Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Golf III vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/101409-golf-iii-vs.html)

59AFA 11-02-09 22:22

Re: Golf 3 vs. ... ?

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2056955)
stiu am fost cam rau pt fanii Renault dar...:twisted::lol:

o sa regreti :-P :twisted::twisted::twisted:

Kiki 12-02-09 08:41

ai vazut la 5-th gear:P

59AFA 12-02-09 10:56

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2059728)
ai vazut la 5-th gear:P

ce ? :rolleyes2

Kiki 12-02-09 14:15

uita-te mai sus la mine intr-un post e un link....hai ca il pun aici intre megane si opc:P

https://www.youtube.com/watch?v=b0muL...next=1&index=5

Nota Mod : Faceti diferenta dintre FORUM si CHAT (/messenger,etc) ...folositi pm. pentru "am nustiuce" "ok,sa-mi dai" ...astea-s posturi valabile pe un forum?:|

Rebel_Boy 15-02-09 19:18

nu stiu ce masini ai sau te-au facut dar iti este frica de un "amarat" de de Golf 2 mai rau ca de dracu ...

Balaurr 15-02-09 19:22

rebelule asteptam sa faca baiatu masina sa fim fair play;) ca ,,amaratu meu'' mai poate astepta;)

Kiki 15-02-09 21:03

sunteti neseriosi...am spus ce prblema am ,ai vazut ieri ce inecata era, regulatoru era deschis la maxim si se incaca masina daca mergeam cu ea normal...sub 3500-4000 rpm, se pare ca nu puteti intelege asta si o dati pe frica, da tremur de un 1.8 16v daia ieri am mers 30 de km sa ne dam la mama draq... chiar nu ma asteptam de la voi...cand balauru a avut nush ce surub la punte sau unde era slab si nu sa dat nu am sarit ca ii e frica...eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?
ps: chiar nu ma asteptam de la tine rebel... aa si chiar mi-a placut eugen ieri... poate in sfarsit a reusit sa treaca peste...antipatia care o are pt mine chiar am vb si ne-am inteles ff bine.

Rebel_Boy 15-02-09 21:52

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070059)
eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?
ps: chiar nu ma asteptam de la tine rebel... aa si chiar mi-a placut eugen ieri... poate in sfarsit a reusit sa treaca peste...antipatia care o are pt mine chiar am vb si ne-am inteles ff bine.

de cateva zile incoa ne tot chinuim sa ne intanlim si niciodata nu e locul si timpul potrivit (la asta m-am referit) .. poate intr-un final la o legala va rezolvati "problema".. Nu intelege gresit, nu are nimeni nimik cu tine doar k e absurd ce sa intamplat in ultimele zile ..

Balaurr 15-02-09 22:09

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070059)
sunteti neseriosi...am spus ce prblema am ,ai vazut ieri ce inecata era, regulatoru era deschis la maxim si se incaca masina daca mergeam cu ea normal...sub 3500-4000 rpm, se pare ca nu puteti intelege asta si o dati pe frica, da tremur de un 1.8 16v daia ieri am mers 30 de km sa ne dam la mama draq... chiar nu ma asteptam de la voi...cand balauru a avut nush ce surub la punte sau unde era slab si nu sa dat nu am sarit ca ii e frica...eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?

nu te-am pus eu sa bagi benzina la greu in regulatoru ala,ce ma deranjeaza pe mine si o zic pe fata este ca,de cate ori vine vorba sa ne dam tu vrei in zona ta,la 1km de tine,traversezi strada si gata ai ajuns,si treaba cu surubu meu era ceva de cateva zile pana rezolvam,fa-ti masina si ne vedem ZIUA,dai benzina si ce vrei tu cat poti de mult,acum nu gasi scuze dinastea,asa iti fac si eu daca vreau,domne nu imi merge masina(asta pentru ca as avea o oarecare teama de masina ta),dar daca chiar ai vrea sa arati ca trage masina ta,pana mea zici ca ai batut numai masini grave,r26,focus st,clio sport,etc etc si toate numai la distante de 1,5 2 masini,nu zic ca am eu un 16v rau,dar vreau sa ne dam 1 pentru todeauna sa terminam cu alergarea asta dupa fel de fel de locatii,sper ca faci masina curand sa nu mai stam sa ne certam aiurea,bafta cu bolidul tau;)

maibunu 16-02-09 03:53

da kiki acum ai dreptate masina ta chiar mergea prost si asa a fost sa fie oricum nu au intrat zilele in sac.
dar de un 1.8 8v iti este frica?:lol:

Kiki 16-02-09 08:54

da mor de frica de un 1.8 nu mai pot hai frate...
laur:
nu e treaba ca vreau sa ma dau la mine aici dar sambata am mers 40 de km pana acolo la locu ala ca sa nu facem nimic, ca sa stam sa fugim de....Macar la mine aici e mai liniste si de fiecare data nu ne-a vazut nimeni asta e singura treaba cat despre regulator nu e o scuza chiar s-a bulit, tre sa iau altu azi sau sa vedem ce ii fac... si ca sa te clarific nu am zis ca am batut focus ST ci ca mi-a dat-o asta ca sa nu mai sara altii aiurea pt ca asta e adevaru...si sincer nu stiu drumu, nu vin acolo sa fac precum sambata merg 40 de km si nu fac nimic...;)
te inteleg ca esti nerabdator dar ai chill nu au intrat zilele in sac...sau vrei sa ma dau cu masina muci si deh sa mi-o iau..nu vrei o cursa loiala?? si la capacitate maxima?

Balaurr 16-02-09 10:48

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2070990)
da mor de frica de un 1.8 nu mai pot hai frate...
laur:
nu e treaba ca vreau sa ma dau la mine aici dar sambata am mers 40 de km pana acolo la locu ala ca sa nu facem nimic, ca sa stam sa fugim de....Macar la mine aici e mai liniste si de fiecare data nu ne-a vazut nimeni asta e singura treaba cat despre regulator nu e o scuza chiar s-a bulit, tre sa iau altu azi sau sa vedem ce ii fac... si ca sa te clarific nu am zis ca am batut focus ST ci ca mi-a dat-o asta ca sa nu mai sara altii aiurea pt ca asta e adevaru...si sincer nu stiu drumu, nu vin acolo sa fac precum sambata merg 40 de km si nu fac nimic...;)
te inteleg ca esti nerabdator dar ai chill nu au intrat zilele in sac...sau vrei sa ma dau cu masina muci si deh sa mi-o iau..nu vrei o cursa loiala?? si la capacitate maxima?

pai daca ai stat 10 ani sa te pregatesti de start,si tocmai vreau o cursa cu masina ta la maxim;),daca nu vrei aici ne vedem la legale si gata

Kiki 16-02-09 12:50

parerea mea e ca o rezolvam pana la craiova daca nu...acolo

ZyZ 16-02-09 18:29

Imi place sa vad competitie intre VW-uri, chiar daca putin fratricida. Kiki, cu putin noroc, daca termin masina, te mai asteapta un frate VW la mare sau la Braila, dupa caz. Tot un amarat de 1.8, cu ceva palmares. Si cu ceva mai mult noroc, vin cu un frate de-al tau, cu melcu' ascuns in buzunar si 4 roti invartarete. Pana atunci sunt curios ce iese cu Rebel_Boy.Pace, de la Iasi 8)

Kiki 16-02-09 19:29

Man stiu masina ta si imi place daca esti de aceeasi categorie adica nu depasesi si tu 220 cai cam asa o dam, si cazanu tau e usor...
Bafta

ZyZ 16-02-09 20:08

Masina mea are 128 de cai teoretic. Practic nu stiu si nu-mi place sa ma lansez in speculatii. Peste 200 de cai sigur n-am, ca inca n-am melcu' sus. Da' masina e usoara si cutia e cu rapoarte scurte. Poate ne dam la libere, ca intram in grupe diferite.

Kiki 17-02-09 09:34

ne dam la libere...dar....ma rog....vedem acolo...faza e ca o gramada ma vor la libere..si nu o sa ma dau decat o cursa la libere atat

maibunu 17-02-09 13:55

vezi ca s-au schimbat un pic datele problemei https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=120;)

Kiki 17-02-09 14:32

da stiu...si intru la C acum pt ca am in talon 125 Kw fa tu socotelile...nush vad la fata locului C sau D

Rebel_Boy 17-02-09 15:44

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2075171)
da stiu...si intru la C acum pt ca am in talon 125 Kw fa tu socotelile...nush vad la fata locului C sau D

vz ca ai 128 kw adik 174 cp x 0,95 = 165.3 ... grupa D scrie pe tine ;)

Kiki 17-02-09 15:57

adica io am talonu in fata si scrie 125 si ma faci nebun??nu ca nu as fi dar... stiu sa citesc

Rebel_Boy 17-02-09 20:52

io ti-am spus cati kw sunt dati de constructor .. la 2.8 - 128 KW si la 2.9 - 140 KW .. a ta o fi mai speciala :)

Kiki 18-02-09 09:35

o sa iti arat talonu...iti inteleg agitatia....pt ca intru la C dar:P nu poate nimeni sa conteste si ca nu am 125 daca asa scrie in talon ai grija sa te postezi la inscrieri:P sa vi cu autodata sa arati cat da construtoru:P

mistreku 18-02-09 14:24

kiki, s-ar putea sa fie discutii.. intreaba-i pe organizatori totusi.. cam toata lumea stie cati cai are un VR6, cu atat mai mult organizatorii..

Kiki 18-02-09 14:28

man dar stai putin io arat talonu de GERMANIA adica germanii sunt mai tampiti decat romanii?? si inca ceva...alt exemplu...pe un clio sport model 2001 in talonu de romania scrie echivalentu la 175 cp in Kw nush exact cat este iar in ala de germania mai putin scrie echivalentu la 168 cp...in kw
nu-i bai ca oricum nush daca ma duc la C sau D vad la fata locului

hanneman 19-02-09 08:06

O sa te duci la C ca prea mult suferi sa iei si tu o grupa!Daca ai fii fair play ai intra la grupa care trebuie...EE !Dar asta e la noi am 200 cp si declar 100!Bafta si poate te prindem la libere sa iti rupem capul cu Laf-ul:D:lol::-P!

Lucian 19-02-09 08:36

Voi uitati ca la C e o masina care a scos un timp f bun la King of Europe.... Dar pentru discutii pe forum merge . ;)

yknot 19-02-09 09:42

Pe al meu autodata scrie ca pe corrado 2.8 cod AAA are 132kw (179 CP DIN) si 2.9 cod ABV 140kw (190 CP DIN).

... sau pe golf 98- 2.8 - coduri AQP si AUE au fix 150kw(204CP)

ZyZ 19-02-09 09:48

Aceeasi discutie am avut-o si eu cu un tip care are un golf 2 gti cu motor cod PL, iar in certificat are 125 de cai, in ideea in care 16V pe Golf au fost PL (128) sau KR (139). E o discutie fara sfarsit. Probabil au fost facute greseli la omologarea motoarelor.

Kiki 19-02-09 09:55

ce vina am io daca in talon scrie 125 kw?? ce vina am io nu inteleg...daca nemtii sunt tampiti...asta e

Rebel_Boy 19-02-09 10:20

1 Attachment(s)
poftim domnu` posesor de VR6 .. Taloane de Germania si nu numai iti fac cate vrei si cu ce putere vrei ..
Daca vrei sa intelegi bine daca nu sa fii sanatos !!!

alecsutu1 19-02-09 10:34

pai e simplu zici ce cod scrie in talon la motor si asa probabil ca o sa incadreze :)
edit :cu 174 cai 8 coeficient de 0.95 parca ar veni 165.3 :lol:

Kiki 19-02-09 14:25

da, asa e dar ce vina am io ca scrie 125 kw nu conteaza parasim subiectu..gata

D_M_X 20-02-09 16:03

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2080588)
ce vina am io daca in talon scrie 125 kw?? ce vina am io nu inteleg...daca nemtii sunt tampiti...asta e

Al meu din 93 are 128 kw in talon . La tine cred ca este o gresala

Kiki 20-02-09 17:28

u ai talon de romania:D plm scanez maine ala...

Kiki 23-02-09 11:46

balaure..nu mi-a placut sincer cum trage...mai ales dupa ce ai mai umblat la ea parca tragea mai bine inainte...:|

Rebel_Boy 23-02-09 17:51

Re: Golf III vs. ...?

daca nu sunt prea indiscret am si eu o intrebare ... Care a fost distanta dintre voi la finish ?

Kiki 23-02-09 18:33

il las pe balauru sa zica..a vazut mai bine distanta, oricum am si o filmare de pe masina lui si se vede perfect...

Balaurr 24-02-09 00:19

de ce mah cum te asteptai sa traga,mai bine ca r26 sau ce ai mai batut tu la distanta de 2 3 masini,prima cursa a fost 1 masina intre noi si ultima 1 masina jumate,oricum am plecat prost ultima oara,eu oricum sunt multumit la ce masina ai tu sa stau la o masina si ceva de tine este bine,si nu am axe sau alte alea,tu sigur cred ca ai;)

KENZO 24-02-09 00:32

Ia uitate u mai bine la talonul ala,nu cumva pare nou?Ca cine stie poate a scos bine imprimanta :))

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning