![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
Quote:
|
ai vazut la 5-th gear:P
|
Quote:
|
uita-te mai sus la mine intr-un post e un link....hai ca il pun aici intre megane si opc:P
https://www.youtube.com/watch?v=b0muL...next=1&index=5 Nota Mod : Faceti diferenta dintre FORUM si CHAT (/messenger,etc) ...folositi pm. pentru "am nustiuce" "ok,sa-mi dai" ...astea-s posturi valabile pe un forum?:| |
nu stiu ce masini ai sau te-au facut dar iti este frica de un "amarat" de de Golf 2 mai rau ca de dracu ...
|
rebelule asteptam sa faca baiatu masina sa fim fair play;) ca ,,amaratu meu'' mai poate astepta;)
|
sunteti neseriosi...am spus ce prblema am ,ai vazut ieri ce inecata era, regulatoru era deschis la maxim si se incaca masina daca mergeam cu ea normal...sub 3500-4000 rpm, se pare ca nu puteti intelege asta si o dati pe frica, da tremur de un 1.8 16v daia ieri am mers 30 de km sa ne dam la mama draq... chiar nu ma asteptam de la voi...cand balauru a avut nush ce surub la punte sau unde era slab si nu sa dat nu am sarit ca ii e frica...eh asa sunt unii oameni... tremur ma mor de frica, masina mea e cea mai junghi de pe planeta...happy now?
ps: chiar nu ma asteptam de la tine rebel... aa si chiar mi-a placut eugen ieri... poate in sfarsit a reusit sa treaca peste...antipatia care o are pt mine chiar am vb si ne-am inteles ff bine. |
Quote:
|
Quote:
|
da kiki acum ai dreptate masina ta chiar mergea prost si asa a fost sa fie oricum nu au intrat zilele in sac.
dar de un 1.8 8v iti este frica?:lol: |
da mor de frica de un 1.8 nu mai pot hai frate...
laur: nu e treaba ca vreau sa ma dau la mine aici dar sambata am mers 40 de km pana acolo la locu ala ca sa nu facem nimic, ca sa stam sa fugim de....Macar la mine aici e mai liniste si de fiecare data nu ne-a vazut nimeni asta e singura treaba cat despre regulator nu e o scuza chiar s-a bulit, tre sa iau altu azi sau sa vedem ce ii fac... si ca sa te clarific nu am zis ca am batut focus ST ci ca mi-a dat-o asta ca sa nu mai sara altii aiurea pt ca asta e adevaru...si sincer nu stiu drumu, nu vin acolo sa fac precum sambata merg 40 de km si nu fac nimic...;) te inteleg ca esti nerabdator dar ai chill nu au intrat zilele in sac...sau vrei sa ma dau cu masina muci si deh sa mi-o iau..nu vrei o cursa loiala?? si la capacitate maxima? |
Quote:
|
parerea mea e ca o rezolvam pana la craiova daca nu...acolo
|
Imi place sa vad competitie intre VW-uri, chiar daca putin fratricida. Kiki, cu putin noroc, daca termin masina, te mai asteapta un frate VW la mare sau la Braila, dupa caz. Tot un amarat de 1.8, cu ceva palmares. Si cu ceva mai mult noroc, vin cu un frate de-al tau, cu melcu' ascuns in buzunar si 4 roti invartarete. Pana atunci sunt curios ce iese cu Rebel_Boy.Pace, de la Iasi 8)
|
Man stiu masina ta si imi place daca esti de aceeasi categorie adica nu depasesi si tu 220 cai cam asa o dam, si cazanu tau e usor...
Bafta |
Masina mea are 128 de cai teoretic. Practic nu stiu si nu-mi place sa ma lansez in speculatii. Peste 200 de cai sigur n-am, ca inca n-am melcu' sus. Da' masina e usoara si cutia e cu rapoarte scurte. Poate ne dam la libere, ca intram in grupe diferite.
|
ne dam la libere...dar....ma rog....vedem acolo...faza e ca o gramada ma vor la libere..si nu o sa ma dau decat o cursa la libere atat
|
vezi ca s-au schimbat un pic datele problemei https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=120;)
|
da stiu...si intru la C acum pt ca am in talon 125 Kw fa tu socotelile...nush vad la fata locului C sau D
|
Quote:
|
adica io am talonu in fata si scrie 125 si ma faci nebun??nu ca nu as fi dar... stiu sa citesc
|
io ti-am spus cati kw sunt dati de constructor .. la 2.8 - 128 KW si la 2.9 - 140 KW .. a ta o fi mai speciala :)
|
o sa iti arat talonu...iti inteleg agitatia....pt ca intru la C dar:P nu poate nimeni sa conteste si ca nu am 125 daca asa scrie in talon ai grija sa te postezi la inscrieri:P sa vi cu autodata sa arati cat da construtoru:P
|
kiki, s-ar putea sa fie discutii.. intreaba-i pe organizatori totusi.. cam toata lumea stie cati cai are un VR6, cu atat mai mult organizatorii..
|
man dar stai putin io arat talonu de GERMANIA adica germanii sunt mai tampiti decat romanii?? si inca ceva...alt exemplu...pe un clio sport model 2001 in talonu de romania scrie echivalentu la 175 cp in Kw nush exact cat este iar in ala de germania mai putin scrie echivalentu la 168 cp...in kw
nu-i bai ca oricum nush daca ma duc la C sau D vad la fata locului |
O sa te duci la C ca prea mult suferi sa iei si tu o grupa!Daca ai fii fair play ai intra la grupa care trebuie...EE !Dar asta e la noi am 200 cp si declar 100!Bafta si poate te prindem la libere sa iti rupem capul cu Laf-ul:D:lol::-P!
|
Voi uitati ca la C e o masina care a scos un timp f bun la King of Europe.... Dar pentru discutii pe forum merge . ;)
|
Pe al meu autodata scrie ca pe corrado 2.8 cod AAA are 132kw (179 CP DIN) si 2.9 cod ABV 140kw (190 CP DIN).
... sau pe golf 98- 2.8 - coduri AQP si AUE au fix 150kw(204CP) |
Aceeasi discutie am avut-o si eu cu un tip care are un golf 2 gti cu motor cod PL, iar in certificat are 125 de cai, in ideea in care 16V pe Golf au fost PL (128) sau KR (139). E o discutie fara sfarsit. Probabil au fost facute greseli la omologarea motoarelor.
|
ce vina am io daca in talon scrie 125 kw?? ce vina am io nu inteleg...daca nemtii sunt tampiti...asta e
|
1 Attachment(s)
poftim domnu` posesor de VR6 .. Taloane de Germania si nu numai iti fac cate vrei si cu ce putere vrei ..
Daca vrei sa intelegi bine daca nu sa fii sanatos !!! |
pai e simplu zici ce cod scrie in talon la motor si asa probabil ca o sa incadreze :)
edit :cu 174 cai 8 coeficient de 0.95 parca ar veni 165.3 :lol: |
da, asa e dar ce vina am io ca scrie 125 kw nu conteaza parasim subiectu..gata
|
Quote:
|
u ai talon de romania:D plm scanez maine ala...
|
balaure..nu mi-a placut sincer cum trage...mai ales dupa ce ai mai umblat la ea parca tragea mai bine inainte...:|
|
Re: Golf III vs. ...?
daca nu sunt prea indiscret am si eu o intrebare ... Care a fost distanta dintre voi la finish ?
|
il las pe balauru sa zica..a vazut mai bine distanta, oricum am si o filmare de pe masina lui si se vede perfect...
|
de ce mah cum te asteptai sa traga,mai bine ca r26 sau ce ai mai batut tu la distanta de 2 3 masini,prima cursa a fost 1 masina intre noi si ultima 1 masina jumate,oricum am plecat prost ultima oara,eu oricum sunt multumit la ce masina ai tu sa stau la o masina si ceva de tine este bine,si nu am axe sau alte alea,tu sigur cred ca ai;)
|
Ia uitate u mai bine la talonul ala,nu cumva pare nou?Ca cine stie poate a scos bine imprimanta :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning