Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Constanta (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/94556-intalnire-constanta.html)

YakuzaXtR 29-03-09 08:41

Re: Intalnire Constanta

ti`ai luat 1300 ?! :))) :D

k4r4 02-04-09 17:42

asadar ramane sambata, la ora 9 seara. ca locatie o schimbam daca vreti, dar eu zic tot la city, afara in parcarea mare, ca e buna vremea.

LKS 02-04-09 19:02

Am trecut aseara prin spate pe la brick ..si e ditai parcarea, goala, si mai ferita de ochii lumii.
Am putea sa ne adunam acolo..e o idee

YakuzaXtR 02-04-09 19:04

dc ca e mai aproape de tine:))...si dc treb sa fie ferita de ochii lumi...mai nasol...lumea trebuie sa le vada...;) nuh?!

LKS 02-04-09 19:19

Quote:

Originally Posted by YakuzaXtR (Post 2206722)
dc ca e mai aproape de tine:))...si dc treb sa fie ferita de ochii lumi...mai nasol...lumea trebuie sa le vada...;) nuh?!

Asta era maaa, vroiam sa vin impinsa cu ea, ca benzina e scumpa :)))
Hai sa ne parcam pe scuarul de pe Mamaia..stim sigur ca ne vede lumea :))

YakuzaXtR 02-04-09 19:23

why not...:D
... parcarea de la aqua magic...suntem si mai feriti..si e si lumina....

k4r4 02-04-09 19:47

la brick nu, ca sunt paznicii cam comunisti. la aqua...s-ar putea sa se faca inghesuiala. da' mai discutam.

YakuzaXtR 02-04-09 19:50

:)) ce inghesuiala ma...sa zici ms dak vin si aia care`i stii deja...e destul de mare parkarea.....ar mai fi o idee pe interioara 3...iar ferit de lume..si poate ne aratam si caii putere de sub capota...:D :P

k4r4 02-04-09 19:55

te-a innebunit mirosu de ulei ars pe tine...care cai frate:D cu ambreiaju cum stai? io ma gandeam la inghesuiala ca vine si alta lume, si am zis sa facem o intalnire mai ca lumea, de dacii, cam cum a fost prima. dar sa vina si altii, ca am tot vazut dacii simpatice prin oras dar cred ca proprietarii nu au treaba cu forumu asta. doar sa nu ne trezim iar 3 masini ca data trecuta, ca-l tundem pe weebo cu aracet:D

LKS 02-04-09 22:24

Quote:

Originally Posted by YakuzaXtR (Post 2206884)
:)) ce inghesuiala ma...sa zici ms dak vin si aia care`i stii deja...e destul de mare parkarea.....ar mai fi o idee pe interioara 3...iar ferit de lume..si poate ne aratam si caii putere de sub capota...:D :P

caii ca caii :))) da cuplul fratee :D

BlueAngel 02-04-09 22:59

va hotarati unde ? cati venim atati venim.Ne intalnim barfim...etc.zice-ti unde...eu ma gandeam la carrefoure dar habar nu am daca putem :P

schumi_86 02-04-09 23:10

Nu ma la Carrefour ca e naspa acolo:x
Daca e ramane la City ca mie unu imi place acolo....nu stiu ce parere au altii,oricum mai important este sa ne intalnim nu conteaza unde...daca nu ne convine plecam in alta parte:-P
Va reamintesc ca eu voi ajunge dupa ora 22 ca pana atunci sunt la munca,Luci ne auzim la tel.;)

BlueAngel 02-04-09 23:12

poze ceva facem ? sa stiu daca spal masina sau nu :)))

k4r4 03-04-09 09:13

faceti si o spalare...poate vine ksu cu nea' foto :D

YakuzaXtR 03-04-09 14:50

vba lu ksu...treb cuplu fratee sa mai tragi inca 3 dacii dupa tine... :))) ramane la city pana la urma ora 9...si asta e... :D spalatile aranjati`le..ca merita ce naiba...:P

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning