![]() |
Re: Machete in lucru - bmwh548
17 Attachment(s)
BMW E36 Maisto 1:18 (macheta personalizata la cerere)
Interior: - vopsit two-tone cu Mr. Hobby (ex Gunze) Brown (n-a cooperat cu mine si a iesit cam lucios) - mochetat Attachment 3035523 Attachment 3035524 Attachment 3035525 Portbagaj: - taiata piesa care probabil servea drept suport pentru soft-top la vreo alta varianta - "construit" portbagajul din plastic - mochetat - montat subwoofere Attachment 3035526 Attachment 3035527 Attachment 3035528 Attachment 3035529 Attachment 3035530 Attachment 3035531 Attachment 3035532 Attachment 3035533 Exterior: - indepartat urmele grosiere de matrita de pe spoilere - vopsit spoilere si praguri cu Mr. Hobby White - montat tipsuri metalice pentru toba finala - vopsit suportii pentru numerele de inmatriculare cu Revell Aqua Matt Black Attachment 3035534 Attachment 3035535 Attachment 3035536 Lumini: - pozitii fata-spate, faza scurta si faza lunga, proiectoare - vopsit sticlele proiectoarelor in galben Attachment 3035537 Attachment 3035538 Attachment 3035539 Probabil mai sunt si alte detalii care imi scapa pe moment, poze bune va posta posesorul. |
F E L I C I T A R I...
|
pentru asa un proiect frumos si reusit meriti felicitari!
|
bun, inseamna ca tu ai nevoie de comenzi, care sariti ?
inca mai astept sa le vad si pe ale tale care asteapta prin cutii, pe thread-ul asta :D numai bine ! |
Poate la vara Andrei, acum a venit frigul :lol:
|
Multumesc baieti!
PS: nasule... inca n-a ajuns pompeu' ala sa-l stric. |
Il trimit daca pui si lana in el :lol:
|
Pun si o molie bonus! :lol:
|
Ce frumos a iesit. Pacat ... n-am apucat sa vad pe viu macheta. Felicitari pentru inca un proiect dus la capat.
|
8 Attachment(s)
Multumesc!
BMW E46 UT Models 1:18 (macheta personalizata la cerere) - interior si portbagaj mochetate - exterior: garda la sol micsorata, jantele si discurile revopsite (Model Master Aluminiu respectiv Model Master Steel), lumini (angel-eyes alb cald, faza scurta si lunga alb rece, pozitii spate), terminatii metalice pentru toba finala Poze bune va posta posesorul pe topicul sau. |
Belea farurile...
Felicitari bre!!! |
Frumos ultimul proiect.
|
frumos E46 :D imi place ce a iesit!
|
Multumesc!
|
6 Attachment(s)
VW Scirocco Welly 1:24 (macheta personalizata la cerere)
Acum cativa ani a ajuns la mine pentru tuse de culoare la interior: Attachment 3114275 Attachment 3114276 Recent a ajuns din nou la mine pentru o revopsire a exteriorului. Din pacate culoarea aleasa (verde fluorescent) nu e surprinsa corect de camera foto, in realitate e mult mai interesanta. Attachment 3114277 Attachment 3114278 Attachment 3114279 Attachment 3114280 |
Foarte tare pe verdele asta!!!
|
Sar'na! E o culoare foarte interesanta, in lumina puternica e un verde intens/aprins, acum in lumina difuza e un verde inchis (normal cumva). Ma gandesc serios sa mai iau o sticluta si sa-mi vopsesc si eu ceva in culoarea asta.
|
cred ca e din cauza camerei foto, nu prea are luciu masina. Bine masina concept dupa care s-a ghidat este un verde mai inchis din cate stiu si este semi-mata. Ar trebui continuat proiectul cu alte jante si asa mai departe, dar asta hotaraste clientu'
|
Ar fi fost culmea sa iasa lucioasa din moment ce vopseaua utilizata este semimata. Intr-adevar, ar da bine cu niste jante mai mari si eventual cu buza.
|
Imi recunosc fosta macheta si imi place culoarea aleasa, parca este si in realitate ceva de genul acestei culori!
|
Brotacelul a ajuns la mine, e un cadou pentru sotie (desi sta tot in colectia mea, e a ei). In realitate verdele e frumos tare. M-am gandit sa schimb jantele, dar nu am cu ce, momentan. Multumesc Radu
|
Cu mare placere!
|
7 Attachment(s)
BMW M3 E36 GTR Bburago China (macheta personalizata la cerere)
Interior vopsit two-tone (negru mat si rosu mat Agama acrilic), photoetch-uri (vopsite cu pasta metalica Agama) in zona picioarelor. Attachment 3123182 Motor si transmisie vopsite (negru mat si rosu mat Agama acrilic, aluminiu Tamiya acrilic). Attachment 3123183 Eliminat eleron, deschis prizele de aer din spoilerul fata, caroseria vopsita negru mat (Gunze acrilic), jantele vopsite negru mat (Gunze acrilic) cu buza rosu lucios (Gunze acrilic), capete metalice pentru toba finala. Attachment 3123184 Attachment 3123188 Attachment 3123185 Attachment 3123186 Attachment 3123187 |
frumoasa modificare !vopsit la spray?as avea o intrebare,ai postat cu ceva vreme in urma un BMW 1/18 welly pe care l-ai mochetat,imi poti spune si mie de unde ai cumparat mocheta?sau cum ai obtinut-o?mersi
|
Multumesc. E vopsit la aerograf. Mocheta e luata din Mr. Bricolage (raionul cu autocolante). Am mai gasit si prin Baumax candva.
|
Mersi. la mine in Brasov nu e Mr.bricolage !voi cauta in celalalte magazine de genul !mersi oricum
|
Jos palaria finu!!!
|
Sar'na nasule!
Quote:
|
foarte bine facut! imi place cum ai lucrat! Mi-ai dat o idee buna!
|
Multumesc si succes cu proiectele!
|
Respect pentru tine si pentru ce a iesit din mana ta. Imi place foarte mult
|
Multumesc.
|
Next :lol: