![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
Quote:
Si cati dintre ei vin la legale? |
Nici unu dintre cei care participa la ilegale nu vin la legale....
|
Unii mai sunt si dependenti de andrenalina..:P
si in plus se castiga mai bine la ilegale si poti concura si fara carnet si fara sticletzi monitorizandu`te...dar noah... ca sa zicem aja...fiecare e cu parerea lui proprie si personala |
Bah te vezi ce scrii ?
Adrenalina o ai indiferent de felul cursei. Daca nu ai carnet ia tramvaiu shi fa-tzi cruci la biserici ! La ilegale te monitorizeasa politzia mai tare ca la legale...chiar crezi ca totzi politzishtii sunt retardatzi ? |
Ce tare post :))
La ilegale mai ca nuti trebuie nici masina :)) auzi...fara carnet /:) astia ar trebui puscati in cap, de 5 ori, sa fie macar mici sanse s-ai nimereasca creieru. Toate averile s-au ridicat din ilegale, acolo se castiga bine :)) Mai ales in NFS se castiga foarte bine.. :)) Cam toti de pe forumu asta au masinile din pink slip races /:) Si daca chiar sunt dependenti de adrenalina, sa si-o injecteze in cur. |
Quote:
Quote:
apropos ce mashina ai? |
uite aici o cursa ilegala dinasta din care se cashtiga...shi care e "mult mai plina de mai multa" adrenalina.
Conducatorul, fara permis, a cashtigat o avere shi un pink slip.(in caz ca s-a cacat pe el de la atata adrenalina) https://youtube.com/watch?v=RjR8_6q6gg8 am uitat sa mentzionez faptul ca a ajuns pe locul 2 totushi....deh..asha e la ilegale...mai cashtigi..mai pierzi...nah.... |
Ce imi place propozitia asta "Io is racer!!!" :lol: tare de tot
|
Totusi va mai fi vreo legala la Arad?
Cat se castiga la ilegale?...daca se castiga bine bag ceva bani in motor si imi scot investitia in 3 luni......eu stiam de dat pe beri:D nu pe bani |
cam 2 3 mii pe cursa....
|
nah glontzule te baji la una mica? :lol:
|
El o votat ptr curse ilegale... nu cred ca o sa se bage la legale...
|
daca e vb de siguranta e clar ca cele legale
dar mai distractive sunt cele ilegale |
vai ce tzasneste din voi numa desteptaciuni..dar na in fine...fiecare cu parerea lui ....si persoana care se simte ca o zis "tare prost" sa ma felatie ca sa se zica ...... io am vb serios fara sa fac nume sau sa jignesc pe cineva...si daca Neo` asta...se stie..atunci sa taca si sa tina desteptaciunea pt el...
evident se pare ca se crede o persoana importanta sau ceva de genu..pe mine personal nu ma intereseaza parerea lui proprie si personala...dar na...poate sa zica cine ce vrea si fiecare cat de smecher se crede... eu mi`am spus parerea mea ... nu am zis ca trebuie sa faceti cum zis io...asa ca ....mai maturizativa si voi... si tristan...nu am zis racer sau ceva de genu..ma sui la volan poate o data la 3 luni ...si atunci stau numa vreo ora sau doua... nu inteleg ce va face sa luati nijte concluzii asa pripite...si in loc sa incercati sa intelegeti sau sa analizati situatia...voi o judecati..."ala ii prost ..mai bine ii cum zic io" era tare greu sa va dati cu parerea si chiar daca vi se parea ca fac ceva chiar asa de rau incat merit sa ma "batjocoriti" ... treaba voastra...dar puteati sa interveniti cu o explicatie mica si cu vreun sfat... se poate dovedi si desteptaciune si maniere ... io unu imi cer scuze daca v`am jignit dar na...poate se intelege |
faza e ca: "daca nu stii nu vorbi" ma intzelegi ?
in continuare ma refer la cursele ilegale "organizate",nu vorbesc de forja de pe drumurile natzionale cand se incoarda unu cu dieselu la tine. Daca vii sa ne spui noua ca din curse se cahstiga bani shi treburi dinastea ca fara carnet ca adrenalina ca alea alea...bah...am putea sa te credem...dar daca zici ca te urci odata la 3 luni la volan...ce sa mai credem ? uite parerea mea: din curse ilegale nu se cashtiga nimic decat amenzi, morcov ca te prinde politzia shi-tzi ia carnetu(shi mai afla shi tactu), telescoape shi bucshe fu+ute de la drumurile de cacat...shi...muie daca pierzi ca un bolovan. Marea majoritate a conducatorilor auto din zona noastra de gradul 3 in lumea asta, n-au bani ca sa ishi poata permite sa piarda la curse. E adevarat ca sunt unii cu bani mai multzi pe care nu ii doare cateva euro in minus...dar aia nu cred ca mai au pasiunea de a risca bani maruntzi(pt ei) shi cele mai sus mentzionate(vezi lipsa carnet/muie) Merg la legale de prin 2002-2003 (doar cu privirea) shi sincer..e beton. Daca e nocturna e distractzie iar daca e pe ziua e shi mai fain ca mai manci un mic mai bei o bere mai vezi cate o pasarica ceva... parerea mea: v-au intrat filmele in cap shi se zbat acolo puternic. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning