![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
pai eu macar cand spun ca nu vin...nu vin...
|
deci va rog opriti-va cu apropourile ca oricum vom venii fiecare cand avem timp sau chef;) take care
|
pai io am zis ca vii, sau tu?
:):) apropoul e pentru ca il meriti joia asta pe unde iesim la o fanta de portocale? |
man am zis ca vin si nu am apucat.....nu ii ceva legat de viata si de moarte.....pana mea....veniti voi la noi la intalniri:)
|
nu mai bine stabilim dintimp cand/unde/etc si fiecare memoreaza ? si evident, in funtie de preferintze sau nu, vine ! nu are rost sa ne anuntam ca venim ca pe urma sa ne scoatem ochii. oricum, sper sa ninga sapt asta :twisted:
toate cele bune |
speedball: s-ar dori a fi intalnire '4tuning', nu shadow crew, nu alte cluburi, nu alte combinatii.
CIP: pai stabilim...dar cine stabileste? de asta ar fi bine sa vina cat mai multi, sa vedem cine/ce/cum |
va dau eu o sugestie, unde ne intalnim noi....in PETROMUL de langa abator din complex;)
|
va mai strangeti ? ..sau ?
|
pai ne putem strange...daca sunt doritori...
saptamana trecuta n-a fost nimeni, n-a vrut nimeni... poate din cauza frigului.... |
fotograf aveti? as venii si eu sa fac cateva poze ( le fac din placere ) dar asta cam prin 3 ianuarie... cand vin la faculta
|
dragi timisoreni, haideti si voi cu toata lumea buna pe calea sagului la INCONTRO (in capat de tot) vizavi de metro. Suprafata imensa, sticla pe jos ! Oricand dupa lasarea serii !!!! sarbatori fericite tuturor
|
yeap....am fost...e prea tare ;)
|
Quote:
:tenisclap ... e bine ca nu atragi atentia asa |
Quote:
|
e proprietate privata bre ;) ... si e forum public :lol: ... stii ce zic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning