Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Junkyard turbo (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/99341-e30-junkyard-turbo.html)

Cataaa_ 18-12-08 16:57

Re: E30 - 320i Cameleon

masina a iesit azi pe strazi , merge binisor dar se putea si mai bine ............

golf3lv 18-12-08 19:48

ce ai reusit sa-i faci?ai reusit sa-i pui aripa si restul?:(...acum sufera operatii...de ce zici k se putea si mai bine?are vreo problema grava,GRAVA?

Cataaa_ 18-12-08 19:59

nu are nicio problema grava , doar ca trebuie impinsa contra`aripa la locul ei ....
am schimbat bratul , bieleta este in stare buna , imi trebuie doar suportul de la bieleta anterioara ( chestia aia de cauciuc + suportul de tabla ) pe viitor o sa schimb si de la brat toate articulatiile acelea ....
aripa inca nu este pe masina , janta inca este sparta ( o sa sudez alt interior ) merg cu rezerva pe moment ...
l`am dat putin de cur si am uitat de toti nervii si de toate problemele :`x ursul asta o sa il tin o viata ... si probabil la vara o sa primeasca ceva frumos sub capota.... motorul n`o sa il schimb , doar o sa il upgradez ( adevaratul tuning ) ....
deocamdata vreau sa il vad cu aripa pusa , pana cumpar culoarea cameleon aripa o sa fie vopsita negru mat
aa , si imi trebuie neaparat head unit :| sa aud si eu sistemul ala MacAudio :`x :`x

myky99 18-12-08 21:07

Bravo....felicitari... sa speram ca nu o sa mai ai vreo problema cu ea...sa te bucuri de ea!;)

Cataaa_ 18-12-08 21:14

ms frumos :P
o faza funny azi : un tip tot cu 3`ar :)) oprii langa mine si facu cateva poze la urs :P
asa murdar si lovit cum e , tot atrage priviri ... asta nu poate decat sa ma faca sa ma simt bine ... inseamna ca munca mea este intr`un fel apreciata :)

dydy-andrey 19-12-08 10:35

sal.. ai facut masina? bravo.. abia astept sa o vad :>

aseara ai fost?

p.s. ai promis ca ma suni sau sms ..

Cataaa_ 19-12-08 10:55

n`am fost aseara , pe zi am iesit putin cu ea ...

golf3lv 19-12-08 11:13

atrage priviri:>,e frumos:>, in curand nu va mai shchiopata...e bine k nu te dai batut.bv si bafta cu ea:D

augustin calin 19-12-08 22:22

Am urmarit postul tau de la inceput si vreau sa te felicit pentru achizitia facuta .Cat despre in tamplarea prin care ai trecut pot sa zic ca este una cat se poate de nefericita.Important este ca tu ai scapat nevatamat. Ma bucur sa aud ca ursu este din nou pe strazi , sincer eu am avut ceva de invatat din posturile tale(ma refer la devotamentul si iubirea fata de aceasta marca )mai ales te felicit ca ai reusit sa faci reparatile asa de repede .bafta in continuare cu ursu ,si sa nu mai auzim de asemenea incidente.

Cataaa_ 21-12-08 09:52

multumesc frumos
acest accident mi`a deschis ochii , privesc ursul din alta perspectiva acum , este o masina limitata ( nu ca performante , ci ca siguranta ) si acum ca obiectiv principal va fi siguranta mea , si abia apoi performanta ....
ABS ... nu poate fi vorba ,frane execrabil de proaste , cauciucuri ordinare ... toate vor fi schimbate cu ce e mai bun .... polo franeaza extraordinar fata de urs , sincer desi e o masina de capacitate mica ma simt mult mai in siguranta si pot conduce mai sportiv .... mi`e frica de fiecare data cand cineva franeaza mai brusc ca poate mi se blocheaza rotile la urs si intru in ceva cu el.....

Numai bine tuturor , sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi , sa fiti feriti de accidente si sa ne auzim cu bine in 2009 !

dun3_g 21-12-08 10:25

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 1933983)
multumesc frumos
acest accident mi`a deschis ochii , privesc ursul din alta perspectiva acum , este o masina limitata ( nu ca performante , ci ca siguranta ) si acum ca obiectiv principal va fi siguranta mea , si abia apoi performanta ....
ABS ... nu poate fi vorba ,frane execrabil de proaste , cauciucuri ordinare ... toate vor fi schimbate cu ce e mai bun .... polo franeaza extraordinar fata de urs , sincer desi e o masina de capacitate mica ma simt mult mai in siguranta si pot conduce mai sportiv .... mi`e frica de fiecare data cand cineva franeaza mai brusc ca poate mi se blocheaza rotile la urs si intru in ceva cu el.....

Numai bine tuturor , sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi , sa fiti feriti de accidente si sa ne auzim cu bine in 2009 !

da-te naibii de simpatic, sa nu te recunosc :P

sarbatori fericite!

Insanerzw 21-12-08 22:08

Man sa ai parte de ea,am citit pagina cu pagina,si mi-a facut placere sa citesc....sa zicem istoria ursului tau pana aici,si cu intamplarea aceea nefericita un prieten a patit-o ,era pe strada cu masina se grabea a vazut verde a bagat gaz...a trecut pe verde si unu vedea din dreapta lui ,el in clipa aia nu a franat a tras maxim stanga de volan si dupa 2 sec a franat ,drept urmare a intrat in bordura cu frana pusa..asta inseamna mai rupt tot ce tine de directie ...a fost la politie a dat declaratie sti ce i sa zic?K nu te-a atins este victima "DIN UMBRA" ...si gata la linistit pe pusti!Deci...cum ii vezi ca nu a i cum sa ii eviti astfel incat sa nu pateasca nimic masina intra in ei dai in _)_ ;) !

pyttbull 22-12-08 10:21

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...pt-249811.html eu zic ca e perfect ..pentru recarosare e si 320 :-P

Cataaa_ 24-12-08 17:37

si mie mi s`a zis la fel ... nu au ce sa imi faca , insa daca il gasesc il dau in judecata macar sa imi recuperez banii .... cat despre acte de recarosare , as avea de unde sa fac rost , multumesc oricum pentru link , poate pe viitor cine stie..

Calin_CGM 24-12-08 18:08

...nu stiu cum mai merge treaba cu recarosarile...parerea mea k mai bine ai inmatricula-o pa bune...masina merita!!!.....craciun fericit!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning