Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Intalniri live in Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1013-intalniri-live-timisoara.html)

akimoto 27-06-04 18:47

io zic sa ne intalnim toti luni si sa supunem la vot secret !? cu biletzele...

Speedy5 27-06-04 21:43

vorbim luni
si votam , vorba lu' akimoto :D

Corse 28-06-04 11:16

-in sfarsit am ajuns acas dupa o sapt, ne vedem deseara, eu vin cu pretenu ala de lunea trecuta, mai tacut el, dar e de treaba.
-cioli17, tu acuma intrii la mine la scoala in a 9-a din cate am inteles eu, sa nu te superi dak in septembrie striga toti dupa tine (inclusiv eu dak facem cunostinta deseara) BOBOCUUUUUUU. :D :D fain la liceu, sa mor eu
-deci deseara vin cu urna de vot :D

akimoto 29-06-04 11:05

urmatoarea intalnire: DUMINICA - 4 IULIE - 14:45
locatzie: Dracula, masa de langa teleu
corse, hai totusi sa nu facem gradinitza la dracula...dar daca ai ceva colege bengoase, adu-le linistit :wink:

cioli17 29-06-04 11:13

ce vrei sa zici cu asta :?:

Corse 29-06-04 11:20

am inteles ce vrei sa zici akimoto, si ai dreptate. nu garantez ca aduk colege, ca sambata noaptea merg la un chef la o vecina de a ta :D, si cred ca toata lumea o sa fie over, sper sa ajung duminica, asa tiptil tiptil, hai noroc

akimoto 29-06-04 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
ce vrei sa zici cu asta :?:

bah, tu deja ma calci pe nervi ! ce tot vrei ? ai vazut vreun post la adresa ta, sau ce ?
ai venit la vreo intalnire si nu ai fost primit din cauza varstei ?
ai venit la vreo intalnire si te-ai simtit marginalizat ?
AI VENIT LA VREO INTALNIRE VREODATA ? nuuuuuuuuu
asa ca, pana o sa binevoiesti sa ne onorezi cu prezenta...vezi-ti de examenele tale de capacitate, etc

n0namee 29-06-04 14:13

8) 8) Ntzzz ... Akimoto nu musca tata!!! Duminica e Formula 1???? eu vin dupa 3 ca pana atunci sunt la munci ... da sa imi rezervati un scaun , o bere rece si o femeie buna! :roll: si daca stau sa ma gandesc ... cred ca si o portie de clatitte!!!!
Corse tata ... eu nu te vad bine daca nu faci tu lipeala la baieti cu ceva femei bune de la tine de prin scoala!!!

Corse 29-06-04 17:28

mai n0anamee, remorca ta stie ce faci? :)

n0namee 29-06-04 17:54

Domnu ... unde pana mea am scrie eu acolo ca e vorba numa de mine???

\" Corse tata ... eu nu te vad bine daca nu faci tu lipeala la baieti cu ceva femei bune de la tine de prin scoala!!! \"

mda ? lamurit? si pe langa asta ma supar foc daca te transformi si tu intr-o bunica daia grijulie ... \"Vai maica nu fa asta ca nu e bine! Nu merge asa repede ca faci accident? etc ... \"

akimoto 29-06-04 18:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
8) 8) Ntzzz ... Akimoto nu musca tata!!! Duminica e Formula 1???? eu vin dupa 3 ca pana atunci sunt la munci ... da sa imi rezervati un scaun , o bere rece si o femeie buna! :roll: si daca stau sa ma gandesc ... cred ca si o portie de clatitte!!!!
Corse tata ... eu nu te vad bine daca nu faci tu lipeala la baieti cu ceva femei bune de la tine de prin scoala!!!

aici mosule, aici....pagina asta tocmai se printeaza :twisted:

n0namee 29-06-04 19:15

:evil: :chainsaw: :bat: :boxing: adica magarule ... eu ma zbat din rasputeri sa obtin cat mai multe ... adica si pentru tine japonez mic si chel cu BMW ... mda ? ... si rog sa imi tine-ti si mie una ... si imi sariti in cap? by the way ce mai face aia cu Celica ?

Speedy5 29-06-04 19:44

mey akimoto termin eu si incepi tu cu cei care nu vin la intalniri ? :P
ca se pun astia pe tine si te :bat:
sa vedeti ce transpiram noi duminica daca o sa fie o caldura din aia
k-lumea
aahh : si astora cu prietene le este interzis sa se bage la colegele lu' corse :twisted:

n0namee 29-06-04 20:58

:censored: ceva despre tine ... :boxing: asa iti dau cand te vad ... :chainsaw: asta iti fac cu masina ... :writers_b daca nu iei bacu ... ai inteles mah Speedy5 :ihearu: ?

Corse 30-06-04 00:55

10x aximoto pt ajutor, acuma vezi mai n0namee la ce ma refer, si nu-ti fa griji ca nu devin o bunicutza stresanta, eu ziceam asa de fun doar, dar dak intra precena ta pe forum din greseala ai pus-o :lol: :lol: . dupai o sa ai parte numa de :punch: . :lol: :lol: .

n0namee 30-06-04 06:12

relatare de la un martor care se afla la fata locului: \" domnule nu stiu ce s-a intamplat! baiatul asta pur si simplu a vrut sa faca o baie in Bega imbracat . am auzit ca il cheama Corse si ca intra pe forum !!!!\"
va rog sa ghiciti cine e martorul ?

sebi{ 30-06-04 06:25

Re:

imi place ca simtzitzi ca traitzi iar la chestia cu gradinitza as mai adauga si faza cu \"intrunire de familie \"daca se poate sa incercam sa pastram intimitatea barbatului:)

n0namee 30-06-04 10:43

hmmm ... dupa cum se vede mai sus ... prietenii stiu de ce!!!

others PLIZ DIE!

Corse 30-06-04 10:46

:lol: :lol: \"intrunire de familie\" bine sebi{
n0namee, sper ca nu te-ai atacat din chestiile ce le-am zis, glumeam si eu :lol:

n0namee 30-06-04 11:13

:roll: dai o bere????
de ce sa ma atac mah? ce ai vre-un complex?

Corse 30-06-04 12:07

ok dak nu te-ai atacat. si.... cum ziceai cu masa se langa teleu? :lol:

n0namee 30-06-04 13:25

:evil: nici nu mai vreau sa iti zic ce ai scris ... lasaneee lasaneee!!!

Speedy5 30-06-04 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:censored: ceva despre tine ... :boxing: asa iti dau cand te vad ... :chainsaw: asta iti fac cu masina ... :writers_b daca nu iei bacu ... ai inteles mah Speedy5 :ihearu: ?

bine mah raule , dar oricum daca vede prietena ce-ti doresti , uita asa o sa faci in fata ei :nervious: si o sa strigi :help: si dupa ce termina cu tine o sa arati asa :ihearu:
mai multe nu-ti zic ca :censored:

n0namee 01-07-04 14:41

:peace: :joy: sunt maxim de fericit ... a venit HHH aseara pe la mine si s-a uitat o tura la masina ... bah deci nu i-a luat nici 10 minute sa vada despre ce e vorba ... si mecanici de mecanici ... nu zic nume da stiti voi de cine e vorba ca v-am pove ... m-au tinut doua trei zile pe drumuri sa imi zica ca nu stiu ce sa faca. Si imi face omu masina si mi-a zis ce sa imi caut. HHH ... jur ca vin la Resita sa iti fac galerie.

PS: mergem pe 10 iulie la Resita sa ne uitam la HHH cum se da. e ceva etapa!

PPS: pentru toti carcotasi aiurea ... PLIZ DIE. :bat: . Nu e treaba voastra si daca e sa citez ceva celebru ... cine se simte curat sa arunce prima piatra!

Speedy 01-07-04 15:57

eu is acuma in bucuresti si nush cat mai raman aici care vine la prisma pe 10 iulie ?! pls sa nu ma duc singur :P

n0namee 01-07-04 17:48

noooo way bro ... pe 10 in cel mai bun caz ma duc la Resita la etapa. asta daca nu tre sa stau la lucru :( :(

Speedy5 01-07-04 19:12

pe 10 ma duc la nunta la o verisoara :drunk:
da-i uram succes la HHH
cu ce se da , cu Opelu' ?

n0namee 01-07-04 20:09

iep ... scoate motorina din rezervor ... pune benzina ... da jos dizelu ... pune MOTOR ADEVARAT ... si in continuare rupe tot!!!! am chef sa ma duc. sa vad daca mai gasesc doritori!

Corse 01-07-04 22:53

da, pe 10 e VTM la Resita etapa cu nr 6. n0namee, eu sunt dispus sa merg, si chiar vruiam sa merg, deci eu sigur vin. puem bani de benzol si merem sa-i tinem galeria la omu nostru. altcineva?

Corse 02-07-04 10:32

noi vrueam sa venim pt tine dar daca vine si ea, poti sa fi sigur ca suntem acolo :P

n0namee 03-07-04 06:07

:joy: :dance: Mi-a reparat Seba fieru ... am din nou masina :) ... bun acum vine partea a doua ca nu mai am bani de benzina asa ca tot pe jos voi merge ... da aia mi se falfaie :)

Corse 03-07-04 10:59

la-s n0namee, ca vin si vremuri mai bune. nu in 5 iei salaru'?
maine vine si TM 84 XXX (e si nicku' de pe forum), Audi-u ala alb coupe, ce a fost la aeroport.

n0namee 03-07-04 12:01

:lol: nenea ... iti dau eu tie de nu duci. poi nu ti-am zis noi sa aduci femei?

Audi-ul ala e fain din amintirile mele. recunosc ca nu l-am vazut de aproape.

TM82NOS 03-07-04 13:49

?

Ma despre ce e vorba aici ?

ca vreau si yo si is neinformat rau de tot !!!

plz :lol:

cioli17 03-07-04 15:59

ce-ai patzit n0namee de iti vinzi masina ?(Troubleshooting)money problems :?: ....... :(

Speedy5 04-07-04 02:57

nOname , ma bucur ca ti-ai facut masina
da' pana ai bani de benzina , trec yo duminica si te iau :P

Corse 04-07-04 03:42

la-s mai n0namee, ca o sa fie si femei, cred, dar momentan sa fie cat mai multe masini in parcare. nu :?:

n0namee 04-07-04 06:09

:lol: :lol: hiihihih ... mersi Speedy5 esti un domn!

Cioli17 ... nu stiu inca daca o vand. sunt in balanta. eu tot sper ca reusesc sa ma descurc cu niste bani care ii am datorie. da daca imi iese mie o invarteala nu o mai dau.

Corse ... iep ... partea cu masinile adevarata. Luni vine si un amic de-al meu ... mecanic la Dacia Service cu o Dacie foarte faina. Lucrat omu mult la ea. Concurenta serioasa pentru Speedy5 si NOS-ul nostru.

Apropos NOS daca o masina iti face cu farurile si sta (incearca sa stea) in curu tau aproape un km, nu ti se pare nimic suspect. Chiorule! :wink: Incearca sa stea ca eram cu Dacia lu taica-miu.

Domnilor ... azi la 3 la Dracula ... da? VRrruuummmmm vruuummmm hai oricine ... da nu Schumacher!

Speedy 05-07-04 14:35

iara a castigat fraieru` ala de schmaher eu m-am saturat :x

n0namee 06-07-04 07:57

:lol: iara a castigat el. Ii dam o bere la ala care il bate pe Schumi?

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning