Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

EvLSant0S 25-04-05 20:04

:oops: cred ca am cam gasit-o ...
toate chestiile care le-ai zis..
se cam intampla :D

needBrain 25-04-05 20:07

f bine in cazul asta,ai grija sa n-o pierzi

EvLSant0S 25-04-05 20:09

de ce nu se pune niciodata ... problema.. cum ca ... ea m-ar pierde...
cum ca ea te-ar pierde.... ?
de ce tot timpul...
noi tre sa pierdem ?
think about it ...

needBrain 25-04-05 20:15

nu ma refeream la tine ca baiat
ma refeream la tine ca \"partener\" adica sa nu faci tu vreo prosie si sa se supere pe tine sau chestii de genu asta
daca te pierde ea......e acelasi lucru

EvLSant0S 25-04-05 20:18

hmmm...
ideal e... sa fie.. si .. mici conflicte de genul .... asta..
dar.. nu atat de mari incat sa .. faca poc relatia...
\"ce nu te omoara te face mai puternic\"
chestiile astea nu fac decat sa.. uneasca cele 2 pers.
\"si la bine si la rau\" nu ? ....

needBrain 25-04-05 20:20

korekt,deci niste mici dif de parere nu strica
ca astea sunt sarea si piperul unie rel
dar stii cum e...........prea multa sare,sau prea mult piper.....si s-a dus draq gustul mancarii,nu?

EvLSant0S 25-04-05 20:22

corect...
dar... atata timp cat... nu exagerezi.. si pui ... exact atata sare si piper cat trebuie.. totul e ok
in cazul in care .. ai scapat.... piperul .. sau sarea... ai cam pus-o ....

needBrain 25-04-05 20:30

asa este
unul dintre principiile de care tre sa tii cont intr-o rel este:\"ce-i mult strica\"
atat timp cat atat tu cat si ea aduceti elemente noi in rel,totul va merge perfect

BlueEyes 27-04-05 09:34

hmmmmm OARE puteti vb asa si cu prietena ? oare puteti fi romantici ? :D de cate ori ati oferit un trandafir ... ? astept raspunsuri( desi nu stiu cat d multe o sa fie :):):))

WannaDie 27-04-05 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
hmmmmm OARE puteti vb asa si cu prietena ? oare puteti fi romantici ? :D de cate ori ati oferit un trandafir ... ? astept raspunsuri( desi nu stiu cat d multe o sa fie :):):))

da,unii putem vb asa si cu prietena si putem fi romantici ....cat despre faza cu trandafirul, nu am oferit numai unul ci un buchet ,si nu odata ci de maimulte ori... am incercat pe cat posibil sa ii fac cat mai multe surprize placute si cat de des am putut...dar tot am pierdut-o :( ....si odata cu ea am mi-am pierdut si \"linistea interioara\" sa zic asa....desi i-am spus de n ori ce simt pt ea si ca reprezinta totul pentru mine.... as fi fost in stare sa renunt la tot pentru ea....dar nu a fost sa fie....stau si ma intreb si acum,dupa aproape 8 luni ,care a fost motivul din care ne-am despartit,dar tot nu stiu....partea nasoala e ca sta in acelasi bloc cu mine si o vad cam des...
deci sa nu crezi ca baietii nu pot fi romantici si ca nu pot vorbi asa si cu prietenele , si de asemenea sunt capabili sa ofere multa dragoste si sa incerce sa faca ca totul sa fie bine... sa nu va lipseasca voua,fetele,prietenele, tot ce v-ati putea dori si chiar mai mult(aici depinde si de dorinte si de situatia financiara)....

EvLSant0S 27-04-05 14:01

wannadie .. a scris cam tot ce era de scris..
nu credeai ca exista si din astia ?!

BlueEyes 27-04-05 14:24

ba da am unul langa mine pe care multi il considera RECE.In pvt treburile stau altfel.... Mie mi-a adus prima floare... un trandafir ...

IS 18 BOG 27-04-05 15:35

a sa va zic o faza .. ca veni vorba de flori
de florii am fost invitat la un suc de un var de al meu .. fiind ziua prietenei lui ( nume de floare si cum se cumpara flori ... ).... si vb cu prietena sa ne intalnim sa mergem .. si am zis hai sa cumpar 2 flori una ptr prietena si una ptr prietena varului meu ...... si asteptamndu-mi domnishoara .. o vad deodata pe ea cu 3 SUPER BUCHETE de flori .. imi venea sa le arunc pe ale mele .. m-am facut de toata rusinea .....

normal eu am fost laudat ptr gestul ei .. dar nu se pune :P
si vazandu-ma lumea cu 2 flori pe strada ( 2 ca la morti ) s-au tot auzit rasete si vorbe gen: \" da-ti foc\" .. da nu m-am suparat :D

B 68 VLD 27-04-05 16:26

Quote:

\" da-ti foc\" .. da nu m-am suparat Very Happy
Hmmmmm, asta este vorba mea! Nu cumva eram eu ala care ti-a zis asa?! :lol:

EvLSant0S 27-04-05 19:10

ca tot venii vba de flori :D
:oops: :oops: sa zic si eu ..
duminica asta...
m-am intalnit cu mandra...
etc. etc. etc. detalii
cert e ca eu eram cu un ... buchet.. maricel .. de flori :D in mana ..
si cu.. o punga.. maricica... pe care scria ... \"Sper sa-ti plac(A)\" eh ..
si .. stand si asteptand-o ....
3 araboi .. pe la vreo .. 18-19 ani .. imbracati la fitze... tot tacamu ...
trec pe langa mine .. arata cu degetu .. incep si rad ca prostii =)) si ii aud ... \"haha flowers ... haha\" imi venea.. sa.... le dau cu cate-o piatra-n cap la fiecare ...
in fine .. am aprins o tigara... mi-am amitit ptr cine-s florile. .. si am zis ca merita.... \"efortul\" :D
ma simteam ca.... :) :) sa mor .. aveam senz. ca toata lumea se uita la mine .. si ca.. rad de... :D mi s-o fi parut mie ? sau chiar ... e ceva neobisnuit in a vedea un tip cu flori si asa in mana ?!

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning