![]() |
Re: Matizul albastru - B 98 E N B
daca se poate as vrea sa schimb titlul cu ceva gen "vand matizul albastru B 98 E N B". multumesc!
|
Nu se poate. Este sectiunea "masina mea Daewoo". Pt vanzari ai sectiune de anunturi.
|
Re: B 98 E N B. Matizul albastru de Bucuresti
iti cumpar eu plasticu de la schimbator si iti dau stok pe ele in schimb sa nu ramii fara deci consola de bord cea alba iti dau neagra in schimb ,ceasurile cu plasma im trebe a si capota daca nu are pret mare iti dau originala alba ,cit ai dat pe panourile din matiz
|
Mosu daca mai esti interesat de jante sa ma contactezi.Mam hotarat gata.0729052448
Salut! |
1 Attachment(s)
nu mai vand masina. am salvat-o. :) poza noua.
|
Ma ce ma bucur :) ca nu o dai ...era alta masina frumoasa ajunsa pe mana unuia care nu o sa o ingrijeasca cum o ingrijesti tu. Dc. o dadeai man, daca nu sunt curios sau ce tea facut sa te razgandesti??? Hai noroc si spor la tunarit la ea!!!
|
am vrut sa o dau sa-mi iau un golf. cu banii dupa matiz plateam avansul dar masina e pe firma si tre sa treaca perioada de amortizare ca sa o pot vinde. altfel imi oprea bani in contabilitate. asa ca tre sa strang niste bani :) si eu ma bucur intr-un fel ca nu l-am dat.
|
lasa golful si tine matizul..spor in continuare cu el !
|
man vreau sa-mi iau si yo eleron original pentru luneta dar nu stiu cum sa-l prind :sad: ce ma sfatuiesti sa fac , al tau cum e prins?
|
Daca te uiti pe interiorul hayonului, sunt 3 sau 4 gauri! De acolo trebie sa dai gauri prin hayon (din interior spre exterior)! Eleronul are suruburi care vin bagate prin gaurile date de tine! :) Si se prinde cu piulite pe interior! :) Bine-inteles trebuie etansat cu solutie speciala! :)
|
ai primit raspunsul potrivit. la fel am procedat si eu.
|
Quote:
|
da asa am facut si eu
|
6 Attachment(s)
niste poze noi cu jante pe 15 si putina curatenie la motor
|
FFF tare jantele pe 15...:P ce dimensiunu? 195/35?40? Parca am vazut modelu pe Ticoul verde din constanta...:P oricum da bine ca sunt albe...cat teau costat? cu celelalte ce faci?:P Bafta tati si ai o bijuteriiie:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning