![]() |
Re: Legale la Tg Mures - opinii
stai numa' sa-mi gasesc motoru' la care visez si dup'aia ma bag si io la liniutze:P
are careva idee de unde as putea face rost de un z20leh sau z20let de astra?? tare bine mi'ar prinde putzin ajutor...dau o bere:D |
Da nu are pe cine sa mai bage acolo... in fine, eu nu ma bag.. stai si tu linistit schumi! oricum iti multumesc! lasa-l ca gandurile si ideile lui! noi sa ne simtim bine. sa fim mereu prieteni, si poate se arata ceva la gura izmenelor :))))))
noroc |
salutare. is nou pe forum.:D m-ar interesa si pe mine ceva intalniri . si daca se poate si cu posesori de daewoo:D, daca nu asta e:D
|
lucrurile astea se rezolva fata-n fata....nu mai scrieti niciunul nimic si fara cearta....mai ales cei care nu stiu despre ce e vb sa stea in banca lor...
e destul ca santem ff putini in mures niciodata nu santem uniti,unul vb de altu si altu de celelalt,ar fi mult mai bine sa fim o comunitate si sa fim uniti... BE SAFE!! |
tuning show la mures in curand?spune lumea.....
:D:D:D:D:D tuning show la mures in curand?spune lumea.....
|
Re: tuning show la mures in curand?spune lumea.....
Speram sa fie un "zvon" adevarat.....
Asteptam sa mai fie ceva si prin Mures :D DAca cineva are ceva informatii sa ne impartaseasca si noua daca il rugam :P |
astept informatii sau pm.ms
|
Quote:
|
21 noiembrie ? nu prea cred ;)) ar fii prea frumos .. de ziua mea :x :))
|
Da 21 noiembrie, asa se aude pe aici.
|
Quote:
|
bobe...tie cine ti-a zis?oricum daca o sa fie te prezinti cu 3515-le sper :D...poate iese un dbdrag
|
2515:D
|
car audio?
|
Hmmmm ar fii frumos da miar place mult mai mult AUDIO un Db Drag ceva :D pai e deja 7 si inca nu se aude nimika :???:???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning