Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

polifem 19-10-04 13:05

:roll: :drdodgy:

BogdanSHA 23-10-04 01:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:cry: mda ... esti moarta dupa Porsche ... un progres real fata de mertzane.

Hai mai...cum compari tu marcile astea doua prin prisma gusturilor romanasilor??
Lasa-asa k \"alegerea fetelor\" (de pe forumul asta) e buna ;) :D

Ad3lina 23-10-04 19:02

thx, bogdan... oricum, deci situatzia arata cam asha, sau cel putzin asha se crede: 90% din fete adora un bmw sau mertz, shi io cum fac parte din ce-a mai ramas(10%), cred ca alegerea mea e destul de... bunicica.. puteam sa zic trabant, sau ferrari etc....
insa parerile nu se discuta, aici doar se posteaza, oka?
V out!

Eryka 23-10-04 19:26

nu prea cred k 90% prefera bmw sau mertz...

oricum... eu prefer Honda S2000

nimik nu se compara cu calutZi japonezi !!!

ps. DO YOU HONDA? :lol: :lol:

Speedy 23-10-04 19:55

vad ca iti place Honda S2000 ce am pus`o pe forum la voi :lol:

bogdan350cid 04-12-04 22:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ad3lina\"
asha, carmen, tbia sa le zica cineva sa nu-shi mai dea atata cu parerea...

cat despre mine, mi-au placut mai dintotdeauna mashinile Porsche, shi visul meu e sa plec din tzarishoara asta, sa locuiesc intr-o vila la Monaco, eventual Monte Carlo(pt curse) shi sa am un Porsche, orice model, din orice an, da` preferabil ce-o sa iasa atunci pe piatza :) shi sincer, nu prea l-ash 2na, in primul rand ca mai am de invatzat, da` am timp, shi in al doilea rand, fiindca pt clasa lor, porsche-urile sunt cele mai tari, deci n-au nevoie de prea multe modificari..... parerea mea:)
V, y'all!

PS: uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere..... ori mertzane...

oh da , din iasi in monaco...

EvLSant0S 05-12-04 01:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan350cid\"
Quote:

Originally Posted by \"Ad3lina\"
asha, carmen, tbia sa le zica cineva sa nu-shi mai dea atata cu parerea...

cat despre mine, mi-au placut mai dintotdeauna mashinile Porsche, shi visul meu e sa plec din tzarishoara asta, sa locuiesc intr-o vila la Monaco, eventual Monte Carlo(pt curse) shi sa am un Porsche, orice model, din orice an, da` preferabil ce-o sa iasa atunci pe piatza :) shi sincer, nu prea l-ash 2na, in primul rand ca mai am de invatzat, da` am timp, shi in al doilea rand, fiindca pt clasa lor, porsche-urile sunt cele mai tari, deci n-au nevoie de prea multe modificari..... parerea mea:)
V, y'all!

PS: uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere..... ori mertzane...

oh da , din iasi in monaco...

\"uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere\" beamere ? :) :) :)
Beemere draga... beamere cine stie ce-or fi.. :) :)

minirally 06-12-04 17:48

1: Nissan Skyline GTS-e o mashina f buna,kit k nu arata prea bine,si nu cred k se va \"demoda\" vreodata..cel putin..nu prea curand!
2: Mitsubishi Evo8 - cu un tuning..mori langa ea :cry:
3: Mini Cooper S - o mashina mika,fuge..arata bine!numai buna pt fete,mai ales la parkat...:)
4: Ford Shelby Mustang GT500 - my dream car :cry:
5: Toyota Celica - arata prea binishor.. :wink:
6: Ford Mustang GTR - ma apuka plansu deja :cry:
7: kam orice alte mashinutze,dar modificate cu gust..nu kitch :wink:
and i`m still dreamin` about `em.. :?

Adriana 11-01-05 12:27

Eu cred ca la o fata i-ar sta bine intr-o masina micuta.Eu una mi-as alege un TT sau un tigra. :D

TheSinner2 11-01-05 12:30

\"nu prea l-ash 2na\" .... fata asta a venit direct de pe forumurile \"cool girl\" :)) zoliat.. schimba te rog domeniul.. 42ning :)

ZerO_CooL 12-01-05 08:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
4: Ford Shelby Mustang GT500 - my dream car :cry:

Ce coincidenta. Desi sunt fan BMW, visul meu este sa am un Mustang Shelby GT 500 (Eleanor) , sau daca nu, macar un charger sau challenger.

im570rm 13-01-05 20:06

Sry 4 Offtopic
bmw=aspirator de femei (asa gandesc unii) deci prin tranzitivitate femeile sunt aspira(n)te de bmw
Figure it out for your self what i'm trying to say

minirally 13-01-05 21:26

nici un Smart Roadster nu mi`ar displace..dar..la..doar 100cp.. :cry: dar modificat..makar 150hp..mere :wink: :D e mica..e frumushika..

blazeyblaze 22-03-05 04:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"im570rm\"
Sry 4 Offtopic
bmw=aspirator de femei (asa gandesc unii) deci prin tranzitivitate femeile sunt aspira(n)te de bmw
Figure it out for your self what i'm trying to say

sa`mi bag cracu de nu ai dreptate mã storm mã...ieri cand am plecat de pe loc tare......s-a creat frate vartej si am tras-o pe una in toba.....nu stiam ce *** se auzeau squeeky soundz

Deea 21-09-05 23:22

Vine si replyu` meu la cateva luni dupa ce s-a deschis topicu` :roll:
Tata, daca imi citesti posturile, te anunt ca de ziua mea vreau un Hyundai Coupe :P Sau un Audi A3.
PS: Nu-mi plac BMW-urile. Deci, nu fac parte din alea 90% :D

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning