![]() |
re: CHIPTUNING AUTO
turbina modificata sa reziste la presiune mai mare, intercooler marit , anulare fap ,harta pt reteta asta ,si cam atat am inteles cu interne stock,pe parte de motor , ideea era ca vreau mai mult decat o resoftare .multam de pm
|
Da, daca intre timp se fac modificarile mecanice si masina are soft deja pe ea ( ca idee ) - atunci obligat trebuie schimbat si softul pentru ca ECU are nevoie de alti parametrii !
zi buna |
marca masina : Nissan Almera
an fabricatie : 1999 tip motor: Ga16 ( benzina ) capacitate cilindrica: 1597 Se poate face ceva pentru ea ? Multumesc |
Nu , nu pot sa te ajut - imi pare rau !
O zi buna |
Marca .Golf 3 gti
Capacitate 1984 ,8 valve Carburant .Benzina An 1996 Kw 85 . Se poate face ceva ? |
Resoftam numai masini dupa anul 1999-2000
Oricum se poate face si a ta La tine implica demontare ECU / desfacere ECU / schimbare de flash / rescriere eeprom etc Parerea mea ca plusul de putere care l-ai castiga nu isi merita pretul care se cere pentru aceasta lucrare ! Ti-am trimis pretul pe PM ! |
Marca - Nissan Primera,
Capacitatea - 1597 Carburant - benzina Motor - QG16 Putere - 80 kw An fabricatie - 2003 Se poate mari puterea si la ce pret? Cu stima, Adrian |
Ai PM
|
update de pret la EDC15 !
700RON edc15 - gama vag pana in 100CP 750RON edc15 AXR/AWX/AVF/AVB etc ! ReSoftam aproape orice motorizare turbo si aspirata dupa anul 2000! soft TCM Turbo SRL daca aveti o oferta in alta parte veniti cu ea la noi si va vom face una si mai buna [email protected] |
Garantie la masinile ce nu depasesc 3 ani vechime sau 60.000Km
|
Marca - vw golf 5
Capacitatea - 1595 Carburant - benzina Motor - BSE Putere - 75 kw An fabricatie - 2008 Se poate mari puterea si la ce pret? multumesc. |
12CP este castigul la masina ta + 15%Nm
Pret:ai PM |
golf4 1,9 tdi,85kw;diferenta si pret
|
30Cp si 355Nm dupa remapare
Deci ajungi la 145CP si un cuplu de 355Nm Pret 200E Vad ca esti din Ploiesti - o putem face in Otopeni daca te decizi ! Plusul de putere si cuplu se simte garantat pe G IV |
salut!
Marca - seat leon 1p Capacitatea - 1400cm Carburant - benzina Motor - 1.4 16v Putere - 85cp An fabricatie - 2008 ce castig as avea si un pret daca se poate.ms |
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning