![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
Quote:
|
alta intrebare......de exemplu pot sa pun un ambriaj sport....pe masina mea???care ar fi avantaju`....si cutia mea de viteze...e de parcurs o distanta mare intre trepte...e standard cutia...as putea sa o schimb are 5 trepte +mansalier....help me!
|
Quote:
In primul rind ambreiajul sport are influenta imediata asupra buzunarelor,fiind de cel putin 3 ori mai scump decit unul standard. Fara interventii de up-grade masiv asupra motorului,un ambreiaj sport inseamna doar bani aruncati pe geam. Si totusi despre ce masina este vorba?Fi mai explicit. |
opel astra gsi 16v motor 2000 150cp
|
George , daca ai de gand sa faci modificarile respective are rost sa cumperi un ambreiaj sport, daca nu atunci mai bine lasa.
Daca te referi la cursa schimbatorului atunci un short-shift iti e de ajuns. Nutzu - pentru informatii de pret si comenzi te rog foloseste PM sau [email protected] nu de alta dar sa lasam acest topic strict pentru sfaturi |
am de gand am si vb`it cu un dealer de piese sport si a zis k ma ajunge tot la 2000 de euro.....
|
Tot insemnand ce ?
|
kit de admisie directa o evacuare sport+galeria de evacuare+filtru de aer si vreaau si o rescriere a elctronicii da de asta ink nu m`am interesat:)
|
Quote:
Al tau ECU nu se poate rescrie ci doar modifica sau schimba.Fara sa schimbi ax cu came si alte fleacuri prin motor,toata investitia este inutila. |
sunt la inceput.....:D....
|
nick am citit aici pe forum despre quick shift...imi poti da mai multe informatii.....pls :D
|
Este un mic dispozitiv sau o piesa care micsoreaza cursa schimbatorului de viteze, si prin urmare schimbi vitezele mai 'din scurt'.
|
salutare as avea si eu o curiozitate daca se poate
am un logan sedan 1.6 8v si as dori sa ii montez o suspensie sport dar as vrea sa o fac in 2 etape ce as dori defapt sa stiu daca montez mai intai arcurile cu amortizoarele stock exista vreun pericol ceva ca am tot auzit pers care zic ba ca nu are nimic masina ba ca e si mai periculoasa in curbe si daca poti sa imi zici pe pm nick cam cat ma ajung arcurile si amortizoarele si cam cu cat ma apropi mai mult de strada :D multumesc anticipat |
Nu exista nici un pericol.
|
ms mult
si nu mi-ai zis cam cu cat cobor masina doar cu arcurile si cat o cobor cu setu complet de ex cu ce mi-ai trimis mie pe pm |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning