![]() |
Re: mk4 - diesel sau benzina??
Quote:
|
Quote:
EDIT: cate tone are un golf 4 sau o pisica ? ..alea nu sunt tot tone ? Motostivuitorul meu are 1.5 tone si motor de 1.6 diesel de pe golf 2 . Daca avea un motor pe benzina puteam sa il duc la fiare vechi demult ! si uite ca ridica..pt ca II TREBUIE PUTERE INSTANT ! .. nu treptat! Cam asa e si la o masina normala , fara valente sportive care se vrea a fi doar pentru "cruise da' city " |
eu am mers cu un megane 1.6 16v si cu un alt megane 1.5dci, ambele din acelasi an si cu aceleasi dotari, ideea e ca desi benzina e "mai nervoasa" mie mi s-a parut ca trage muuult mai bine dieselul; cred ca din cauza cuplului mai mare.
trag ambele pana la urma, doar ca in urma unor discutii, unele persoane tind sa creada ca benzina e pt curse si dieselul pt consum :| |
joy4...depinde ce vrei de la motor si ce masina vrei sa aibe acel motor! Spre exemplu: un 1.6 pe golf sau pe pisica e rahat.. poti sa te... pe el ! se merita de 10 ori mai mult un diesel ! dar daca vrei ceva gen: m3 sau GTI sau orice altceva de la care se vrea sportivitate..clar trebuie sa fie un benzinar ! La asta se rezuma totul ! vrei mai mult si ai bani de mai mult..iti iei mai mult.. vrei ceva bun dar nu prea ai bani.. iti iei ceva care atunci cand merci cu masina nu te face sa mergi cu morcovu'n.. .. oare mai am benzina pana la urmatoarea statie ( gen: autostrada soarelui ). ;) Intelegi tu ?
Zi-mi ce vrei asa in mod special de la o masina, cati bani dispui iar eu iti dau optiunile . Asta daca..chiar vrei sa iti iei si ai banii.. ca doar nu ai facut topicul doar sa te afli in treaba nu ? Te pupa nenea |
:)) hai ca raspunsul asta chiar mi-a placut
cert e ca nici nu stiu exact ceea ce vreau :| o sa ma incadrez in 20mii, insa nu stiu daca chiar as da atat de mult pe o masina... cu toate ca imi iau una si vreau sa o tin cativa ani... vreo 4-5 nu vreau sa o mai schimb. pe o parte vreau o masina sport si care sa poata, dar mi-e si putin teama ca ma cunosc si stiu ca nu ma pot abtine si cat poate masina... cu atat o sa merg :D (unde se poate) pe de alta parte, ma gandesc sa fie o masina care sa o pot intretine singura si sa nu am nici un fel de problema financiar. ma gandesc si la asta. ideea e ca vreau confort, putere si sa fie si frumoasa. so? ce-mi recomanzi? :D |
Sigur ai 20.000 de coco? Ca iti gasesc ceva giugiuc la banii astia !
|
inca nu, dar o sa am...
ideea e ca am mai avut o masina si nu m-am gandit inainte ce vreau sa-mi iau... am zis ca "vad io cand o sa am banii" si nu am facut bine. acum vreau sa ma decid din timp, astfel incat sa nu mai fiu nepregatita, sa fac vreo alegere proasta; binenteles cand o sa am banii... o sa vreau sa-mi iau cat mai repede, asa ca... vreau sa fiu pregatita si sa fac o alegere buna, pt ca nu-mi iau alta la anu. |
Asa iti pot oferi masina mea : Golf 5, 2.0 TDI la 140 cp ( de tras..trage destul de bine pt 140 cp ) , 71.000 km .. dvd + sub ..si multe altele :D
sau: http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...o&pageNumber=1 |
|
iti bati joc de mine cu masinile astea :))
costa mult intretinere si nu o sa-mi permit doar din salariu :) tre sa mai si traiesc nu vreau golf v :D m-am tot gandit la... mk4, astra gtc/opc, pisic, leon cupra/fr, proceed, eos, astra twin top... astra tt si eos mi se par masini de fitze si nu prea mi-as lua, dar imi plac :-s |
nu e rau un EOS ..insa e mai urat decat o astra twintop ! Ce intelegi tu prin intretinere ? :)
Si ce are golf 5 ? :( n-am eu drum acu..dar vreodata. . sa urci in ea sa vezi ca te indragostesti ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
pai sa il conduci si sa conduci o varianta mai sportiva un pic ! .. asa daca ai mers cu un 1.4 sau un 1.9 tdi e = cu 0 !
Asa te-as putea indruma spre noua Ford Fiesta sau noua Mazda 2 sau de ce nu un Fiat 500 . Si cativa ani stai fara griji ca ai garantie ;) |
mazda 3 daca e... fiat500... nu merci.... fordurile nu-mi plac, pt ca merge volanul foarte greu :) chiar si cu servo, am facut test drive la AAAuto cu 2/3 si nu mi-au placut. nu vreau o masina atat de mica
am mers cu 1.9TDi si automat si manual :D |
Pai la AAA auto te duci tu ? :lol::lol: .. stai sa mai rad un pic ! .. AAA AUTO SUNT VARZA!!!
Eu am testat de curand un Ford Fiesta din 2007 si am ramas uimit ! Se misca super usor volanul..parca suflii si se invarte ! cine stie ce harb ai testat la teparii aia ! Uite..vezi..ai mers cu 1.9 tdi . Sa mergi cu 2.0 de 140 sa vezi distractie ce e pe ea ! Mie mi-e mila sa o dau .. dar am alte prostii in cap si nu vreau sa imi bat joc de masina ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning