![]() |
Re: Dacia PTM
Uite ce am facut eu la usi - https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/93403-echipare-timpul-rece.html
|
adevaru e ca aveam si eu in magazie 5m patrati de izolatie;)(burete+smoala+plastic+folie daia de aluminiu,),da deja dadea la grosime cat fata de usa si nu era prea indicat:D
oricum in poze e doar o bucata din usa izolata,pt ca n-am avut timp so termin ca era deja seara :D Quote:
|
9 Attachment(s)
de luni tot am lucrat la stopuri:shock: de am schimbat ledurile cu unele mai puternice:-P si am facut si pozitia de ceata cu led:Dam atasat niste poze...
daca gaseam ce mai imi trebuia faceam stoapele complet cu led:X |
se vede ca ai lucrat le ele ca sunt super bafta
|
prinde forme masinuta ,..., multa bft
|
mersi mersi :D;) oricum nu ma voi opri aici...deocamdata e criza si nu prea am buget sper sa-mi revin si sa aplic toate ideile care le am
|
Foarte tari ledurile:D... poate ne zici si noua cum le-ai bagat acolo:D
|
misto ceasurile de la bord
|
Quote:
da-mi add si ne auzim;) |
raducu_tti uitel si pe al meu
|
Ar venii pe ia misto niste jante .Bafta.
|
jante ca jante da costa o gramada de bani pinderile si toate cele...deocamdata mai astept :D(am alte proiecte in minte acuma):D
|
Aha.Am zis si eu o parere.
|
3 Attachment(s)
din lipsa de ocupatie m-am apucat sa-mi fac niste pleoape din fibra:D..totu bn pana sa montez piesele la loc mai precis numai puteam baga faru din stanga in suruburile alea cu clema,iam dat la pumni ca sa intre de m-am plictisit
|
din chit:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning