![]() |
Re: Golf 2 - VR6 turbo syncro
Quote:
|
10 Attachment(s)
si am reiceput lucrul la caroserie
ceva poze de saptamana trecuta readus aripile la dimensiunea si starea lor initiala scos de pe ele toate straturile de kit usile indreptate perfect si scos toti pori de pe ele plafonul si capota dat jos vopseaua pana la tabla urmeaza pragurile fixate cat mai tzapan sa nu mai apara vibratii . slefuirea si scoaterea tuturor craparurilor si a porilor |
sal la golf 4 1.8 turbo se poate adapta 4x4, ce modificari trebuie facute, ce se schimba, si cam cit costa, in mare
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
zilele astea am achizitionat si 2 cauciucuri pt jantele de spate
greau am gasit 285/40/15 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
si ceva poze mai calitative
|
Quote:
|
da e de vanzare
hifonics olimpus 2400 W il gasesti si la bazar car audio |
E bine ca nu te-ai oprit. Dar nu spui nimic despre partea de motor: ce fel de interne, ce fel de turbina, cu ce caracteristici, ce fel de BOV, WG, IC, fueling, control etc...?
|
pt moment ce-i sub capota ramane secret
|
divulga secretul :D:D `ai `ai... stim ca poti :D
|
Multa bafta cu masina , un proiect foarte ambitios , bravo tine-o tot asa .
Frumoase gume ti-ai tras . |
Quote:
|
mai conteaza cand e gata ?
alti au lucrat cate 30-40 de ani pe o masina ca sa iasa ce au vrut nu ma grabesc niciunde nu e msina de circulat cu ea e de show |
Imi place ce vad,frumos.Spor la treaba.
|
multa rautate si multa invidie in posturile unora , in loc sa respectati omul pentru munca depusa si pentru curajul avut de a se implica intr`un proiect asa complex multi dau din gura pe baza putinelor cunostinte care le au, nici eu nu sunt mare cunoscator si tocmai de aia nu voi comenta asupra detaliilor tehnice insa referitor la masina sper ca va iesi o bomba din ea iar referitor la Ugod n`am decat un singur lucru de zis : Bravo si spor la treaba in continuare!
|
super astept cu nerabdare rezultatul final .
|
bafta cu proiectu ugod si ce sa zic rabdare si usor ca sa iasa totu perfect
|
rabdare este dar din cauza multor masini pe care le am in lucru ale altor clienti nu am timp si pt mine ...dar vine si randul meu
|
Quote:
la multi ani boss...multa sanatate putere in constructii...si multe realizari cu succes :) frumoasa scroafa cresti aici :):):) |
clar ca ne intalnim la toate showurile atat la muzica cat si la tuning trebuie sa aratam ce stim noi sa facem .
numai bine si tie Sandule |
Quote:
Bafta cu proiectul...numai de bine. |
stiu si in bucuresti cateva asa care se cred ca de show dar e distanta mare de la show pana la realitate
|
invers voiai sa spui de la realitate la shou ... dar masina nu e gata .... si doar o vopsea calumea si facute bine rotile trebuie si o poti considera de shou
|
si doar o vopsea calumea si facute bine rotile trebuie si o poti considera de shou[/QUOTE
cu siguranta asta e doar punctul tau de vedere sunt mult mai multe aspecte |
crede ma ca am vazut mai multe masini de sou decat multi care vorbesc pe aici ....
|
Ce e aia sou ?
|
nici eu nu stiu
|
sou = caterinca pe la unii
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
@hungary ? esti din ungaria ?
|
da, si is ungur.
|
Quote:
|
te asigur ca am fost de mai multe ori consecutiv ... am doar 850km pana acolo ... am fost acolo cand multi intrebau ce i aia?
|
uuu baieti hai sa facem chat pe thread`ul lui ugod , ca doar na..
terminati-o ma odata, ugod roaga un moderator sa le dea macar un warn in special lu' WRC ca din cate vad in 99% din posturile lui e cocos. WRC no offence, mai lasa forumu si parerile tale de atotcunoscator, daca n`ai ceva bun de zis.. nu ma zi! bafta tuturor! drum intins! |
Quote:
hai spor la tunat |
5 Attachment(s)
am revenit cu forte proaspete dupa o lunga pauza am reiceput lucrul la masina
in luna Mai este gata si ea ...momentan nu mai iau nici o masina la lucru si lucrez numai pe amea zilel eastea am terminat in proportie de 80 % de pregatit usile aripile si capota sunt date in filer si pregatite 100 % pt suflat cu vopsea partea mai grea este la praguri si spoilere unde sunt multe curbe si linii care trebuie pastrate cat mai drept posibil si curatate de toti poti de la pietricele si nisip . |
Am tot citit threadul asta , cre k de vreo juma de ora
Ce sa zic , foarte impresionant ceea ce ai facut pana acum , si ce vei mai face ( banuiesc ) Imi place ca esti foarte atent la fiecare detaliu , ceea ce inseamna ca va iesi o super masina la final Multa bafta , si poate ca voi avea ocazia sa vad si eu masina , desi sunt din Bucuresti :D |
cand e gata voi ajunge si la Bucuresti la vreun show
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning