![]() |
Re: Machetele mele - ciuca2
WTF...nu am mai vazu REvell asa mic.Este premiera pentru mine.SI inca deschide tot:-o senzational :shock:, foarte dragut Lambo asta.Mi-ai facut o surpriza pe ziua de azi cu el:wink:
|
Sincer sa spun, exteriorul arata fain dar detaliile cam lasa de dorit.Cei de la Revell nu prea si-au dat interesul.
|
mi se pare interesant lambo
|
7 Attachment(s)
> Ford F1
> 1:36 > la producator apare un S. De la ce vine asta? > Varianta finala Mercedes 300SE |
Ceva mai bine Mercu, decat cu cele 1/24.. dar tot nu se vede bine..prea noi ca sa dea bine pe ceva vechi..
|
7 Attachment(s)
> VW Kafer
> 1:36 > Kinsmart > Peugeot 206 GTI > 1:36 > Welly |
broasca e deosebita:!:chiar imi place, iti mai trebuie si o figurina de claun si sa vezi ce bine ar arata:!::D
si Peugeot e dragut, cel mai mult imi place culoarea lui. ce zici, ne pui o poza cu colectia? L.E: numai acum vad Mercedes-ul.Incerc sa-mi imaginez cum dadea cu cele de la mine, sa-mi zici pe p.m cu cat le-ai luat pe astea...:lemon: submit 2010.:yes: |
8 Attachment(s)
Asa este romanul:Iarna isi ia Lamborghini si vara isi ia Hummer. Daca tot a venit iarna,mi-am cumparat si eu un Lamborghini, si un Mini ca sa nu se plictiseasca.
> Lamborghini Murcielago > 1:24 > Maisto > Austin Mini > 1:36 > Revell |
Buna Seara
Aveti ceva vechime pe forum insa am sa va rog sa faceti fotografii mai bune umpic. Sa le faceti afara si mai clare. Prezentati numai ce merita prezentat! O seara placuta. Cu stima, Cozmescu Alin |
Domnule, acesta este ultimul adevertisment. Va rog sa va schimbati modul de a face fotografii. Aparatul dumneavoastra poate executa si fotografii mai frumoase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning