![]() |
Re: Visele unui adolescent ;)
Quote:
|
sunt perfect de acord cu kontraok. rupe bmw-u la consum... vb de seria 7 care are si o caroserie deosebit de grea.
|
si pan` la urma tipul ce a luat?
|
Nici noi nu stim:D
|
pai de ceva timp tipu nu a mai avut activitate pe forum.
|
Sa inchida cineva forumul asta vechi de cativa ani.
|
da adevarat...sa il inchideti ca probabil omu e si mort de la atata tractiune spate
|
:))Poate dar ii bun sa mai discutem si noi despre ceva masini si poate cineva care ii in aceiasi situatzi ca a lui poate avea o idee despre ce masina sa isi cumpere ;)
|
Cred ca totusi nu si-a realizat visul pentru ca altfel ar fi intrat aici sa ne spuna ce si cum ..ma gandesc ca daca si-a uitat parola si userul ar fi putut sa faca altul...oricum..
|
voi la ce masini visati in adolescenta?
|
eu unu visam de cativa ani la ursulet si prin vorbe si discuti , masina imi va fi adusa in iulie :D vis implinit :X
|
la 12 nu visam la nimic....
la 13 la orice ferrari... la 14 la nimic dar sa vina odata 18-le ala sa iau carnetu la 15 calibra...in tot liceul se vorbea de calibra...calibra :X la 16 mi-am dat seama ca ,Calibra este o epava la 17 orice mercedes intre 87 si 93 la 18 orice numa sa nu mai conduc masina lu tata la 19 vw polo model dupa 2004 la 20 conduc logan :))))) |
Quote:
|
cand eram mai mic..adica pana la 11 ani..vroiam porsche si opel frontera.
cand m am desteptat, pe la 15 ani vroiam un seria 5. in urmatorii 3 ani, a urmat o perioada foarte bogata in vise, cam in aceasta ordine : 1- GTI 2- Impreza 3- GTC (diesel consum mic) 4- Leon fr (diesel, acelasi motiv) 5- Passat b5.5 (1.9 tdi, la urma urmei 131 cai erau suficienti) Iar acum la 18 ani conduc un passat b5 1.8 T, care ma cam usuca la consum (am si talpa grea, port 44 :lol: ) la vara, sper la un b6 2.0 tdi. |
ionut de ce e trist?imi pot indeplinii oricare din visele de adolescent acum :))
exceptand cel de la 13 ani... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning