![]() |
Re: galati - braila
Ba lasane... Sa iti mai zic ceva? Ca tot era vorba de braileni, intereseazate ce masini a facut nenea ala care are o turbina la semnatura... Eu zic sa nu mai postezi un timp.
|
fortza braila
|
BRAILA .....da nush ce va stresatzi acum cand cik vor sa ne uneask orasele si vom fi totzi ca fratzii >:D<
|
GL.......cred ca mai mult sufleteste ne vor lega.
|
Quote:
|
Intelg faza ca suntem intr-o tara libera ... si poti sa iti pui orice idee in practica ... si ca te doar in cot de ce cred ceilalti despre ce ai facut ...
Dar prin faptul ca pui un parasolar cu "NAIC" si un spoiler de Cielo nu inseamna ca ai inceput sa tunezi masina ... prin chestiile astea nu demonstrezi decat ca ai niste gusturi de ... Si din cauza unor astfel de persoane fara caracter si bun gust, suntem vazuti ca niste ... |
asta da nu te contrazic.. e prost cel care face lucurul asta la o masina.. si pe urma zica ca a tunato... mi sa mai intamplat sa intalnesc vreo 2 -3 insi .. si aveau o "mandrie" in ei .. si mai ales de masinile lor.. de parca ar fi un bentley sau alta masina misto.. la genu asta de oameni nu cred ca trb sa le dai prea multa atentie
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
Re: GALATI CITY
Quote:
|
Quote:
|
sigur ca da, sa mergi cu pivotii varza si fara frane estefoarte periculos..... ;)
|
scuzati-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar pana la urma si la coada vreti sa va separati separati-va ca nici galatenii nu sunt mai presus decat brailenii la tuning dar nici invers.... pana la urma zicea cineva de daciile "tunate" din br dar nu-si vede calibra macelarita cu faruri de astra ... o fi tuning asta si nu stim noi mai la sat aici... dar totusi uite ca avem de unde invata... asa ca lasati-va fratilor cu separerea forumului ca unii sunt mai "destepti" decat altii si nu stiu ce alte motive de ***... masinii care se vor tunate exista si vor exista oriunde in lumea asta dar asta nu a fost vreodata motiv de cearta intre cei pasionati... radem glumim si cand sunt masini serioase vorbim serios... pana atunci haz de necaz ...
P.S: tot va luati de aia cu dacii cu stickere pe ele... pai ganditi si voi logic ai bani de dacie ai bani de stickere .... ai bani de M3 ai bani de un wide body kit care face cat o dacie zic eu nu? fiecare dupa posibilitati..... |
Quote:
|
sunt din braila
numai bine! |
galatzi :peace: :peace: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning