![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
mai dai si tu un semn de viata cv?.....bafta voua...ma duc la scoala:))
|
Quote:
flash tunning(secret...ceilalti citesc stelute si puncte) mi-a zis cineva si vreu sa incerc asta(cu tine vreu sa fack proba) cica nu mai e nevoie de modificari la ECU...scos catalizatoare, esapament burlan etc... da e secret! numai tu citesti... am eu un walkman dinala cu electromotoras, si ii scot motorasu, il sudez de bieleta de directie(se leaga la cablul 12V de la casetofon) pot sa i pun buton(pentru power boost) sau pe direct(forever boost) si angrenajul de la motoras sa il pun pe roata. daca imi reuseste ti-ai pus-o cu mine...castig restul de 250 de hp care imi trebuiesc sa-ti dau "nana" in oricare sambata vrei tu! |
Quote:
|
binenteles...deja mi-am pus un motoras pe o roata...pai asta ziceam si eu. daca il pun si pe celalat ti-ai pus-o!
|
Cine se da cu Lancer 1.6L?
|
Lolz..s-a umflat taratza in Mihai!!??
|
Quote:
|
Quote:
|
M a dau eu cu Mihai daca imi da jumate de masina in fata...sau hai o masina!!! :)
Ovy tu cand accepti o invitatie..???? |
M-a tavalit Denis cu Colt, pe a 3-a ii da nos :-P felicitari Denis, trage foarte bine masina.
|
doar nu vrei acum de sarbatori?!
|
ms Vali , se misca mai bine coltul cu esp off , a 3-a si a 4-a am reprize foarte bune. oricum masinile sunt foarte apropiate , nu ma consider castigator fara drept de apel . dc ne dam de 10 ori e foarte foarte posibil sa fie egalitate , la tine conteaza enorm plecarea si la mine cum schimb din 2 in 3 . tu ai cauciucuri de iarna acum si subwoofer in portbagaj , eu de vara si fara greutate suplimentara in afara de roata/trusa si chestii marunte . repet masinile sunt egale din punctul meu de vedere.
|
Bine Catos, dau curs invitatie tale!
Ramane sa mai vorbim! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning