![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Esperache imi poti sa un site sau ceva de unde ai cumparat toate piesele pt motorul asta?
|
|
Quote:
Ceasul de bord , cel care indica viteza este electronic sau pe cablu ? L-ai pastrat pe cel de pe Espero sau ai pus ceasurile cu 260 Km/h de pe calibra ( doar ala e electronic si cel pe led ) ? |
Pastrez ceasurile de pe Calibra Turbo.
|
Quote:
Care dintre ele ? Daca le pastrezi pe cele cu 260 adica cele electronice si ti-ai luat cititorul ala ptr ele vreau si eu unul ca nici mie nu imi indica viteza ... :) |
4 Attachment(s)
Ultimele "bunatati" pe saptamana asta : ;)
- Sistem de conducte de 60mm pentru intercooler (EDS Motorsport)si racorduri siliconice Samco Sport - Pompa de ulei Autopumps UK - Kit ambreiaj (placa si rulment de presiune + disc sinterizat) Sachs Performance Quote:
Quote:
|
Quote:
Se pot pune pistoane de 2098 Cm3 fara nici un fel de pericol ( Cota Zero = stock 1998 cm3 , Cota 1 = 2048Cm3 , Cota 2 = 2098 Cm3 ) ... de subtiere a camasilor ... Pistoanele forjate sunt mult mai usoare decat cele originale ale masinii ( Mahle ) ... de exemplu un piston de cota 1 204Cm3 este cu aproximativ 21 grame mai usor decat unul stock - cota zero ORIGINAL ... cu toate ca are diamentrul mai mare ... deci unul de cota zero Forjat este cu aproximativ 40 grame mai usor decat unu cota zero Original . Ti-am dat un PM in legatura cu cititorul . |
Ok,am inteles chestia cu pistoanele,deci nu e nici un pericol :) Va multumesc pt raspuns si spor la treaba in continuare
|
Citit,facut cruce.Trecut mai departe!:).Bafta in continoare!
LE: Merita un Lipicios .Parerea mea:rolleyes2 |
un proiect care merita tot respectul
bafta |
O sa urmeze si lipiciosul dupa ce o sa bage niste poze cu masina in starea actuala ;) Nu-i graba...
|
Wright ! ;)
|
oricum meriti tot respectul, asa ceva mai rar vezi :shock:
|
12 Attachment(s)
Poze cu pregatirea blocului motor : rectificare vibrochen, montare cuzineti de palier si de biele + pregatirea pt. montaj a pistoanelor si a bielelor forjate.
|
Vezi ca iti monteaza pistoanele invers !
:D :D :D P.S. : Lasand gluma ... sa verifici si dopurile din blocul motor ... sa iti iei unele noi si sa le schimbi daca nu ai facut-o ... asta ptr siguranta ta . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning