![]() |
Re: Discutii 4wheels (OFF-topicuri )
cine imi da si mie id-urile baietilor de aseara...nu-l am decat pe`al lui rsk
|
ba da mai ziceti si voi ceva knd mai sunt intalniri in pana mea....RSK-ule....te dai lovit??:D:D:D:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
deci eu personal a crezut ca 4wheels s-a destramat....pentru ca nu s-a mai intamplat nimic.... dar vazand aceste filmulete nu imi vine sa cred ..... deci chiar suntem super tari frate :) baiatul cu e46 e membru 4wheels?
|
nu este membru, doar un prieten :D
|
daca nu mai vii pe la intalniri nu inseamna ca se destrama :)
|
Quote:
|
pentru mine sau ptr rsk ? Daca nu ati mai dat nici unu un semn de viata frate .... io sunt plecat din tara ...
|
PROPUN !
Ca fiecare membru 4wheels sa-si faca un topic al lui cu numele frumos , si descieri + poze cu masina lui/ei. Merge ? |
Merge...asa e cel mai bn...si ne gasim si mai usor...good ideea ;)
|
n-are rost!fiecare membru o sa isi puna cateva poze cu masina+ detalii despre el si masina dar o sa reorganizam "membrii 4wheels" in vara cand o sa se mai stabilizeze
|
Ok , atunci ramane pe vara sa deschidem topicuri cu fiecare membru , sa ne cunoastem si noi mai bine , ca sunt unii care posteaza dar nu fac parte din club , si asa cine intra sa vada si despre ce este vorba...
Cel mai bine la vara >:) :)) ca bag si eu 2 masinutze :)) daca e :)) ! |
perfect...
|
Faceti asta si arhivati-le, trimiteti-mi-le pe mail astfel eu o sa le pun pe situl nostru care esxista. situl este "numele clubului".ro
mail: [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning