba din picioare...o sa vad si cu puiu cum stau ..doar ca sa fiu eu impacat ....

nu te grabi ca o sa vezi cum stai si cu mine ;) inainte sa fac upgrade la turbina

CRC'ul 08-07-09 17:21

da un telefon ... bag benzina si ne vedem..

yknot 08-07-09 19:00

iar iti spun sa nu te grabesti..... ntz ntz ntz.... cand ma intorc din concediu repar ce am stricat si iti satisfac curiozitatea :)
masina sta de 10 zile in garaj la umbra ;)

CRC'ul 08-07-09 20:18

am auzit ca ai avut ceva probleme la masina..las ca ne vedem ..eu spuneam doar ca sunt: DISPONIBIL :P distractie placta in concediu..

iMAGiNE 12-07-09 16:00

CRC, las-o frate mai jos si o sa fie super masina! Pune-i si o folie si aia-i.
Baftaaaa! :)))

CRC'ul 12-07-09 17:10

frate daca mai pun si o toba si un filtru ..gata sunt ;) ...merci de sfaturi ;)

iMAGiNE 13-07-09 01:00

Aia era, uitasem!
Dup'aia poate mergem cu masina la vreun local la vreo cumetrie ceva...

CRC'ul 13-07-09 13:49

saptamana asta sigur merem la o cumetrie ...sa ma suni cand mergem ;)

CRC'ul 19-07-09 23:21

1 Attachment(s)
de la acelasi eveniment...:)

florin_ 20-07-09 14:42

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2497894)

sa faca domle cupe de draft 1400 cc ,sau de cat are motoru castigatoru in cazul tau draft 1,4 turbo !!!

NashUL 22-07-09 09:18

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2497894)

Nu te mai saturi baietel..:)))

Aaliyah1985 25-07-09 17:13

O mica istorie a acestei masini.

Am fost surprinsa sa citesc despre ea pe net. Nici prin gand nu imi trecea ca va ajunge topic pe net sau masina de liniute. Eu am cam crescut cu masinuta asta langa mine. Traiam cu parintii mei in Germania la inceputul anilor 90 cand a cumparat-o tata, defecta si tot el a reparat-o. Tin minte ca a venit intr-o zi acasa cu un zambet larg si mi-a zis mie si mamei mele sa iesim pana afara sa vedem ceva, era gata Fiatul, si ne-a luat la o tura pe autostrada. Nu o sa uit niciodata clipa in care i-a dat 220, eram absolut fascinata, cred ca atunci a fost clipa cand mi-a intrat viteza in sange. In 94 am adus-o in tara si au inceput problemele. Desi mereu mai cadea cat ceva la ea(din cauza drumurilor) mergea atat de bine si statea atat de bine pe viraje incat am mai tinut-o ani buni. Tatal meu nu e vitezoman dar cand se urca in masina asta nu se putea abtine sa nu ii dea. Era o placere cu ea pe virajele de pe Valea Bogatii. Chiar daca nu aveam inca 12 ani, ma lasa mereu sa stau in fata. Pana intr-o zi cand s-a hotarata tatal meu sa o vanda. Tin minte ca am plans, sa nu o vanda dar tot a dat-o. Insa tipu caruia i-o vanduse nu reusise sa ii dea toti banii, astfel incat tot la noi s-a intors masina, spre bucuria mea. Asa ca am mai stat cu ea ceva ani pana cand a inceput sa cedeze si tablaria, era coapta pe dedesupt, ne era ca vom cadea din ea. Prin urmare iara am pus-o la vanzare. In acelas timp Pascal, fostul proprietar si var cu mine, iti cauta masina, asa ca i-am vandut-o lui cu toata inima. A facut-o alta masina. A reparat-o si a schimbat cam tot ce se putea schimba, de la jante la scaune racing. Pana si mirosul din ea il schimbase. Dar vad ca si de data asta a ajuns pe maini bune, ceea ce ma bucura foarte mult. Asa ca sa ai grija de ea ca e o masina speciala. Toate cele bune si sa te bucuri de ea.

CRC'ul 25-07-09 20:34

Multumesc f mult de povestioara..:), am prins si eu ..ce a mai ramas in masina din spiritul uno turbo si da ..m-a fascinat..am bagat bani in masina..si mai bag..e greu cu rugina..dar ..vedem...ce putem sa facem si aici...in rest masina fuge in draci ...;) :P

gun--- 26-07-09 12:31

salut
si eu am contribuit cu un fiat uno turbo (donator de motor si cutie )pentru masinuta ta

gun--- 26-07-09 12:33

merita facut !!!!

CRC'ul 27-07-09 17:35

se "simte" ca e facut din bucati ...dar cel putin tehnic e >>> OK masina fuge grav de tot. Estetic trebuie umblat, trebuie amortizoare...mai sunt multe de facut dar eu pe moment sunt f multumit ..tinand cont ca masia are un sigur scop..e masina mea "de dat"..masina de familie fiind un logan diesel ;)

iMAGiNE 28-07-09 01:36

Fuge "tigania"! ;))
Apropo, In Braila se afla un copil in varsta de 8 ani care este vicecampion national la karturi. Aici este povestea lui http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=5 , haideti sa il impingem de la spate pe acest copil sa ajunga un campion national si sa piloteze un monopost in Formula 1! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe acel site, si sa VOTATI IN FIECARE ZI, pentru a putea obtine o sponsorizare de la BRD ca sa ajunga o stea a Brailei! Multumesc mult!

CRC'ul 28-07-09 18:08

cine poate sa ajute ...e vorba de 5 min maxim..cat faci un cont pe acel site si apoi votezi...cine poate vota in fiecare zi e si mai bine ..mai multe voturi mai multe sanse pentru roberto sa ajunga ceea ce trebuie: un CAMPION.

CRC'ul 11-08-09 17:47

yoo carea are un boost controler de imprumut pentru cateva teste..al meu cred ca e kko ..ca imi face boost preaaa muuult desi e reglat mai jos...si nu stiu cat poate merge tzigania cu 1.5 bari ...:)...care aveti dati un semn....nu de alta dar iara avem show pe 12 sept si tre sa fim in forma.. :)

https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...rt-braila.html ;)

CRC'ul 08-09-09 23:56

am gasit 3 variante de boost controler ...tot nu reusesc sa stabiles o presiune constanta in toate treptele ..cand zic ca e gata asta e ...ma trezesc ca in nus ce pozitie a pedalei la nus ce ture face boost prea mare si detoneaza..

trebuie luat la bani marunti ...

CRC'ul 12-09-09 23:16

azi am mers pe boost stock ..din pacate nu am reusit sa reglez klumea nici unul din cele 3 ..nu e bai ..am luat locul 3 ...fara nici un pic de frana de mana..sper sa reusesc sa o fac hidraulica...si atunci sa vedem cum stau lucrurile... :)

CRC'ul 13-09-09 18:12

3 Attachment(s)
YEE :)

denver 14-09-09 23:43

Felicitari fratioare , ajungi departe cu masinuta asta ca are potential oricat de mica e :D

Cristi_XP 17-09-09 22:02

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2550808)
yoo carea are un boost controler de imprumut pentru cateva teste..al meu cred ca e kko ..ca imi face boost preaaa muuult desi e reglat mai jos...si nu stiu cat poate merge tzigania cu 1.5 bari ...:)...care aveti dati un semn....nu de alta dar iara avem show pe 12 sept si tre sa fim in forma.. :)

https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...rt-braila.html ;)

asa sunt alea chinezesti ... merge ori pe inchis ori pe deschis ... nu stie intermediare,sau mai is de alea ce le reglezi si au arcul prea sensibil...si se destrang imediat.
Prietena mea a avut un forge, l-a vandut cu 1.7 mil , era setat sa mearga la 1bar si asa statea.Unu nou nu cred ca e mai mult de 1.9 mil ,daca te intereseaza te pot ajuta.
problema de alimentare ce ai zis-o o pateste si ea,la orice e presiune peste 0.6 ,nu tot timpul ... insa pe softul stock ce mergea in 0.8 si pe asta de acu ce mere in 1.3 overboost... stabil la 1 bar ... cand ajunge in 5000 rpm incep decuplari si abia accelereaza.De aia am si cumparat pompa ,din pacate sunt alte prioritati acum si trebuie sa o vand.
Referitor la boost controller, am renuntat la el , pentru o valva care se comporta o idee mai bine decat boost controllerul vezi aici
plus ca mi se pare mai ok ideea ca ecu sa controleze tot timpul boostul .

CRC'ul 18-09-09 20:00

stiu de valva ai :) ee mai scumpa decat un boost controler de firma ..si face doar un overboost prestabilit ...nu e reglabila..asa stiu eu.
in legatura cu valva noua...nu cred ca ma poti ajuta pe moment ;) :(

am gasit acum o varianta cu o a doua pompa de benzina ..incerc asa cu ceva mai multa benzina ..si vedem apoi daca mai e problema ...

Cristi_XP 18-09-09 20:15

overboostul si boostul sunt controlate de ecu prin valva asta.
poti sa incerci cu 2 pompe de benzina,sau una de presiune mare :)
Ce-am mai vazut e ca majoritatea leaga pompele "pe direct" sa fie cat mai bine alimentata pompa , puterea maxima a pompei e obtinuta undeva la 13.5 V
Nu ai unde sa incerci un log de AFR ? atunci iti dai seama mai exact ce se intampla ...
nu am urmarit decat pe sarite threadul asta, nu stiu exact ce ai facut si ce nu.Daca am zis ceva ce ai facut deja, imi cer scuze :)
Mai e o chestie,care e foarte riscanta la ce faci ... maresti presiunea in turbo...dar benzina mai multa cum ii dai ? de aia trebuie AFR ca altfel ai detonatii si prajesti pistoanele

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning