![]() |
Re: Hamann SLR Volcano spionat
da...visam..si noi
|
Quote:
|
interioru ala rosu cu negru rupe tot:x:x
|
e prea marfa masina................si arata destul de bine si cu aripile vopsite:D
|
aoleu doamne....cand o sa imi permit si eu asa ceva?:((
|
Neinteresant.....BMW M6 G-Power il face la viteza maxima(372 KM/H) ....si in plus e si mai ieftin!:-P
|
si Caterham Seven R500 Superlight iti face m6 praf pe 0-60mph asa ca nu mai aberati si ramaneti onTopic ca n`are nici o legatura biemvieul tau cu masina prezentata in acest topic.
Doaaamneee,ce oameni penibili sunt acesti "bmw fans" (vorba vine ca ei sunt pe dinafaristi). Frumos lucrat filmuletu'...De masina...Totusi,cam iau luat din eleganta. |
sunt tari cei de la hamman
|
numai suferiti ma atat de bmw masinile sunt sportive dar la design sunt praf va imbatati cu apa rece
|
am mers si eu cu multe bmw si mi-am facut o parere
nu ca voi majoritatea fanilor doar cu ursuleti si pisicute |
Quote:
Singurul mercedes tare e A-klasse,restul sunt praf! |
o bestie de 700 de caii....hmmm
|
super masina!parca prea "racing" au facut-o.. nu prea isi are rostu priza de aer de pe plafon... parca la orice masina da nu la SLR... si la capitolu "panit job" se putea mai bine! parca alb cu negru nu prea merge... cel putin nu in felu asta! in rest e de bine! puterea e super!cuplu cam mic :p da e bine!oricum cl-ul vine tare din urma!parca si sl-ul e cam tot asa de periculos :D
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Prea frumoasa:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning