Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - eddycdk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103901-machete-lucru-eddycdk.html)

ciuca2 17-08-10 21:08

Re: Machete in lucru - eddycdk

Eddy. Incepusei sa faci o Dacia Logan la o scara mai mare. Ce se mai aude de el? Ai lasat balta proiectul?

eddycdk 20-08-10 08:59

13 Attachment(s)
haideti sa mai vedem evolutia unor machete
momentan lucrez la un CL 600 (W140) 1/18 Majorette
masinuta arata jalnic cand a sosit la mine, avand un aspect tern, cu o culoare total nepotrivita, lufturi mari, bavuri din turnare si detalii de 1/43 pe alocuri
masina trebuia sa se intoarca la proprietar asa cum se cuvine unui Mercedes si treaba a inceput

dupa dezechipare, a urmat rezolvarea problemei lufturilor capotei fata de faruri si a usilor fata de aripile spate si de aripile fata dar si a bavurilor existente pe capote si mai ales pe bare
un pic de chit si multa slefurire cu pile fine si smilgher a meritat din plin pt aspectul realistic al masinii

intre timp, proprietarul m-a rugat sa ii pastrez aspectul clasic, stock al masinii, asa ca jantele au devenit din cromate, argintii precum trebuiau sa fie din fabrica

cauciucurile au fost si ele curatate, deoarece timpul isi pusese amprenta asupra lor

un detaliu important al Mercedes-ului este evident grila si emblema ce troneaza pe ea, care in cazul nostru erau detaliate ca la scara 1/43 :lol:
asa ca dupa 20 minute de pilire, acestea au devenit tridimensionale, cu spatii intre ele, conferind o nota de realism desavarsit masinii

farurile erau o alta mare problema, in spatele lor gasindu-se doar o hartie slab calitativ imprimata
asa ceva nu se putea pastra si dupa 45 minute de gaurit si frezat in zamacul gros al caroseriei au inceput sa prinda contur
bineinteles ca au mai trebuit incarcate cu chit pe alocuri si pilite pt a fi perfect drepte si a gazdui oala farului

dupa matuire si ajustarea tuturor defectelor la caroserie, masina a fost data cu 2 straturi de filler

interiorul, piesa de rezistenta a oricarei masini, a trebuit sa sufere si el imbunatatiri
culoarea mi-a placut foarte mult, asa ca am pastrat-o ( lucru unic pana acum in cariera mea :shock: ), doar anumite elemente negre (volan, maneta CV si parti din panourile de usa) au fost vopsite in culoarea maro
mocheta din alcantara s-a asternut apoi pt a conferi o nota de maxim realism interiorului (bineinteles in aceeasi culoare!)
apoi a venit timpul pt detalii: decor din lemn, butoane noi, clima, RCD, elemente cromate, etc au prins contur, scotand in evidenta luxul acestei masini
oglinda interioara a fost repozitionata, revopsita la imbinare si a primit geam "oglinda"

ieri masina a iesit de la vopsit :D si astazi ii fac proiectoare noi (avea rosii :rolleyes2:lol::lol: inainte), numere de inmatriculare, detalii geamuri si motor, oala farurilor, pedale, geamuri heliomate pt oglinzi si... toate montate pt a finaliza masina, dupa care va pleca pt prima data aratand cum se cuvine, spre o sedinta foto binemeritata!

iata pozele cu evolutia sa pana ieri!

VRS 20-08-10 10:02

tare masina

2010 20-08-10 21:32

O masina ce merita toata atentia ta si o povestioara foarte frumoasa, bravo Edi:!::!::!:

FED express 21-08-10 08:32

Buna treaba...asa trebuiau sa o faca cei de la Majorette!! si stai ca nu e gata inca.de abea astept sa vad sedinta foto de la final!

DariusAlexandru 22-08-10 15:36

Īmi place stilul tău de a povesti,aş putea citi toată ziua.
Desprea maşină ce să mai zic,interiorul este boboc,multă baftă īn continuare şi cu exteriorul.
Jos pălăria pentru cātă răbdare ai să execuţi fiecare detaliu,şi la interior cāt şi la exterior.

Respect pentru ceea ce faci. :D

bmwh548 22-08-10 15:49

Hai sa comentez negativ ca sunt somnoros si irascibil :-P

- eu as fi incercat sa corectez problema cu bordul, nu imi dau seama din poze exact ce si cum, dar se vede cam urat cand deschizi portiera.
- defectele de matrita de la spatarele scaunelor sunt enervante, dar banuiesc ca nu se observa atunci cand interiorul e montat la locul lui.

eddycdk 22-08-10 22:42

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3599452)
Buna treaba...asa trebuiau sa o faca cei de la Majorette!! si stai ca nu e gata inca.de abea astept sa vad sedinta foto de la final!

hmm.. in curand, saptamana viitoare, pe luni, marti cred
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 3602112)
Īmi place stilul tău de a povesti,aş putea citi toată ziua.
Desprea maşină ce să mai zic,interiorul este boboc,multă baftă īn continuare şi cu exteriorul.
Jos pălăria pentru cātă răbdare ai să execuţi fiecare detaliu,şi la interior cāt şi la exterior.

Respect pentru ceea ce faci. :D

mersi!
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3602139)
Hai sa comentez negativ ca sunt somnoros si irascibil :-P

- eu as fi incercat sa corectez problema cu bordul, nu imi dau seama din poze exact ce si cum, dar se vede cam urat cand deschizi portiera.
- defectele de matrita de la spatarele scaunelor sunt enervante, dar banuiesc ca nu se observa atunci cand interiorul e montat la locul lui.

- pai bordul si restul masinii, sunt puse "de forma", sa vad cum dau, nu sunt fixate pe pozitie
- la scaune, intr-adevar ai dreptate, dar montata cu geamuri cu tot, nu se prea observa

acum mai e si treaba de bani... asta e o comanda si cu cat fac mai multe, cu atat urca si pretul...

dar sa va aduc la zi!
am mai facut muuulte detalii pe la interior : montat climatronic si RCD, butoane, pedale, accente cromate, toate scratch built
si exterior : chederele geamurilor, proiectoare noi scratch built, redefinirea emblemelor fata spate, plasticele de pe al motor vopsite negru mat, nr de germania si dupa ce am vopsit masina m-am apucat sa o asamblez

iata cateva poze cu ea aproape gata

2010 23-08-10 05:10

Imi place foarte mult ce am vazut in ultimile 2 poze, era una identica in Bacau ...
Bravo Edi:!::!::!:

FED express 23-08-10 08:11

Arata exceptional...dar tot nu-mi place cum au iesit farurile...adica in masca, locul parca e sculptat.Nu stiu cum sa zic...in rest este admirabil ceea ce ai facut.Buna treaba!

eddycdk 23-08-10 08:56

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3603289)
Imi place foarte mult ce am vazut in ultimile 2 poze, era una identica in Bacau ...
Bravo Edi:!::!::!:

haha... chiar asa?
in pozele artistice o sa fie si asta prin traficul pitestean... ;)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3603409)
Arata exceptional...dar tot nu-mi place cum au iesit farurile...adica in masca, locul parca e sculptat.Nu stiu cum sa zic...in rest este admirabil ceea ce ai facut.Buna treaba!

intr-adevar, fara geam se vad un pic ciudat
scopul era sa recreez oala farului si am urmarit forma exacta ca cea reala
acum, dupa montarea geamurilor cu striatii, arata chiar bine, nu se mai seziseaza acel efect sculptat cum l-ai numit tu

eddycdk 24-08-10 22:50

Quote:

Originally Posted by ciuca2 (Post 3592065)
Eddy. Incepusei sa faci o Dacia Logan la o scara mai mare. Ce se mai aude de el? Ai lasat balta proiectul?

scuze de intarziere... da, am abandonat pe moment... pe o perioada nedefinita inca
v-am oferit MCV-ul intre timp, e tot Logan, nu?
Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3603487)
haha... chiar asa?
in pozele artistice o sa fie si asta prin traficul pitestean... ;)

pozele sunt gata, maine cred ca o sa le urc...

VRS 25-08-10 16:01

salut eddy. am nevoie de ajutoru tau. cum pot face interioru la faru stanga de la un murcielago, 1/18. ma gandeam sal fac cu poxilina ca il fac doar pe jumate ca faru are o pleoapa. ms dami un pm

DariusAlexandru 25-08-10 21:29

Asteptam pozele... :D

eddycdk 26-08-10 09:24

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3609546)
salut eddy. am nevoie de ajutoru tau. cum pot face interioru la faru stanga de la un murcielago, 1/18. ma gandeam sal fac cu poxilina ca il fac doar pe jumate ca faru are o pleoapa. ms dami un pm

sper ca ti-am fost de ajutor
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 3610248)
Asteptam pozele... :D

pai... sunt gata, se pot vedea AICI sau mai multe in semnatura! ;)

BLooRS 03-09-10 20:33

de logan se mai aude ceva?:sad:sunt foarte curios in legatura cu el.ai abandonat proiectul?

eddycdk 03-09-10 23:04

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3632403)
de logan se mai aude ceva?:sad:sunt foarte curios in legatura cu el.ai abandonat proiectul?

din pacate...da :cry:
am multe pe cap si nu stiu cand/daca imi voi mai gasi timp si pt Logan...
asta este...:cry:

eddycdk 04-09-10 09:02

7 Attachment(s)
am uitat de pozele cu 350Z...in stadiul actual
am facut ceva si pe la interior

intre timp am tot lucrat la un VW Caddy :rolleyes2
cum nu exista la scara 1/24, m-am gandit sa-l fac dintr-un Touran, cele doua modele avand multe similitudini in realitate
inca mai lucrez la caroserie, insa interiorul este 99% gata ;)
caroseria a fost imbracata cu foi de plastic (styrene) si ceva chit pt a reproduce modelul Caddy
va fi varianta VAN , de marfa mai pe romaneste, insa in versiunea german style :twisted:
am suprainaltat partea de sus, si usor, usor incepe sa prinda contur
maine poze noi cu stadiul actual si cu interiorul

VRS 04-09-10 09:20

suuper tare. chiar imi place ideea cu caddy. abia astept sa-l vad terminat. p.s. nu mai trb sa fac faru' la murcielago ca lam gasit.

dumitrumihai 04-09-10 09:36

imi place mult nissanu' astept finalul

DariusAlexandru 04-09-10 10:26

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3633176)
insa in versiunea german style :twisted:

Să īnţeleg că va deveni Cult/Rat ?:twisted:

eddycdk 04-09-10 14:36

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3633191)
suuper tare. chiar imi place ideea cu caddy. abia astept sa-l vad terminat. p.s. nu mai trb sa fac faru' la murcielago ca lam gasit.

super!
caddy, da, singurul din lume la 1/24 ;)
Quote:

Originally Posted by dumitrumihai (Post 3633206)
imi place mult nissanu' astept finalul

da... sper sa fie mai frumos decat celalalt
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 3633306)
Să īnţeleg că va deveni Cult/Rat ?:twisted:

ceva cult style

alex_muresan2009 04-09-10 18:39

2 Attachment(s)
uite pozele cu jantele si oglinzile,dar sa ii dai zoom ca sa vezi cum sunt prinse oglinzile,ca nu camera profi,si nu au iesit calumea

alynex 04-09-10 20:59

Ummm hmm hmmm da...tre sa vin cu ceva tare:)).
O sa fie un battle pe cinste.
Imi place mult spatele.Capota ai dat-o jos?Cum:oops:?

Trebe sa ma straduiesc sa pun si eu niste poze...nu mai am poxilina:oops:...

Iti urez bafta:D!

2010 04-09-10 23:44

Iui mama da se anunta furtuna aici...abia astept sa vad Caddy si imi sta capul numai la Golf-ul ala frumos:!::!::!:
Spor la treaba man

eddycdk 05-09-10 12:47

Quote:

Originally Posted by alex_muresan2009 (Post 3634275)
uite pozele cu jantele si oglinzile,dar sa ii dai zoom ca sa vezi cum sunt prinse oglinzile,ca nu camera profi,si nu au iesit calumea

mersi alex!
nu prea este ceea ce am nevoie
daca e ceva te anunt
Quote:

Originally Posted by alynex (Post 3634624)
Ummm hmm hmmm da...tre sa vin cu ceva tare:)).
O sa fie un battle pe cinste.
Imi place mult spatele.Capota ai dat-o jos?Cum:oops:?

Trebe sa ma straduiesc sa pun si eu niste poze...nu mai am poxilina:oops:...

Iti urez bafta:D!

pai am taiat balamalele si a iesit
peste balamale o sa lipesc o alta capota de carbon :twisted:
da... arata bine si din fata si din spate, e kit VeilSide de mazda RX8
am zis sa fie mai altfel decat restul de 350Z cu VeilSide bodykits si l-am adaptat pe cel de mazda
mai este de lucru...
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3634935)
Iui mama da se anunta furtuna aici...abia astept sa vad Caddy si imi sta capul numai la Golf-ul ala frumos:!::!::!:
Spor la treaba man

mersi, mersi Costi!
viitorul Caddy...e de la tine, trebuie sa stie lumea!

de precizat ca la Golf n-am mai lucrat, am patit o neplacere :cry::cry::cry::cry: cu multe masini si s-au rupt/strambat elemente la ele si am fost mort de suparare :cry::cry::cry:
am tot bibilit pe la ele si unele sunt aproape gata de pus la loc in vitrina
dintre cele afectate grav: Bora aia mata, Passat alb, Golf R32 gri, Beetle in lucru, 300C si Modena portocalie
toate au suferit avarii grave si Bora + Passat au necesitat revopsire
Bora e gata revopsita si mai are cateva elemete de montat, in schimb Passat-ul ... zace desfacut :cry:
restul au fost remediate 99%

DariusAlexandru 05-09-10 13:30

Pai cum asa,ce sa intamplat?

FED express 05-09-10 20:33

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3635652)
mersi alex!
nu prea este ceea ce am nevoie
daca e ceva te anunt

pai am taiat balamalele si a iesit
peste balamale o sa lipesc o alta capota de carbon :twisted:
da... arata bine si din fata si din spate, e kit VeilSide de mazda RX8
am zis sa fie mai altfel decat restul de 350Z cu VeilSide bodykits si l-am adaptat pe cel de mazda
mai este de lucru...

mersi, mersi Costi!
viitorul Caddy...e de la tine, trebuie sa stie lumea!

de precizat ca la Golf n-am mai lucrat, am patit o neplacere :cry::cry::cry::cry: cu multe masini si s-au rupt/strambat elemente la ele si am fost mort de suparare :cry::cry::cry:
am tot bibilit pe la ele si unele sunt aproape gata de pus la loc in vitrina
dintre cele afectate grav: Bora aia mata, Passat alb, Golf R32 gri, Beetle in lucru, 300C si Modena portocalie
toate au suferit avarii grave si Bora + Passat au necesitat revopsire
Bora e gata revopsita si mai are cateva elemete de montat, in schimb Passat-ul ... zace desfacut :cry:
restul au fost remediate 99%

ptii...:bunch: cum s-a intamplat? ...:bunch: sa ne tii la curent cu notatile si vestile, astept cu nerabdare Golfurile alea...

2010 05-09-10 21:39

Chiar ma intrebam daca e aia...imi pare rau de cele intamplate man:!::cry::cry:

eddycdk 05-09-10 23:21

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 3635767)
Pai cum asa,ce sa intamplat?

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3636623)
ptii...:bunch: cum s-a intamplat? ...:bunch: sa ne tii la curent cu notatile si vestile, astept cu nerabdare Golfurile alea...

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3636840)
Chiar ma intrebam daca e aia...imi pare rau de cele intamplate man:!::cry::cry:

da chiar aia e Costi :-)

pai, cand au fost aduse acasa la mine, in momentul in care am bagat cheia in yala, s-a rupt cutia in care erau si au cazut pe granitul de pe casa scarii :cry:
nah... si eu am fost EXTREM de suparat, n-am putut sa adorm decat spre dimineata, dar asta e... acum ce sa mai fac
am remediat in mare problemele si a ramas Passat-ul sa il revopsesc
e aiurea ca are instalatie electrica si sunt lipite cu super-glue becurile si LED-urile de caroserie... plus ca mai fusese revopsit o data... nush ce o sa fac
as face retus local pe bare, dar nu mai stiu ce alb am folosit si nici ce marca de lac am dat peste albul respectiv...
deocamdata l-am abandonat desfacut printr-o cutie si vad eu ce si cum... va tin la curent!
in rest sunt bine toate

maine pun si pozele promise cu interioarele de Caddy si 350Z

eddycdk 06-09-10 11:16

8 Attachment(s)
iata si pozele promise
referitor la 350Z asa va arata portbagajul

Caddy incepe sa prinda contur si pe la exterior
cat despre interior, mai am un pic de lucru
l-am mochetat, i-am facut detalii, am revopsit in negru si galben, si in curand ii fac listurile de aluminiu, pedale si ce-o mai trebui
am ales si jantele, care vor fi transformate din jante de Audi A6 (1/18) in jante de Bentley pe 20 inch (1/24) ca cele din poza cu Audi
masina va fi rosu, dar inca nu stiu exact ce nuanta (mai aprins, mai deschis... mai am timp totusi sa ma decid)

intre timp, am reluat un proiect de mult uitat: Cayenne Turbo 1/18 care va primi face-lift
momentan am facut forma farurilor si tocmai m-am apucat de stopuri dupa ce am cam terminat cu interiorul
mi-a placut culoarea extrem de mult si textura scaunelor care imita foarte bine pielea, asa ca am pastrat-o
doar mocheta am adaugat-o, detaliile aferente, listuri si decor de aluminiu si ce mi-a placut mult sa fac a fost portbagajul... mi se pare foarte realist acum si a fost o placere sa lucrez cu pielea, ca de obicei (desi e foarte groasa)
nu e gata, dar va tin la curent

enjoy

FatX 06-09-10 11:27

super boxele sunt curios cum le-ai facut ai PM

andy design x 06-09-10 12:22

Foarte tare portbagajul!!!Si eu sunt curios cum ai facut boxele.Si de la mine ai PM...:lol:

edinho_realmadrid 06-09-10 17:31

Foarte tare Caddy-ul !!! :peace: De abea astept sa il vad terminat, iar de jantele cu care il "incalti", pe masura !:D

FED express 06-09-10 18:06

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3637982)
iata si pozele promise
referitor la 350Z asa va arata portbagajul

Caddy incepe sa prinda contur si pe la exterior
cat despre interior, mai am un pic de lucru
l-am mochetat, i-am facut detalii, am revopsit in negru si galben, si in curand ii fac listurile de aluminiu, pedale si ce-o mai trebui
am ales si jantele, care vor fi transformate din jante de Audi A6 (1/18) in jante de Bentley pe 20 inch (1/24) ca cele din poza cu Audi
masina va fi rosu, dar inca nu stiu exact ce nuanta (mai aprins, mai deschis... mai am timp totusi sa ma decid)

intre timp, am reluat un proiect de mult uitat: Cayenne Turbo 1/18 care va primi face-lift
momentan am facut forma farurilor si tocmai m-am apucat de stopuri dupa ce am cam terminat cu interiorul
mi-a placut culoarea extrem de mult si textura scaunelor care imita foarte bine pielea, asa ca am pastrat-o
doar mocheta am adaugat-o, detaliile aferente, listuri si decor de aluminiu si ce mi-a placut mult sa fac a fost portbagajul... mi se pare foarte realist acum si a fost o placere sa lucrez cu pielea, ca de obicei (desi e foarte groasa)
nu e gata, dar va tin la curent

enjoy

spune-mi si mie te rog, de unde sa fac rost de niste piele???...

eddycdk 06-09-10 20:52

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3638008)
super boxele sunt curios cum le-ai facut ai PM

ai PM
Quote:

Originally Posted by andy design x (Post 3638137)
Foarte tare portbagajul!!!Si eu sunt curios cum ai facut boxele.Si de la mine ai PM...:lol:

ai PM de asemenea
Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3638782)
Foarte tare Caddy-ul !!! :peace: De abea astept sa il vad terminat, iar de jantele cu care il "incalti", pe masura !:D

mersi, va fi senzatie, ca si restul....;)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3638868)
spune-mi si mie te rog, de unde sa fac rost de niste piele???...

incearca manusi, genti sau geci de piele
second hand-urile pot fi o sursa de aprovizionare

FED express 06-09-10 20:54

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3639273)
ai PM

ai PM de asemenea

mersi, va fi senzatie, ca si restul....;)

incearca manusi, genti sau geci de piele
second hand-urile pot fi o sursa de aprovizionare

mda, dar astea sunt mari...poate la o pielarie, ceva resturi sau nu stiu dar oricum pana la sh...e cam mult de zis, cerd ca sunt cam scumpe, tu de unde faci rost?

Racer21 06-09-10 21:01

Foarte tare ideea cu caddy, defapt tot ce faci tu e foarte foarte tare !!! dar mi se pare de apreciat ca faci machete unice din alte machete, deabea astept sa-l vad cand e gata !!

2010 06-09-10 22:59

IUI da Caddy e mortal pana aici, ce frumos a prins contur..bravo man:!::!::!:

eddycdk 07-09-10 08:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3639297)
...... dar mi se pare de apreciat ca faci machete unice din alte machete....

mersi, in general, in viata, am incercat mereu sa am ceva ce nu are nimeni, si daca totusi are, al meu sa fie diferit...
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3639648)
IUI da Caddy e mortal pana aici, ce frumos a prins contur..bravo man:!::!::!:

da, mai este de finisat fir-ar....:lol:

cat despre CL ( Aa 1/18 ) - revizie generala! :-)
lipire fir xenon dreapta
schimbare baterii (au 5 ani, mai merg dar nu mai tin prea mult)
jante noi + gume noi, pe 22 (ca sa rimeze :lol: )
reconfigurare portbagaj
inca cateva detalii...

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning