![]() |
Re: Machete in lucru - Alynex - Viper GTS 1/24
foarte frumos...felicitari:)
|
in urma cu jumatate de ora am inceput sa citesc topicul...de la pagina 1...
se pare ca ai rabdarea si indemanarea necesara pentru tuningul machetelor... spor la smirgheluit in cotinuare...asteptam sa termini viperul... lucrezi zilele astea? il termini anul asta? sau iti iei concediu de odihna...? |
No sa mai lucrez prea mult saptamanile astea, vreau sa ma bucur de sarbatori, dar o sa mai lucrez cate putin.
|
pai ce mai e de facut?:-?...ma gandesc doar la o vopsea...eu nu i-as da alb perlat...:P...iar da un rosu:)
|
este si albul o culoare reusita pentru viper...poate cu 2 dungi albastre...:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Au inceput lucrarile la motor:D.
Doua intrebari:Maisto 1/24 are acelasi sistem de pringere a rotilor ca Bburago? La leduri sa iau bateri CR20 si atat?.Mi-a zis cineva ca CR20, simplu, nu exista. |
Caută cr2018 sau cr2025!;)
Nu-mi place linia spoilerelor cu pragul şi evacuarea prea ieşită! Munceşte mai mult la ele şi va fi super maşina!;) |
Spoilerele nu sunt gata, doar ca nah este Craciun, si nu mai fac atata mizerie cu kit si toate cele.
Tobele vor iesit putin inafara. |
Re: Machete in lucru - Alynex -Viper GTS 1/24
Quote:
succes! ;) |
Re: Machete in lucru - Alynex -Viper GTS 1/24
Quote:
|
alynex, nimic nou mai baiatule?:D
Ca sta lumea in suspans! |
tare frate. Ce sa mai zic. Ce body kit :doh: Pasiune frate...
|
Cum aplicati voi mochetele?
Ma gandesc sa dau un strat de prelandez(prenandez sau cum so scrie:rolleyes2) si aplic mocheta. Vreau sa mochetez tot interiorul,tot! |
frumos proiectul tau....:lol::lol::lol::lol:
|
Super tare proiectul tau. Imi place masina cum arata in momentul de fata. E chiar un proiect reusit. Am citit topicul de la pagina 1 pana la sfarsit. Si eu m-as apuca sa tunez o macheta, imi surade ideea. Dar nu stiu pe ce model. De abia astept sa vad rezultatul final. Bafta. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning