![]() |
Re: kitsch sticking
Oricum mi se pare oribila,mizerabila,kitschoasa,tiganoasa,si orice ar putea fi !!
Mi se pare o porcarie sa faci o masina doar ca sa intri in cartea recordurilor,si sa nu mai tii cont de limitele design-ului... |
Corect dar ce poti sa ceri de la americani ? :shock:
Īn sectorul STILING am deschis un topic referitor la noua moda tuning USA unde baga nebunii BIG RIMS pe masini. Au īnceput deja unii si pe aici cu jenti de 21". Sīnt curios cīnd va īncepe īn RO. |
Si asta mi se pare la fel de mare porcarie,sa pui jante cat mai mari pe o masina.
Inteleg pe un BMW 7 sa pui ceva pe 21 sau 22,da' descreieratii aia pun pe ORICE Cred ca ar fi in stare si pe Golf sa puna 22"-uri... Lil' Jon zicea ca el nici nu se urca intr-o masina daca nu are macar geamuri negre si jante pe 22"... |
Ai ocazia sa vezi KING OF CARS pe DMAX ?
Uita-te sa vezi ce nebuni sīnt aia, ce stil de a vinde masini au si cu ce umbla dar ai grija sa nu te iei cu mīinile de cap :D |
Nu,nu pot sa vad...
Au vre-un site,ceva ?? |
Nu. Pe site-ul DMAX este doar programul TV si oara de difuzare. Īncearca sa scormoni pe google dupa KING OF CARS. Poate gasesti ceva.
|
1 Attachment(s)
Ferrari...:x
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: cred ca s-a epuizat stocul de stickere cu ferrari... nu i-a ajuns decat pt roata fata :)))))))))))) |
1 Attachment(s)
Deci wow! Chiar e ceva masina asta... :shock:
_________________ De la mine, o masina din MS City... :???: Dar inca e cadet fata de maestru farrerist :lol: Sticker-ul ala pe "eleron" este unul "Greenpeace" :x |
Quote:
|
poate fierari nu ferrari:)
|
Pe Cielo nu-si au locul in spate sigla Chevrolet, marca si animalul ala sau ce-o fii (vorbesc doar de portbagaj). :D
|
Re: - Kitsch Tuning -
5 Attachment(s)
Cocalar Tuning 8-|
|
Quote:
|
Din alea postate de scturoag doar dacia e kitsch tuning.
In rest... Mercedesul a mai fost pus. De dacii cu sigla shimbata e plin topicul (desi nu ar trebui) La ala cu BMW-ul Protejat de Isus e cam aiurea. Eu stiam ca se scrie Iisus (cu 2 i). Oricum nu e tuning,e doar o bucata de hartie pusa in geam ! Basculanta aia nu stiu ce e cu ea,da' am vazut foarte multe in situatia ei,si tind sa cred ca asa au iesit din fabrica ! Dacia...chiar e kitsch tuning,da' si asta a mai fost pusa ! Asta a lu' madicioco e ciudata rau. Daca nu zicea ca e Corrado nu mi-as fi dat seama ! Da' mi se pare interesanta vopseaua :-? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning