![]() |
Re: Provocari
sa nu fie discutii intre voi nu ???? din partea mea nu discut nimic ai grija sa nu iei prea mult poate te fac de rusine
|
:) :) :)
|
Cand ii gata preludu' imi dai um pm.
|
Quote:
Mah Tristan ce draq ai facut de rasufla asa harmasarii?:lol: |
wouuu ce mam speriat.....si ce a vrut sa demostreze aici ??? nu inteleg
|
vezi sa nu iei prea mult de la un vtec ;)
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/463-motoare/27233-vand-motor-tec.html |
acuma mi-am amintit... am vazut un prelude exact ca al tau 2.3i cu numere de frantza mi se pare acolo langa restaurant orizont.... dc nu il iei pe ala pentru piese? si ai si motor la el :wink:
|
am o vaga banuiala ca mashina aia e a ta :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
suntem offtopic deja
|
cam evitatzi aici subiectul... dar totusi cand e "decisiva" ? Sau mai suntem la prelungiri acum ?
|
Daca se vor da trebe sa filmeze cineva...sa nu fie discutii:D
|
Nu vor fi :)
|
Nah hai va dati cat ii honda iin service pana vine iarna haideti dativa..tekin scoate-o si sa va dati ce saracia sau fugi de provocarea lu tristan...a si ampropo am fost azi la SERVICE dacia si am vazut actibild ca si al tau cu typeR pe un stergator si un final de logan...sper ac nu de acolo l-ai luat..:D si haideti dativa :D
|
Quote:
si nu inteleg de ce...ne ascunde ceva?:drdodgy: Ia zi-ne si noua Tekin...provenienta acelei masini?DETALII !!! :eyebrow: Scopul si durata vizitei? Sau poate e ca la cainii aia de rasa...ai adus-o pt monta?:evil_laug |
provocare se amana vreo 3 luni nu mai am permisu.......la revedere
|
Quote:
|
ehehehehe virgula hehehehehehe virgula heheheheheh punct mai vorbim dupa 3 luni puncte puncte
criss bre nu ma fii asa sigur pe tine..... sa nu uiti cea ce ai scris aici o sa rad de voi...... |
CIne rade la urma rade mai bine.
|
Quote:
|
Deci acuma tzii frica de dacia portocalie...ha?
Peste 3 luni fara V-tec nici nu ma mai dau cu tine ... |
bre mergi la politia imi recuperezi tu permisu apoi ne dam bine ??? peste 3 luni nu o sa mai am vtec o sa am altceva o sa te pupa altcineva
|
nu cred ca mai are rost sa scriu aici ceva.....vorbim dupa 3 luni
|
Quote:
|
Tristan,daca isi pune TEKIN V-tec te va alearga:)...daca ramane la 2.3 nu va face nush ce victime.....da la design arata super...tot Aradu stie de preludu' negru.
Sunt f curios sa vad cum o sa traga portocala,cade intr-o grupa unde inca are sanse.. |
Quote:
|
La grupa C 5urile gtt sunt suverane...da si g60 se poate face "rau" cu bani -putini:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va opriti totusi sau ma apuc de sters?
|
daca ma ataca cineva trebe sa dau raspunz......
domnu de mai sus stai linistit ca nu imi caut motive ;) oricum nu mai am permis daca ma prinde politia ca fac curse ilegale am belit asa ca......trebe sa mai ai rabdare |
Quote:
|
ok domnisoara....asa sa fie vise placuta in continuare
|
Deci , s-a intrat la prelungiri. Pacat , in 3 luni , o sa fie zapada sau cine stie ce scuze or mai fii... Hai ba , dati-va odata si fara carnet si fara motor sau pedale , schimbator , whatever , la ora la care va dati Militia isi bea ceaiul :)
|
lume,lume!!! wake up!!!
Felix esti provocat de un opel astra mk1 1.6 8v ,accepti provocarea? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning