Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Street 4 Cars (New Club) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/95141-street-4-cars-new-club.html)

nepotu89 06-05-09 09:12

Re: Street 4 Cars (New Club)

categoric nu.cel putin deocamdata

camatarunutu 06-05-09 09:57

parasolarele le dati voi la toti doritorii sau si le achizitioneaza din targ, ca la ce masina ma uit pe strada vad ca are parasolar ca al vostru... s-au vi leau copiat deja tiganii din targ? :D

KillerINC 06-05-09 10:05

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 2293308)
parasolarele le dati voi la toti doritorii sau si le achizitioneaza din targ, ca la ce masina ma uit pe strada vad ca are parasolar ca al vostru... s-au vi leau copiat deja tiganii din targ? :D

nu , parasolare primesc doar membrii clubului . de copiat , cam slabe sanse sa le copieze tiganii din targ , cel putin deocamdata . oricum am in plan modificarea parasolarelor in curand , tocmai pentru a face si mai grea copierea

@bobby nu facem filiala in topoloveni deocamdata , dar vin si de acolo cativa baieti la intalnirile noastre

ag80bik 06-05-09 10:35

ma ce carcotasi sunt cate unii.camatarnutu e usor sa vezi parasolarele pe masini ca sunt gandite bine.fiecare vine cu ce masina are atata timp cat e vorba de pasiune.nu e un club de "fitosi".dar sunt si masini frumusele .ma boby la topoloveni cred ca nu dar poate pe banatului.ce zici ,te bagi?

al3xmsh 06-05-09 10:55

eu sincer parasolarele le-am vazut pe masinile din club...nu pe altele...si mi se pare destul de greu de copiat...

25 ADY 06-05-09 11:06

Asa cum a spus KillerINC si restul baietilor nu cred ca ai vazut chiar pe orice masina parasolar cu Street 4 Cars dar sti cum sunt unii dintre voi fara nici o suparare:ceva in genu lu Dan Diaconescu,a vazut ca nu se mai uita lumea pe OTV si a scazut audienta a dat veste repede ca ar fi gasito pe Elodia,asa si voi ati vazut ca nu se mai discuta nimic hopa si noi cu un nou subiect,ceva in genu ca uite si vecinu meu de la 2 in varsta de 60 de ani are parasolar S4C.In legatura cu o filiala la Topoloveni nici nu se discuta,singura chestie 2 baietii super de treaba ce vin saptamanal si sunt alaturi de club.

nepotu89 06-05-09 11:14

probabil invidia e mare...

25 ADY 06-05-09 11:21

diseara incepand cu orele 20:00 reuniune Street 4 Cars

CatalinXNR 06-05-09 11:23

Quote:

Originally Posted by 25 ADY (Post 2293527)
diseara incepand cu orele 20:00 reuniune Street 4 Cars

pai bine ma ady nu ne anunti si pe mess ? sa aflu si eu mai repede ..
unde e locatia ?

nepotu89 06-05-09 11:25

prezent:D

25 ADY 06-05-09 11:27

ACEEASI LOCATIE....scuze cata da de 2 zile alerg intruna si numai cu treaba ca am si uitat,orikum eu din cate imi aduc aminte am vorbit de duminica ca miercuri ne vedem sa stabilim ultimele detalii pt weekend

thenutzthenutz 06-05-09 11:29

sal

prezent :D

mauuu1987 06-05-09 11:59

prezent si yo...

camatarunutu 06-05-09 12:28

Quote:

Originally Posted by ag80bik (Post 2293403)
ma ce carcotasi sunt cate unii.camatarnutu e usor sa vezi parasolarele pe masini ca sunt gandite bine.fiecare vine cu ce masina are atata timp cat e vorba de pasiune.nu e un club de "fitosi".dar sunt si masini frumusele .ma boby la topoloveni cred ca nu dar poate pe banatului.ce zici ,te bagi?

nu am facut afirmatii referitoare la ce masini au unii pentru ca e normal ca fiecare sa vina cu ce are , doar am zis ca am vazut prea multe masini si mi sa parut foarte aiurea, si asta nu ar trebui sa va dea impresia ca am ziso din rautate sau invidie sau mai stiu io ce, ci sa va faca atenti ca e posibil sa vi se copieze alea...

bobby_gsi2 06-05-09 12:38

Quote:

Originally Posted by ag80bik (Post 2293403)

In momentul in care un club e disponibil sa sustina o masina de top la liniute si vtm-uri.......desigur ca ma voi baga, normal ca nu ma refer numai la taxa de participare la eveniment....ci si la alte cheltuieli aferente pasiunii astea scumpe care o avem toti. Numai eu stiu cat am investit in masina/motor....plus ca parasolarul meu de pe masina se va schimba cu unul......care o sa fie la fel :)

All times are GMT +2. The time now is 12:02.

- Copyright 2026 4Tuning