![]() |
:oops: cred ca am cam gasit-o ...
toate chestiile care le-ai zis.. se cam intampla :D |
f bine in cazul asta,ai grija sa n-o pierzi
|
de ce nu se pune niciodata ... problema.. cum ca ... ea m-ar pierde...
cum ca ea te-ar pierde.... ? de ce tot timpul... noi tre sa pierdem ? think about it ... |
nu ma refeream la tine ca baiat
ma refeream la tine ca \"partener\" adica sa nu faci tu vreo prosie si sa se supere pe tine sau chestii de genu asta daca te pierde ea......e acelasi lucru |
hmmm...
ideal e... sa fie.. si .. mici conflicte de genul .... asta.. dar.. nu atat de mari incat sa .. faca poc relatia... \"ce nu te omoara te face mai puternic\" chestiile astea nu fac decat sa.. uneasca cele 2 pers. \"si la bine si la rau\" nu ? .... |
korekt,deci niste mici dif de parere nu strica
ca astea sunt sarea si piperul unie rel dar stii cum e...........prea multa sare,sau prea mult piper.....si s-a dus draq gustul mancarii,nu? |
corect...
dar... atata timp cat... nu exagerezi.. si pui ... exact atata sare si piper cat trebuie.. totul e ok in cazul in care .. ai scapat.... piperul .. sau sarea... ai cam pus-o .... |
asa este
unul dintre principiile de care tre sa tii cont intr-o rel este:\"ce-i mult strica\" atat timp cat atat tu cat si ea aduceti elemente noi in rel,totul va merge perfect |
hmmmmm OARE puteti vb asa si cu prietena ? oare puteti fi romantici ? :D de cate ori ati oferit un trandafir ... ? astept raspunsuri( desi nu stiu cat d multe o sa fie :):):))
|
Re:
Quote:
deci sa nu crezi ca baietii nu pot fi romantici si ca nu pot vorbi asa si cu prietenele , si de asemenea sunt capabili sa ofere multa dragoste si sa incerce sa faca ca totul sa fie bine... sa nu va lipseasca voua,fetele,prietenele, tot ce v-ati putea dori si chiar mai mult(aici depinde si de dorinte si de situatia financiara).... |
wannadie .. a scris cam tot ce era de scris..
nu credeai ca exista si din astia ?! |
ba da am unul langa mine pe care multi il considera RECE.In pvt treburile stau altfel.... Mie mi-a adus prima floare... un trandafir ...
|
a sa va zic o faza .. ca veni vorba de flori
de florii am fost invitat la un suc de un var de al meu .. fiind ziua prietenei lui ( nume de floare si cum se cumpara flori ... ).... si vb cu prietena sa ne intalnim sa mergem .. si am zis hai sa cumpar 2 flori una ptr prietena si una ptr prietena varului meu ...... si asteptamndu-mi domnishoara .. o vad deodata pe ea cu 3 SUPER BUCHETE de flori .. imi venea sa le arunc pe ale mele .. m-am facut de toata rusinea ..... normal eu am fost laudat ptr gestul ei .. dar nu se pune :P si vazandu-ma lumea cu 2 flori pe strada ( 2 ca la morti ) s-au tot auzit rasete si vorbe gen: \" da-ti foc\" .. da nu m-am suparat :D |
Quote:
|
ca tot venii vba de flori :D
:oops: :oops: sa zic si eu .. duminica asta... m-am intalnit cu mandra... etc. etc. etc. detalii cert e ca eu eram cu un ... buchet.. maricel .. de flori :D in mana .. si cu.. o punga.. maricica... pe care scria ... \"Sper sa-ti plac(A)\" eh .. si .. stand si asteptand-o .... 3 araboi .. pe la vreo .. 18-19 ani .. imbracati la fitze... tot tacamu ... trec pe langa mine .. arata cu degetu .. incep si rad ca prostii =)) si ii aud ... \"haha flowers ... haha\" imi venea.. sa.... le dau cu cate-o piatra-n cap la fiecare ... in fine .. am aprins o tigara... mi-am amitit ptr cine-s florile. .. si am zis ca merita.... \"efortul\" :D ma simteam ca.... :) :) sa mor .. aveam senz. ca toata lumea se uita la mine .. si ca.. rad de... :D mi s-o fi parut mie ? sau chiar ... e ceva neobisnuit in a vedea un tip cu flori si asa in mana ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning