![]() |
Re: Street 4 Cars (New Club)
categoric nu.cel putin deocamdata
|
parasolarele le dati voi la toti doritorii sau si le achizitioneaza din targ, ca la ce masina ma uit pe strada vad ca are parasolar ca al vostru... s-au vi leau copiat deja tiganii din targ? :D
|
Quote:
@bobby nu facem filiala in topoloveni deocamdata , dar vin si de acolo cativa baieti la intalnirile noastre |
ma ce carcotasi sunt cate unii.camatarnutu e usor sa vezi parasolarele pe masini ca sunt gandite bine.fiecare vine cu ce masina are atata timp cat e vorba de pasiune.nu e un club de "fitosi".dar sunt si masini frumusele .ma boby la topoloveni cred ca nu dar poate pe banatului.ce zici ,te bagi?
|
eu sincer parasolarele le-am vazut pe masinile din club...nu pe altele...si mi se pare destul de greu de copiat...
|
Asa cum a spus KillerINC si restul baietilor nu cred ca ai vazut chiar pe orice masina parasolar cu Street 4 Cars dar sti cum sunt unii dintre voi fara nici o suparare:ceva in genu lu Dan Diaconescu,a vazut ca nu se mai uita lumea pe OTV si a scazut audienta a dat veste repede ca ar fi gasito pe Elodia,asa si voi ati vazut ca nu se mai discuta nimic hopa si noi cu un nou subiect,ceva in genu ca uite si vecinu meu de la 2 in varsta de 60 de ani are parasolar S4C.In legatura cu o filiala la Topoloveni nici nu se discuta,singura chestie 2 baietii super de treaba ce vin saptamanal si sunt alaturi de club.
|
probabil invidia e mare...
|
diseara incepand cu orele 20:00 reuniune Street 4 Cars
|
Quote:
unde e locatia ? |
prezent:D
|
ACEEASI LOCATIE....scuze cata da de 2 zile alerg intruna si numai cu treaba ca am si uitat,orikum eu din cate imi aduc aminte am vorbit de duminica ca miercuri ne vedem sa stabilim ultimele detalii pt weekend
|
sal
prezent :D
|
prezent si yo...
|
Quote:
|
Quote: