Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

crisa 27-03-06 13:59

Re: Club Renault 5

Mersi mult, Bogdane. O sa mai caut zilele astea si daca nu gasesc o sa te caut sa-mi dai si alte detalii.

alikyus 30-03-06 11:26

hello......sper sa ma primiti si pe mine printre voi! acum am descoperit si eu locul asta desi dupa cate am obs chiar aveam un prieten aici dar care nu a zis nimik...asa ca-l salut. mda......ideea era ca posed si eu un 5-uletz campus in 3 usi din '88.si chiar daca se zice ca modelul asta e cam nasol si nimeni nu prea se intereseaza de el........eu sunt f multumita. In vara asta m-am hotarat sa-l aranjez putzin, si as incepe cu inlocuirea macaralelor de geam(stanga-dreapta) care s-au cam dus, insa nu gasesc, asa ca va rog daca aflati cevasa ma anuntzati si pe mine. Va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine in timp! Irina

yknot 30-03-06 18:32

Quote:

Originally Posted by alikyus
hello......sper sa ma primiti si pe mine printre voi! acum am descoperit si eu locul asta desi dupa cate am obs chiar aveam un prieten aici dar care nu a zis nimik...asa ca-l salut. mda......ideea era ca posed si eu un 5-uletz campus in 3 usi din '88.si chiar daca se zice ca modelul asta e cam nasol si nimeni nu prea se intereseaza de el........eu sunt f multumita. In vara asta m-am hotarat sa-l aranjez putzin, si as incepe cu inlocuirea macaralelor de geam(stanga-dreapta) care s-au cam dus, insa nu gasesc, asa ca va rog daca aflati cevasa ma anuntzati si pe mine. Va multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine in timp! Irina

cu macaralele o poti rezolva punand unele electrice, de la dezmembrari.... totul e sa cauti ;)

yknot 30-03-06 18:34

am uitat, zi-mi ce s-a stricat la macarale, ca poate am eu, pt ca eu am combinat 2 macarale electrice de r21 cu cele de r5(le-am schimbat sina culisanta)

chili 31-03-06 13:34

2 Attachment(s)
pentru cei cu renault 5 fabricat pina in 85, un set de jante aliaj ( 5 buc) de alpine , 150 euro, si 4 jante tabla tot de renault 5 alpine, 50euro.

alikyus 31-03-06 22:08

Quote:

Originally Posted by yknot
am uitat, zi-mi ce s-a stricat la macarale, ca poate am eu, pt ca eu am combinat 2 macarale electrice de r21 cu cele de r5(le-am schimbat sina culisanta)

multam mult.pai ce sa-ti zic.sunt ambele cam la pamant..........adica geamurile sunt sustinute cu niste tije ca sa nu cada. chiar m-ar interesa ceva electric.........asa ca tinem legatura....daca vrei intra pe yahoo, tot alikyus :-)

p3rv3r5ul 01-04-06 13:01

mai bine imi vinzi mie masina :D sau mai bine iti dau r5-ul meu si diferenta.

chili 01-04-06 19:53

pentru 5-ul tau, daca-ti trebuie, am un set de saboti spate noi lookhead, 1 mil

Zaf 02-04-06 19:59

Saluatare, am si eu o problema la carburator (Renault 5 Turbo).
Relante-ul e ok, dar daca incerc sa accelerez imi moare motorul. Sa plec cu a 1 a nici vorba...dau zeci de spritzuri si de abia se tureaza dar tot nu vrea sa plece. Ce poate sa aiba ?

Indy 02-04-06 20:47

Salut!

Wow..., in sfarsit am gasit un club de renault 5 si la noi!
De cand cautam asa ceva..., desi se pare ca nu am cautat suficient de bine...:D

Felicitari pentru initiativa!

Pe scurt despre mine: Boala cu R5-urile...

Am avut unul rosu din 86 motor 1.2..., dar l-am dat din cauza ca avea mari probleme cu tabla...
Acum am unul argintiu 88 motor 1.4 (fara turbo din pacate)...

Indy 02-04-06 20:49

Quote:

Originally Posted by Zaf
Relante-ul e ok, dar daca incerc sa accelerez imi moare motorul. Sa plec cu a 1 a nici vorba...dau zeci de spritzuri si de abia se tureaza dar tot nu vrea sa plece. Ce poate sa aiba ?

verifica carburatorul... sufla nitel jiglerele.
daca e dublu corp cel de treapta 1...

Indy 02-04-06 20:56

S-a facut cumva vreo intalnire ai membrilor?
Ca aici se tot discuta..., dar la fatza locului e total altceva!

Indy 02-04-06 22:12

https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0306f5afdd.jpg

asta e Bubulina!

yknot 03-04-06 09:55

Quote:

Originally Posted by Zaf

ce model este, 5gtt sau 5 turbo?

Indy 04-04-06 08:03

Da ce aveti de nu mai ziceti nimic??
Care veniti duminica pe Baneasa la liniutze...?

Eu as vrea sa ma duc sa ma uit si sa ma oftic ca n-am cu ce sa ma bag!

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning