Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra C20XE (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/99103-masina-mea-opel-calibra-c20xe.html)

DaBotta 03-03-10 22:59

Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3144586)
sall,vreau un body kit mai agresiv,alta vopsea,la interior nu schimb nimic,eventual schimb mocheta pe negru...cu motoru is in dubii,nu stiu ce sa fac...nu prea as mai vrea sa-l schimb.;)

Stii f bine prin ce am trecut si cat am dat din "jeb" ca sa fac ce am facut. Chiar iti doresti ? mai gandeste-te :D

ObeLix 10-03-10 21:38

jantele sunt o porcarie, sunt mult prea mici ...... mai gandeste-te odata uită-te cand ai adus-o si acuma .

Flow_Flexatu 10-03-10 22:00

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3169641)
jantele sun o porcarie sunt mult prea mici ...... mai gandestete odata uitete cand ai aduso si acuma .

sall,nu sunt mult prea mici :D par asa din cauza anvelopei,stai sa-i pun un 205/50 sa vezi ca o sa arate altfel..o sa umple golu dintre aripa si roata, da intradevar daca aveam suspensie normala atunci chiar era o problema,dar credema ca nu mai vreau pe 17'' nu avem drumuri de asa ceva,arata bine pe 17'dar nici nu pot sa-mi distrug masina :-) daca aveam suspensie normala le pastram pe alea de 17'

electric_style 10-03-10 23:09

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3169736)
sall,nu sunt mult prea mici :D par asa din cauza anvelopei,stai sa-i pun un 205/50 sa vezi ca o sa arate altfel..o sa umple golu dintre aripa si roata, da intradevar daca aveam suspensie normala atunci chiar era o problema,dar credema ca nu mai vreau pe 17'' nu avem drumuri de asa ceva,arata bine pe 17'dar nici nu pot sa-mi distrug masina :-) daca aveam suspensie normala le pastram pe alea de 17'

stai linistit..ca O.Z-urile aste pe 16'' arata demential de bine pe calibra ta!!! eu am pe 15" si nu ma mai plang...ba chiar sunt foarte incantat de ele!! ps: dupa cum spuneai si tu "nu avem drumuri de jante pe 17" si garda de 40/45" !

DaBotta 10-03-10 23:16

huh :))

BIG_mafia 15-03-10 06:54

domnu cu mocheta te ajut eu...suna-ma :) app edy is :) stii tu bmf`u

alexbadea12 15-03-10 21:02

jantele arata super, important e sa-ti placa tie.

Flow_Flexatu 15-03-10 21:11

Quote:

Originally Posted by alexbadea12 (Post 3187407)
jantele arata super, important e sa-ti placa tie.

merci:D,iti dai seama ca nu le-am luat la intamplare,chiar mi-au placut ;) azi am rezolvat si cu inelele de centrare, 80 lei /4 buc...baieti de la vulcanizare mi-au zis ca nu o sa-mi miarga cauciuc de 50,cica o sa dea in aripa(vechea problema :sad: ) acu sa vedem...

ROAD EMPIRE 17-03-10 19:36

Frumoasa masina ! bafta cu proiectele viitoare ;)

Flow_Flexatu 17-03-10 22:57

merci:D deocamdata o sa plec o perioada din tara,sper cand vin sa ma apuc serios de masina,acu sa vedem ce o sa iasa;) pana una alta,azi am dat o tura cu cali fara stres,deci inele de centrare fac minuni:D nici un trepidat,nimik..acu pot sa depasesc si eu viteza de 120 km/h fara sa-mi trepideze sau sa-mi fie frica sa apas pedala de acceleratie:D recomand pt .cei din Oradea serviciu lui Jeany'' dp spitalului.baieti de nota 10 ;)

ps: sa nu-mi inchideti threand'u :D ca nu lipsesc mult... sa ne auzim cu bine

electric_style 17-03-10 23:02

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3195413)
merci:D deocamdata o sa plec o perioada din tara,sper cand vin sa ma apuc serios de masina,acu sa vedem ce o sa iasa;) pana una alta,azi am dat o tura cu cali fara stres,deci inele de centrare fac minuni:D nici un trepidat,nimik..acu pot sa depasesc si eu viteza de 120 km/h fara sa-mi trepideze sau sa-mi fie frica sa apas pedala de acceleratie:D recomand pt .cei din Oradea serviciu lui Jeany'' dp spitalului.baieti de nota 10 ;)

ps: sa nu-mi inchideti threand'u :D ca nu lipsesc mult... sa ne auzim cu bine

drum bun...si te asteptam cu forte noi !!!:twisted:

DaBotta 18-03-10 00:09

ai grija ce faci si pe unde mergi. Bafta maxima .... maxima am spus

Flow_Flexatu 10-04-10 16:58

3 Attachment(s)
sall la toata lumea,am venit mai repede de cat ma asteptam,nu o mers treaba dincolo,dar tot mai bine e in romanica noastra:D ieri am ajuns si am mai facut cate ceva la masina,am indreptat baia ulei si am schimbat uleiu,i-am dat ceva bun motorului pt.ca a fost baiat bun in ultima vreme.merita un 10W60:D

si un mic video:D https://www.youtube.com/watch?v=v1NWPZJzquE

DaBotta 10-04-10 20:46

Welcome back. Hai ca am de becuri cu leduri pentru numaru ala din spate :)

electric_style 11-04-10 19:46

cat a costat Castrolul ?

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning