![]() |
Re: Alternativa pentru 'doar' 5 mii de euro :)
Eu nu vreau s-aud de androizi de-astia de vin ca-n filmele SF americane si te omoara in somn:shock:
|
ce sa te omoare ma aia....de banii astia iti cumperi un bmw si agati o gramada de pitipoance :))
|
Ma omoara ma n-auzi e ca-n filmele americane cand fac androizii revolta ca sa preia controlul asupra lumii.
|
faza cu parola si user e belea =))
|
...aduci prietenii acasa pentru un show cu androida,apoi sa faci crize de gelozie...=))
|
My next christmas present 8)
P.S. Cat de disperat sa fii sa dai pe o papusa 5000E :shock:... si nici nu face oral ca o femeie in carne si oase :D |
cum a spus un coleg forumis in paginile anterioare....cu 5000 de euro iti iei cv adevarat....n.ai un mort langa tine......misca...geme...RESPIRA......TRAIESTE.... etc......naspa alternativa asta asa "ieftina"
|
omule....cand ai o prietena sau o nevasta care face exact invers ce nu face papusha asta,nu vezi in fata ochilor decat <ORDER NOW>!!!....:))
|
Penala faza=)) ... prea tare faza cu user si parola,nu o poate folosi altu:))
|
macar daca avea un motoras sa faca oral :)):))
|
Quote:
|
defapt ar fi usoara treaba cu 2 actuatoare :)) mai trebuie sa o bagi in priza :lol:
|
Sa te mai si curentezi:))
|
Quote:
are cam ce vrei de la o femeie, si altele ce u au femeile.dar pt voi nu e de ajuns nu te ocaraste ca ai fost la alta, ba puteti si in 3:d nu vrea cizmulite, paltoane etc nu o scoti la suc daca vrei si esti maso o bati si nu comenteaza. sta cuminte sub pat daca vii cu alta etc etc ce vrei mai mult? |
sa fie mai ieftina frate...mi-am cumparat masina cu 2000 euro si asta e 5000 :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning