![]() |
Re: Noua Skoda Octavia Facelift
Quote:
|
pentru ca este o masina grosolana, iar farurile ii accentueaza acest defect, apoi interiorul, sa fim sinceri cati si-l iau pe cel din poza, este mult prea simplu si nu in ultimul rand e un plastic ieftin sau cel putin daca e ieftin macar daca ar da impresia de ceva calitativ. Nu stiu de ce dar am impresia ca face concurenta logan-ului, cat mai mare sa intre de toate in ea, motor de 1.4....hmmm nu prea are ce sa caute pe o asemenea caroserie
O1 cand a aparut chiar daca imprumuta enorm de multe lucruri de la fratelo vw, mi-a placut enorm, parca era mai bine proportionata, nu era asa vulgara fara nici un motiv, statea in banca ei acolo cuminte. Acum parce se vrea din octavia ce nu se poate |
Quote:
P.S. Daca si o2-ul are plastice de proasta calitate atunci Matizul ...:lol: |
Noua Octavia Classic TSI
benzina / 1.4l / 90 kW/122 CP / Manuala - 6 viteze / 4-usi Pret fara TVA: EUR 13.697,- Echipare standard adica: 4 manere plafon, cele din spate cu carlige ABS (EBV, MSR, ASR, MBA) Activare lumini avarie la franarea de urgenta Airbag sofer si airbag pasager Airbag-uri laterale fata Aparatoare noroi spate A treia lampa de stop Avertizor centura de siguranta Bancheta spate cu spatar rabatabil Bara de protectie vopsita in culoarea caroseriei Buzunare in spatarul scaunelor fata si capitonajul usilor fata / spate (in fata cu suport pentru sticla de 1litru) Capace roti 15", design Classic Caroserie galvanizata complet Caroserie in 5 usi Centuri de siguranta in trei puncte, pentru toate locurile, pretensionate si reglabile pe inaltime pentru sofer si pasager Compartiment depozitare in partea superioara bordului Compartiment depozitare sub volan Control usi deschise Deblocare automata a usilor si activarea luminii de avarie la impact Deblocare electromecanica portbagaj - Softtouch Discuri frana fata / spate Doua parasolare cu oglinzi si buzunare Faruri optice cu geam clar si lentila de proiectie Filtru de polen Iluminare habitaclu cu control pe fiecare usa Iluminare portbagaj Imobilizator electronic Inchidere centralizata Indicare serie de sasiu in partea inferioara a parbrizului Indicatoare bord cu turometru si ceas digital Inele de amarare in portbagaj Inscriptionare cu laser a serie de sasiu pe toate geamurile Intreruperea alimentarii cu carburant in caz de accident Jante otel 6J x 15" (anvelope 195/65 R15) Luneta cu degivrare electrica Oglinzi exterioare reglabile din interior Oglinzi laterale reglabile si incalzite electric Optiune dezactivare airbag pasager Pachet legislativ: trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor Priza de 12V in habitaclu - soclu bricheta Radio-CD&MP3-player 1DIN "Blues" cu 4 difuzoare si antena de acoperis pliabila Reglare manuala a distantei de iluminat Roata de rezerva normala, din otel Scaune cu functie WOKS (tetiere fata optimizate pentru efect Whiplash - protectie in caz de impact din spate) Scaun sofer reglabil manual pe inaltime Semnalizatoare laterale incorporate in oglinzi exterioare Semnal sonor pentru faruri aprinse Servodirectie electromecanica Siguranta copii pentru usile spate, indicator activare Sisteme de ancorare "ISOFIX" pentru doua scaune de copii Stergatoare parbriz tip aero, cu temporizator Suport stilou (clema) Suport tichet de parcare la nivelul parbrizului Tapiterie Twinkle Onyx Tetiere spate (3) Volan reglabil pe inaltime si in profunzime Calculeaza pretul cu TVA, apoi vezi ca pe Matiz am dat 3000 euro si ajung oriunde in oras cu cel putin 30 de minute inaintea ta, apoi ma gandesc cat de mic esti incat poti compara OCTAVIA CU MATIZ. Asa vezi ce masini noi iti iei de banii aia. Apoi mai vorbim. Macar puteai sa faci o comparatie ca lumea nu cu matizu te luai de 308....da...n-am pretentii. N-a ca ti-am facut si un mic calcul, Total: EUR 16.688, sa nu cumva sa te obosesti. Am mai spus este tipic romanului, MASINA MARE NENE SA INTRE DE TOATE IN EA, da loganu nu e bun. Inca ceva, nu te baga la versiuni cat de cat sportive, ca sincer sa fiu nu vad decat skode cu 1.9tdi in 90% din cazuri. P.S.: Sa te fac fericit uite zic si asta VAG RULLZ |
Sindrom, sari de la una la alta:evil:. Aici nu era vorba de pret ci de design,performante,fiabilitate. Cum tu ai comparat o2-ul cu loganul asa am comparat-o si eu cu MATIZUL. Treaba cu "ajung inaintea cu cel putin 30 min" ...lasa sa ajungi tu inaintea mea cu 60cp ai tai:twisted:.
Quote:
Quote:
|
va rog frumos sa ma credeti ca am ramas fara cuvinte! o astfel de gandire nu am mai intalnit:lol:
|
La gandirea cui te referi???
|
Quote:
Nenea in primul rand vorbeste si tu cand cunosti, apoi cand pricepi, apoi cand vezi lucrurile din din afara faptului ca esti posesor, ok???? Voi vorbiti ca posesori, atunci e logic sa va aparati masina, dar poate nu dati cu paru in primul om care spune ceva ca nu e bun, daca asta e parerea mea, nu-mi iau skoda, sau gata trebuie sa spun ca octavia e cea mai tare, cea mai buna, cea mai performanta. Faptu ca te duci la munte, ca te duci la mare, ce vrei sa-mi zici ca mergi cu 160-190??? Sa fim seriosi, nu am intalnit pana acum nici o skoda in afara de RS, care sa alerge. Poate pentru ca nu au cu ce. E parerea mea, putin imi pasa de ce spuneti voi, pentru ca nu mi-o voi schimba. Luati-va voi masini sa va carati prietenii comod, ca io imi iau jafurile mele italienesti si frantuzesti inghesuite si proaste. |
Quote:
on-topic: nu prea ma incanta aspectul noilor modele Skoda....Fabia e urata rau....superb numai spun....octavia mi se pare mai stralucita... :D iar despre motoare, la o caroserie asa mare ai nevoie de putere si cuplu mai ales daca vrei sa iti cari si prietenii....nu de un 1.4 cu 122 cp la nu stiu cate mii de turatii....motorul asta e rentabil pe golf pe fabia etc. in nici un caz pe octavia.... |
Aoleuu...ti-am mai spus sari de la una la alta.Nu vorbesc numai prin prisma faptului ca-s posesor de o2,aceeasi parere o aveam si cand avem Logan. In vecii vecilor nu o sa apar o masina daca nu e buna. NU a zis nimeni ca skoda e cea mai tare cea mai cea...dar faci niste comparatii de... (in al 2-lea post vorbesti de parca a-i avea vre-un Mertz"este mult prea simplu si nu in ultimul rand e un plastic ieftin sau cel putin daca e ieftin macar daca ar da impresia de ceva calitativ")
Quote:
P.S. Eu am fost fraier fiindca am intrat in polemici cu tine.;) |
Quote:
Prima problema sta asa, uite omule, dau exeplu 308, nu spun ca ce plastice are, da macar cand faci ceva sa o faci cu stil, nu sa arunci ceva acolo asa ca sa fie, asta e impresia despre octavia, asta A doua problema, exterior, m-am saturat de cate ori am vazut-o, iar in interior m-am urcat de doua ori, m-a lasat rece.(Nu ridicam problema interiorului daca nu m-as fi urcat) A 3-a problema stai linistit nu e nimic rau sa intri intr-o polemica, de aici se vad defectele si lucrurile bune, iar fiecare le separa in ce directie vrea. Da uite poate tie nu ti s-a intamplat, dar majoritatea celor care ii cunosc cu octavia, si-au luat-o pentru ca 1: n-am bani de passat imi iau octavia, 2: e mare am loc pentru tot neamu 3: e inalta pot sa ma duc si la tara |
Quote:
|
Quote:
2: Si in passat ai loc pentru tot neamu si in Superb. Crezi ca daca iti iei un seria5 il iei ca sa bagi tot neamu' sau daca iti iei un clasa E,S sau Cls ??? sa fim seriosi 3: Probabil ca tu ai vazut numai o2-uri cu PDG(pachet drumuri grele),nu si cu sasiu sport sau normal. |
si o revizie la octavia 2 ti se pare ieftina???
|
In comparatie cu o revizie pentru passat DA.;) Prima revizie o2~500ron, passat~800ron.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning