![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
foarte bine arata! niste distantiere nu ar strica pe fata mai ales!
sa fi ferit de evenimente neplacute!! |
am distantiere pe toate rotile...10 mm...daca le puneam mai mari veneau urat jantele pe masina...prea in afara.
|
cum crezi da eu as fi pus mai mari pe fata sa ajunga cauciucul fix sub aripa....(nu partea de rulare....partea "strached"!) sau macar la fel de "in afara" ca cele spate...adica inca vreun centi', 2!putin da arata altfel dupa!
|
15 Attachment(s)
Ieri "Pustiu" a avut parte de o sedinta foto mai speciala...poze:
|
branconier mai esti :)
|
OF OF OF ce poze marfa..... dar trebuia sa bagi si masina in poze;)) ca eu am vazut numai fete atat.
|
ti se pare alexu:evil::evil:
|
ai dreptate m-am uitat azi mai bine si am vazut si masina
|
ce masina???...eu n-am apucat sa o vad!...:D
Marfa rau rotile! |
Hmm .. masina asta am vazut-o in rahova ( Petre Ispirescu ) .. am ramas :yikes: ..
Nu ma asteptam sa o vad pe aici.. oricum .. bestiala masina .. sa ai noroc de ea.. :-) |
1 Attachment(s)
salut...ms mitza...am mai mereu drum prin rahova...ca planuri de viitor..."Pustiu" va primi la anu un eleron tip m...un bad boy look(prelungire capota+aripi)...si poate daca am putin noroc un alt motor8)...numai bine!!!
|
una dintre putinele Vectre 2, care imi plac.Facuta cu mult gust, felicitari!!!
buna idee cu bad boy look-ul ca sa inlocuiasca pleoapele, va arata trasnet. Felicitari pentru masina. |
misto masina :)
aproape ca a mea da mai bine cu badboy decat cu pleoape desi nu sunt adeptul badboy jantele sunt dementiale la care s-ar potrivi un eleron de minune si eu ma gandesc sa-i pun la a mea un eleron :) |
4 Attachment(s)
multumesc baieti...bad boy-ul o sa il fac din alta capota...pt ca mai am una...iar eleronul o sa arata ca in urmatoarele poze:
|
Salut! Am si eu o intrebare la un badboy look ceva de genul ma gandeam si eu dar daca trebuie sa scoti farul din oricare motiv, cum il scoti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning