![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Bafta , si multumesc ca m-ati lasat sa va stresez |
fery te contrazic si io boss ..... chiar nu e nimeni obligat sa cumpere jafurile de pe trotuare ... sincer .... prostu daca n`are in ce sa bage bani ... baga intr`un golf 2 de pe care curge tabla la prima ploaie ....si gaseste un ROMAN SI MAI PROST ca el .... si i`o vinde ....deci...concluzie ...tot romanii sunt de vina ca pun botu ... pe cuvantul meu ....cunosc persoane care au audi A6 si n`are bani de motorina ....deci .... NOI SUNTEM PROSTII !!! ROMANII !!! nu stiu de ce am impresia dar v`a veni a doua revolutie .....
P.S. mult respect ptr paganel ptr ce a zis azi la coreco la cafea .... !! cine a fost acolo stie .. !!! |
fery teai gandit vreodata boss....sa iti compari bestia aia de masina cu un golf 3 pe care sa platit 1400 de euro?!
|
acuma hai date mare!!!
|
exemplarul tau e unul reusit..dar e unul la 1000 altele care sunt bune doar de remat.
si din cauza acelor 1000 acum cu noua taxa trebuie sa plateasca mai mult cei ca tine...asta nu e drept intradevar si masina mea nu e nici o bestie...e doar o masina de oras care sa consume putin |
Quote:
|
boss in mare parte ai dreptate...hai s ane uitam la bulgari unde e taxa normala...pt o masina de origine..!adik in jur de 150 de euro...nu se calculeaza dupa capacitate...si culmea...nu se calculeaza dupa euro....in concluzie..masinile carate de bulgari pe auostrada..sunt numai golfuri 2 .... ascone...si tot felul de jeguri de forduri si gunoaie care costa pe parcuri maxim 300 sau 400 de euro...!ei de ce sunt asa de eudcati privind taxa..? tinand cont tousi ca au un nivel de trai mult mai scazut de noi!!!
|
Quote:
|
Stie cineva de accidentul de aseara de pe DN1 in intersectia dintre Strejnic si Bariera Vest,erau 3 masini facute PRAF,era un airbag pe drum la vreo 3 m de accident,plin de sange :|,cosmar!
|
|
Quote:
|
Quote:
Da ai dreptate...bulgarii cara numai gunoaie de BMW,OPEL,VW...:Dforduri nu cara |
fordurile intradevar nu sunt gunoaie sunt CAZANE!!!! mai nou au dat faliment!
|
|
2 Attachment(s)
Rog totzi userii 4TUNING si pe absolut toata lumea care sustine MITING-UL IMPOTRIVA TAXEI AUTO MARITA DE 3 ORI sa scoata la imprimanta aceste doua afishe si apoi la xerox cat de mult se poate si sa le impartzim la lume in tot orashul. Sa poarte toata lumea pe mashini acest afish si sa sustina scaderea taxei auto.
Nu ne-am nascut prosti, dar i-am lasat prea mult sa-si faca de cap pe spatele nostru!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning