Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/9665-sfaturi-utile-tuning-and-motorsort.html)

nutzuXXL 13-07-07 23:04

Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT

Quote:

Originally Posted by RacingNick (Post 995457)
Se pot monta jante care au prindere 4x100 pe masina cu 4x98 cu ajutorul unor prezoane speciale.

deci cu prezoanele astea standard nu am sanse ... de unde gasesc prezoane dinastea "speciale" , la ce scor si ce au aste in plus fata de cele standard ? ms

george albu 15-07-07 17:22

alta intrebare......de exemplu pot sa pun un ambriaj sport....pe masina mea???care ar fi avantaju`....si cutia mea de viteze...e de parcurs o distanta mare intre trepte...e standard cutia...as putea sa o schimb are 5 trepte +mansalier....help me!

turbojack 15-07-07 21:07

Quote:

Originally Posted by george albu (Post 998697)
alta intrebare......de exemplu pot sa pun un ambriaj sport....pe masina mea???!

In primul rind ambreiajul sport are influenta imediata asupra buzunarelor,fiind de cel putin 3 ori mai scump decit unul standard.
Fara interventii de up-grade masiv asupra motorului,un ambreiaj sport inseamna doar bani aruncati pe geam.
Si totusi despre ce masina este vorba?Fi mai explicit.

george albu 16-07-07 10:23

opel astra gsi 16v motor 2000 150cp

RacingNick 16-07-07 15:56

George , daca ai de gand sa faci modificarile respective are rost sa cumperi un ambreiaj sport, daca nu atunci mai bine lasa.
Daca te referi la cursa schimbatorului atunci un short-shift iti e de ajuns.

Nutzu - pentru informatii de pret si comenzi te rog foloseste PM sau [email protected] nu de alta dar sa lasam acest topic strict pentru sfaturi

george albu 16-07-07 16:00

am de gand am si vb`it cu un dealer de piese sport si a zis k ma ajunge tot la 2000 de euro.....

RacingNick 16-07-07 17:12

Tot insemnand ce ?

george albu 16-07-07 17:55

kit de admisie directa o evacuare sport+galeria de evacuare+filtru de aer si vreaau si o rescriere a elctronicii da de asta ink nu m`am interesat:)

turbojack 16-07-07 20:47

Quote:

Originally Posted by george albu (Post 1000633)
kit de admisie directa o evacuare sport+galeria de evacuare+filtru de aer si vreaau si o rescriere a elctronicii da de asta ink nu m`am interesat:)

Al tau ECU nu se poate rescrie ci doar modifica sau schimba.Fara sa schimbi ax cu came si alte fleacuri prin motor,toata investitia este inutila.

george albu 17-07-07 11:25

sunt la inceput.....:D....

george albu 18-07-07 13:36

nick am citit aici pe forum despre quick shift...imi poti da mai multe informatii.....pls :D

RacingNick 18-07-07 14:08

Este un mic dispozitiv sau o piesa care micsoreaza cursa schimbatorului de viteze, si prin urmare schimbi vitezele mai 'din scurt'.

SirNenea 18-07-07 17:45

salutare as avea si eu o curiozitate daca se poate
am un logan sedan 1.6 8v si as dori sa ii montez o suspensie sport dar as vrea sa o fac in 2 etape
ce as dori defapt sa stiu daca montez mai intai arcurile cu amortizoarele stock exista vreun pericol ceva
ca am tot auzit pers care zic ba ca nu are nimic masina ba ca e si mai periculoasa in curbe
si daca poti sa imi zici pe pm nick cam cat ma ajung arcurile si amortizoarele si cam cu cat ma apropi mai mult de strada :D
multumesc anticipat

RacingNick 18-07-07 17:55

Nu exista nici un pericol.

SirNenea 18-07-07 18:10

ms mult
si nu mi-ai zis cam cu cat cobor masina doar cu arcurile si cat o cobor cu setu complet de ex cu ce mi-ai trimis mie pe pm

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning