![]() |
Re: GAJu' is back!!!
nu shtiu'!:)
|
a doua zi dimineatza am dat 144,3 cu bateriile incarcate si frecventza corecta!!
momentan atita poate masina! |
Scoate Zeama Din Ele Mah!!!!da-le Sa Rupa !!!!ca Mai Tre Sa Poata
|
10 Attachment(s)
niste poze cu masinutza
|
este foarte frumoasa,dar la decibeli,parerea mea(nu vreau sa te simti jignit),nu-i cam putzin?
|
Quote:
masina nu e de spl,sufla rau pe la trapa si geamurile spate. pe muzica suna tare bine. oricum o sa vad cum e dupa ce o reglez calumea. mai vedem. |
FFF misto masinutza, felicitari pt ca ai fost dispus sa investesti atatia, bani, munca si pasiune in ea.....dar am un lucru care nu mi-a placut niciodata la masina ta, tobele, nush nu sunt genul meu, nici astea, nici cele care leaveai inainte ... dar eleronul chiar imi placea ...
Cu respekt !!! |
sa ai befta cristi la ea ca e printre cele mai tari mashini din romania,si e unicat in intreaga lume!
|
Quote:
|
II frumoasa Masinutza pacat ca nu a fost gata cam am fos la Kid :sad: Am auzit ca ii in Arad pe la Kid .. Ii adevart Gajule....ce ii mai modifici...:?: :!:
|
Quote:
acuma sa fim seriosi ma grasanule ziceai de 150 peste lejer amu numa atata mah140.6 cand erai cu mine la linie....sincer credeam ca e rezultatu meu ala asa micut ???cate kindere am?si un mic amanunt ca si acuma ar fi bagat si cele 2 jbl gti 15 800 rms acuma ai 4x1000 spl hertz si nu ai demonstrat multe cu ea...noah amu primesc io .....ioioioioi:) |
cristi, dak zici ca nu e pt spl si ca se aude super beton(adik am auzit si eu) atunci de ce nu te bagi la SQ??? k ai avea mult mai multe sanse
|
Gajule nu ai poze cu ea Desbracata...
|
:?: Gajule nu ai poze cu Bmw Desbracat......:?:
|
nu cred ka trebuia sa te repetzi ...
si e cu Z :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning