![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Quote:
|
Quote:
si atat sebi a copiat din regulamnetul de legal racing, si a dat exemplu de cum se organizeaza tipurile de competitii de accelereare si care sunt grupele standard la braila 402m si 200 m va astept am listat 120 d enumere sper sa nu ma innebuniti :shock: randul trecut, in primavara, am listat 50 si m-am trezit cu 120 la start oricum o sa fiu acoperit cu 200 numere si daca chiar ma socati iar... inseamna ca meritati 2 curse pe an la braila |
Quote:
functie de dispozitivul jandarmeriei, sper sa pot mari locul pentru spectatori si putin spre lungul pistei, desi... gradul de risc e mai mare si nu stabilesc eu chiar toate regulile de siguranta parerea mea personala? mai bine inghesuiti spectatorii si fara evenimente ca sa am tupeu si la alte curse, decat Doamne fereste un eveniment, neplacut si suspendarea acestor competitiila braila |
Quote:
...Mk2 golf with 1.9TD motor,... up 75 hp, bigger injectors,pump11mm head,bigger FMIC,Air intake flow modifications,ceramic coat inside, and a bigger turbo T3 stage 2/hibrid(1.7bar boost),downpipe & exhaust 2.5"-custom,Oil cooler,New clutch race,AT LEAST. ATS-dtc(15x7.5 et35), tires F1(195/45/15),H&R ,brake upgrade g60,... |
domnu' florin....cand ne-am hotarat si noi baietii de la braila sa ne bagam cu daciile ne bagati la 200 m???
io zic ca toti si-ar dori 400..... daca e la 200 nu ma mai bag ca nu are rost.... |
Quote:
|
Pai..mai mult de a 3-a nu ii dai..:sad:
|
Timpul in care dacia parcurge cei 400m e prea mare in plus cursa pe 200m este norma internationala adica cursa pe 1/8 mila.
Eu zic sa nu ne batem joc de cei care au masini f performante, sa nu ii plictisim . |
adik cei k dacile nu au aceleasi drepturi k si cei k masini performante ?
dece dureaza mai mult k face k 5 sec mai mult pe 400 m decat pe 200 |
...preinscriei??? sau se fac inscrierile finale duminica??
|
Quote:
|
Quote:
|
inseamna ca o lasam balta.....:sad:
|
In loc sa apreciati ca nu v-a lasat balta Sebastian pe voi,intoarceti spatele..Foarte tare,aveti caracter..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning