![]() |
:roll: :drdodgy:
|
Re:
Quote:
Lasa-asa k \"alegerea fetelor\" (de pe forumul asta) e buna ;) :D |
thx, bogdan... oricum, deci situatzia arata cam asha, sau cel putzin asha se crede: 90% din fete adora un bmw sau mertz, shi io cum fac parte din ce-a mai ramas(10%), cred ca alegerea mea e destul de... bunicica.. puteam sa zic trabant, sau ferrari etc....
insa parerile nu se discuta, aici doar se posteaza, oka? V out! |
nu prea cred k 90% prefera bmw sau mertz...
oricum... eu prefer Honda S2000 nimik nu se compara cu calutZi japonezi !!! ps. DO YOU HONDA? :lol: :lol: |
vad ca iti place Honda S2000 ce am pus`o pe forum la voi :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Beemere draga... beamere cine stie ce-or fi.. :) :) |
1: Nissan Skyline GTS-e o mashina f buna,kit k nu arata prea bine,si nu cred k se va \"demoda\" vreodata..cel putin..nu prea curand!
2: Mitsubishi Evo8 - cu un tuning..mori langa ea :cry: 3: Mini Cooper S - o mashina mika,fuge..arata bine!numai buna pt fete,mai ales la parkat...:) 4: Ford Shelby Mustang GT500 - my dream car :cry: 5: Toyota Celica - arata prea binishor.. :wink: 6: Ford Mustang GTR - ma apuka plansu deja :cry: 7: kam orice alte mashinutze,dar modificate cu gust..nu kitch :wink: and i`m still dreamin` about `em.. :? |
Eu cred ca la o fata i-ar sta bine intr-o masina micuta.Eu una mi-as alege un TT sau un tigra. :D
|
\"nu prea l-ash 2na\" .... fata asta a venit direct de pe forumurile \"cool girl\" :)) zoliat.. schimba te rog domeniul.. 42ning :)
|
Re:
Quote:
|
Sry 4 Offtopic
bmw=aspirator de femei (asa gandesc unii) deci prin tranzitivitate femeile sunt aspira(n)te de bmw Figure it out for your self what i'm trying to say |
nici un Smart Roadster nu mi`ar displace..dar..la..doar 100cp.. :cry: dar modificat..makar 150hp..mere :wink: :D e mica..e frumushika..
|
Re:
Quote:
sa`mi bag cracu de nu ai dreptate mã storm mã...ieri cand am plecat de pe loc tare......s-a creat frate vartej si am tras-o pe una in toba.....nu stiam ce *** se auzeau squeeky soundz |
Vine si replyu` meu la cateva luni dupa ce s-a deschis topicu` :roll:
Tata, daca imi citesti posturile, te anunt ca de ziua mea vreau un Hyundai Coupe :P Sau un Audi A3. PS: Nu-mi plac BMW-urile. Deci, nu fac parte din alea 90% :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning