![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Quote:
|
frate tu ai o obsesie cu golfu ala 4 gti :)) revino-ti nu are nimeni nimic cu machetele tale. gandeste-te ca poate macheta ta ii lasa pe oameni fara cuvinte si de aia nu posteaza :))
|
Quote:
Doar am dat un exemplu. ;) :) |
10 Attachment(s)
Acum pun macheta cu nr. 59 la scara 1/18.
Un Citroen C-Metisse Norev 2008. Sper sa va placa! Mihai |
misto macheta , la mai multe men
|
destul de draguta!!
bafta |
Mie nu imi place absolut deloc! Este hidoasa! :)
|
Fiecare cu gusturile lui. :)
Ms. pentru aprecieri! |
Ultimele masini de la Citroen sunt hidoase, vorba lui Razvan, dar cu asta s-au intrecut. :lol:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Salutare!
Daca tot am apsentat un timp m-am gandit sa mai bag o macheta. Daca cineva sa uitat la primul post din forum,pe care il upload-ez regulat a putut vedea ca am strans 60 de machete 1/18 pana in acest moment. Adica ma apropi de targetul meu principal..... >>> Sa am in total 1000 de machete,nu conteaza scara dar toate sa totalizeze 1000 de machete!!!!!! De la 1/43 la 1/64 si de la 1/18 la 1/24. Masina norocoasa cu nr. 60 in colectia de 1/18 a adus cu ea si alte cifre pare in colectie. -Al doua-zecilea Maisto; -Al patru-lea Porsche. Dar a adus si o cifra impara > Prima masina de LeMans de la mine din colectie. (Ferrari 575GTC este versiunea curata asa ca practic nu e de LM,poate sa fie la fel de bine de FIA Gt,livery-ul conteaza). Porsche 911 (996) GT1 ~ 1998 ~ Le Mans 24h Race ~ Maisto ~ 1/18 Asa ca sa va dau cateva date despre evolutia originalului 993 GT1 lansat pe pista in 1995. Asa ca sa vorbim putin despre anul 1998. In acel an Porsche a re-gandit total acest model. Acest fapt a survenit dupa ce in 1997 la Le Mans Porsche-le 911 GT1 de uzina nu a terminat cursa si totodata pentru a fi mai competitiv in fata noului Mercedes-Benz CLK-GTR si a lui McLaren F1 GTR. Modelul din 98' avea farurile "tip lacrima" si avea si titulatura 996. In 98' FIA si ACO au renuntat la regula conform careia masinile de clasa GT1 trebuiau sa aiba la baza o versiune "street-legal". Masina a fost de altfel facuta ca sa faca fata masinilor Toyota GT-One si Mercedes-urilor CLK-GTR. La acest model sa adaugat o noua cutie de viteze secventiala. Din pacate in ciuda imbunatatirilor aduse atat la caroserie cat si la partea tehnica masinile Mercedes CLK-GTR au fost superioare,si acestea suferind unele imbunatatiri. Cauciucurile Michelin de pe Porsche-le de uzina si mai ales cauciucurile Pirelli de pe Porsche-le echipei private Zakspeed erau considerate inferioare fata de cauciucurile Bridgestone ale echipei Mercedes-Benz. Totusi la Cursa de 24h de la Le Mans a fost alta poveste. Noul BMW V12-LM,Mercedes-urile CLK-LM si chiar si Toyota GT-One au abandonat din cauza diferitelor probleme de ordin tehnic. Astfel echipa Porsche chiar daca era inferioara Toyote-lor si Mercedes-urilor a castigat la general si a luat si locul al 2-lea. Astfel Porsche a obtinut un record,cu 16 curse de LeMans castigate la general de-a lungul istoriei,performanta ce nu a fost atinsa de o alta echipa. Mai jos avem pozele!!!! Sper sa va placa. :-):D O zi buna, Mihai |
salutari straine......frumoasa macheta...iti urez succes la atingerea numarului de machete....bafta si prezinta machetele enumerate de mine;)....numai bine,DMS
|
8 Attachment(s)
Merci de apreciere Darius-e! ;)
Uite acum pun cu dedicatie lui Darius Ferrari 275GTB/4 ~ 1966 ~ 1/24 ~ BBuraog Si un teaser pentru maine. Tot un Ferrari pe care m-a rugat Darius sa il pun (250 TR),ultima poza. :-) O zi buna! DS |
multumesc mult.....arata super...sambata vine si la mine acasa;)......250 tr de la bburago nu am mai vazut si nici n-am auzit....astept sa o prezinti;).....bafta
Cu stima, DMSu |
9 Attachment(s)
Nismo R-Tune (Silvia S-15) ~ Muscle Machines ~ 1/18 ~ 2007.
Sper sa va placa! Respect, Mihai |
mie imi place foarte foarte mult!!!imi doresc o asa macheta de mult timp.....bafta!
|
Quote:
imi place foarte mult insa finisarile nu par a fi prea bune..:rolleyes2 |
9 Attachment(s)
Va prezint acum cu SURLE si TRAMBITE un....... stift
Adica un Dodge Viper GTS-R Maisto 1/24. Cea mai slaba macheta maisto. Nu se deschid decat usile. Gurile de aer,semnalizatoarele,farurile de ceata si alte guri de aer nu sunt vopsite. Bordul este practic un stiker urias. Asa am si la Viper GTS de la bburago tot 1/24 dar macar acolo stikerul era transparent si nu era chiar atat de deranjant. Aici este gri deschis iar bordul este negru deci arata a plasticky! Plus dog-leg nituri la faruri vizibile din avion,cauciucuri ce nu stau pe janta si cele doua dungi facute,parca de un orb.... Totusi am luat masina pentru jante..... Am incercat sa o mai fac mai realista,mai racing fiind practic o varianta de GT a lui Viper GTS Coupe si astfel am montat in locul scaunului soferului un scaun (partea de sus a scaunului ca cea unde stai cu dosul este inca stock,adica neagra iar partea de sus e rosie) de curse. Celalalt este stock. Volanul este unul sa zic "racing". Aaa si am mai montat si un extinctor. Sper sa fac si niste rollbar si sa fac ceva cu evacuarea ce este practic o escrescenta mai profilata a placii ce reprezinta "sasiul". Total varza masina. Daca ar fi sa o vand nou as da-o cu 30 de roni daca as innebuni iar fara cutie cu 15 lei. Normal ca nu o dau ca am luat-o pentru jante dar asa ca idee am spus. :rolleyes2 Deci uite stiftul!!!!!!!!!!!!!!! |
Jantele alea chiar arata bine...e mare contrastul intre calitatea executiei jantelor si restul :))
|
Quote:
Quote:
|
off: In fundal puteti vedea colectia mea de Lamborghini la scara 1/24. :D :)
|
6 Attachment(s)
Va prezint primul ///M de la BMW.
Originalul.... BMW M1 Street Vers. ~ PMA ~ 1/43 ~ 1979 Pentru cei ce nu stiu PMA=Paul's Models Art adica Minichamps. ;) Acesta este primul..... inconparabil cu ce a fost dupa el... fie el E34 M5 sau E30 M3. Oricum avem aici o macheta foarte frumoasa!!!! Cel mai bine detaliat M1 Street Vers. de pe piata. 8) Sper sa va placa. :-):D;) Mihai |
10 Attachment(s)
Asa...
Dupa ce am vizionat multimea de machete de exceptie prezentata in ultimul timp m-am gandit sa ajut si eu acest val de modele cu doua modele de'ale mele... adica la scara 1/43. :rolleyes::yes::mrhappy::mrgreen::wave: Deci sa precizez ca ambele sunt DE (nu Deutschland ci Dealer Edition). 1. Mitsubishi Lancer Evolutin X ~ 2007 ~ Vitesse ~ 1/43; 2. Audi A4 DTM S-Line ~ 2007 ~ PMA ~ 1/43. Si ca sa mentinem "valul" mine urmeaza Aston Martin DB9 Coupe ~ 1/18 ~ PMA si Lancia Stratos HF ~ 1/43 ~ Edicola (Schuco). In rest sa auzim numai de bine! Toate cele bune, Mihai |
De unde ai luat evo-u si cu cat:|?
Vreau si eu unul.E demential... |
Superb Evo,chiar nu am mai vazut pana acuma la cineva in Romania,reusita achizitie
|
Salutari.
Sunt fericit ca va bucur ochii cu ceva ce nu este banal. :D Minimodelul de Lancer a fost achizitionat de la un Dealer M Car Trading din Bucuresti. Parca de la acest showroom am luat macheta. >>> Bd. Expozitiei nr.2, sector1, Bucuresti Nu sunt sigur asa ca cei interesati pot suna si intreba daca au machete de Mitsubishi Lancer Evo X. Dau numarul de telefon pe PM. Sa nu se considere ca dau date private si de aia zic ca cine vrea numarul de telefon sa-mi dea un PM. Numai bine, Mihai |
Impresionante machetele , bine ca mi-a placut foarte foarte foarte mult : Ferrari F575 GTC Competizione 2005 negrul ala mat :) superba :)
La mai multe ! |
Multumesc de aprecieri.
Acel Ferrari are o problema foarte mare datorata de vopsea. Fiind mata atrage praful,particulele fine ca un magnet. Sau cel putin eu de aceea cred ca este prafuit cand il tin pe masa cateva minute. Altele nu se prafuiesc asa rapid. O sa ii fac alte poze. Mi-as dori ca cei de la cirucuitul de karting AMC Kart sa nu fie atat de restrictivi si atunci cand o sa fie o chestie (gen Retromobil GP) sa ma lase sa trag si eu niste poze cu Ferrari-ul macar pe lina boxelor. :cry: |
Quote:
Ahh...praf ? Lasa , asa este , din cauza ca e mat atrage mai repede praf , dar si la astea normale nici eu nu scap de el , le curat saptamanal...defapt mai bine zis cand am timp si imi amintesc de ele...mare problema cu praful ! Ar fii frumos ^^ sa bagi poze ;) daca mergi la vre-un circuit :-P |
10 Attachment(s)
Nissan Skyline GT-R (R35) Coupe ~ 2007 ~ Ebbro ~ 1/43
si Porsche 911 (997) Carrera 4S Coupe ~ 2005 ~ PMA ~ 1/43. Hope you will enjoy these two pieces of jewelry. Best wishes, Mihai ;) |
Frumoase machetele,dar la 1:18 erau cu adevarat niste bijuterii
|
Eu consider machetele mici bijuteri fiind mai importanta atentia la detalii decat la modelele mai mari unde este mai usoara adaugarea unui nr. ridicat de detalii fata de scariile mai mici. ;)
|
Deci pot sa spun ca ai in 'garaj' niste machete superbe,sa ai grija de ele!
Bafta! |
Salutari,
Merci de apreciere. ;) |
10 Attachment(s)
Astazi va prezint:
1) Un Shelby Cobra 1/24 de la Jada; 2) Un Lamborghini Murcielago Roadster 1/24 tot de la Jada. Cel din urma reprezinta "spiritul"Dark Side:lol::lol: Adica negru (Dark Side) si Lamborghini (pasiunea mea).8) |
frumoase....poti pune o poza cu motorul lamborghini-ului?merci.....
|
1 Attachment(s)
E naspa motorul.
Il poti vedea mai jos. ;) Ms. de apreciere! :) :D |
Quote:
|
au profitat defaptul ca au pus rollcage peste el si au zis ca nu are rost sa il detalieze prea tare :-)
cobra e super tare :X |
6 Attachment(s)
Pentru ca Renault 5 Maxi Turbo Group B WRC Rallye Tour de Corse -- 1985 - Solido - [FR] este macheta cu nr. 50 in colectia mea de machete 1/43 merita niste poze cu peisaj in spate.
Si cu ocazia asta anunt ca in curand o sa avem (familia) un nou aparat foto..8) Mai pe seara vine si nr. 51 in colectie,o Matra Jet S V din 67' tot Solido. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning