![]() |
Re: Club Renault 5
Mersi mult, Bogdane. O sa mai caut zilele astea si daca nu gasesc o sa te caut sa-mi dai si alte detalii.
|
hello......sper sa ma primiti si pe mine printre voi! acum am descoperit si eu locul asta desi dupa cate am obs chiar aveam un prieten aici dar care nu a zis nimik...asa ca-l salut. mda......ideea era ca posed si eu un 5-uletz campus in 3 usi din '88.si chiar daca se zice ca modelul asta e cam nasol si nimeni nu prea se intereseaza de el........eu sunt f multumita. In vara asta m-am hotarat sa-l aranjez putzin, si as incepe cu inlocuirea macaralelor de geam(stanga-dreapta) care s-au cam dus, insa nu gasesc, asa ca va rog daca aflati cevasa ma anuntzati si pe mine. Va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine in timp! Irina
|
Quote:
|
am uitat, zi-mi ce s-a stricat la macarale, ca poate am eu, pt ca eu am combinat 2 macarale electrice de r21 cu cele de r5(le-am schimbat sina culisanta)
|
2 Attachment(s)
pentru cei cu renault 5 fabricat pina in 85, un set de jante aliaj ( 5 buc) de alpine , 150 euro, si 4 jante tabla tot de renault 5 alpine, 50euro.
|
Quote:
|
mai bine imi vinzi mie masina :D sau mai bine iti dau r5-ul meu si diferenta.
|
pentru 5-ul tau, daca-ti trebuie, am un set de saboti spate noi lookhead, 1 mil
|
Saluatare, am si eu o problema la carburator (Renault 5 Turbo).
Relante-ul e ok, dar daca incerc sa accelerez imi moare motorul. Sa plec cu a 1 a nici vorba...dau zeci de spritzuri si de abia se tureaza dar tot nu vrea sa plece. Ce poate sa aiba ? |
Salut!
Wow..., in sfarsit am gasit un club de renault 5 si la noi! De cand cautam asa ceva..., desi se pare ca nu am cautat suficient de bine...:D Felicitari pentru initiativa! Pe scurt despre mine: Boala cu R5-urile... Am avut unul rosu din 86 motor 1.2..., dar l-am dat din cauza ca avea mari probleme cu tabla... Acum am unul argintiu 88 motor 1.4 (fara turbo din pacate)... |
Quote:
daca e dublu corp cel de treapta 1... |
S-a facut cumva vreo intalnire ai membrilor?
Ca aici se tot discuta..., dar la fatza locului e total altceva! |
|
Quote:
|
Da ce aveti de nu mai ziceti nimic??
Care veniti duminica pe Baneasa la liniutze...? Eu as vrea sa ma duc sa ma uit si sa ma oftic ca n-am cu ce sa ma bag! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning