![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
frumos!!
|
12 Attachment(s)
masina mea preferata este PORSCHE8) ,asadar,eu am multe modele PORSCHE care sunt in lucru si o sa le prezint in curand!:-)
una din preferatele mele este 911TURBO-996. acum va prezint 911TURBO-996 by bburago caruia i-am adus urmatoarele imbunatatiri:culoare bleu-syderal,interior galben-mochetat,detalii,pedalier aluminiu,eleron 9ff,bara fata SPORTEC,etriere,detalii motor8)! |
foarte frumos!numai am cuvinte!:shock::shock::shock:
|
Excentric interiorul ala galben :D si tuningu' e frumos.
|
iar Bburago d-ala cu detalii multe...
frumos porsche-anul...modificari subtile...pt cunoscatori! ;) |
foarte frumoasa bara fata si vopseaua. Potrivita si culoarea pentru interior da bine cu vopseaua si detaliile de la motor sunt super ! bafta ... la mai multe !
|
Foarte reusita macheta ... nu am cuvinte ...
|
multumesc mult pt aprecieri!:lol: succes si voua si machete cat mai frumoase!:D:D
|
De mine ai uitat?
Elefantul nu uita niciodata....si poate daca nu ninge duminica treci si tu si facem si treaba cealalta :P. Ps: am benzina de 95 si trage oleaca mai incet....dar in functie de rezultate se mai umbla la "setari" :)) |
N-am uitat:-) e mai greu de gasit. hai sa vedem ce facem duminica 8)
|
11 Attachment(s)
ianinte de a prezenta ultima realizare ;) revin din nou cu un PORSCHE 911(997)-1/18,caruia i-am pastrat culoarea pentru ca mi-a placut(nu am decat 2negre),i-am facut interiorul in nuanta "galben Porsche",are roti pe 19",i-am pus frane originale cu 6-pistonase pe fata. urmeaza sa fie modificat la motor!8)! nu o sa umblu la caroserie pt ca sa am si unul stock.:D
|
Frumoasa macheta! ;)
Alea sunt jante de Corvette C6? |
dau foarte bine jantele pe macheta ;) sunt mai aerisite discurile :)
|
Quote:
Quote:
|
Frumos porsche-ul , iti dau cateva sfaturi ;)
-vopseste jantele in negru sau gri inchis -folie pe geamuri -mocheteaza interiorul |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning