Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Megane II Bicorp (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90891-megane-bicorp.html)

nsl_iuli 12-03-10 13:10

Re: Megane II Bicorp

Jantele sunt si ele pe lista de asteptare, dar sa mai vina bani(daca erau bani aveam RS nu diselar) sa gasesc si o oferta "avantajoasa". Oricum aspir la 18" :)
Facem si cu bara;)

Eugen_TL 12-03-10 19:04

Daca vrei sa mergi cu ea zilnic ar fi bine sa aspiri la 17 :D
Eu am indoit o janta si am fost f atent, n-am urcat borduri ..ma intreb si acum unde am indoit-o ca n-am luat nici un crater sa-mi sara bordul.

nsl_iuli 23-03-10 20:12

6 Attachment(s)
In seara asta bolidul a primit si tobe "custom", poze fresh de la Dorel
Cand se lumineaza afara ii mai fac si altele.
Am umplut bordul de 1:) 111.111, maine revizie...

iulianr26 24-03-10 13:09

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 3213192)
In seara asta bolidul a primit si tobe "custom", poze fresh de la Dorel
Cand se lumineaza afara ii mai fac si altele.
Am umplut bordul de 1:) 111.111, maine revizie...

Culmea si pe meseriasu meu tot Dorel l-am poreclit :P. Si cum se aude acum?
Pune mana si fa si tu pe zi cateva poz calumea sa vada si ochiu'' nostru.:shock:

nsl_iuli 24-03-10 16:48

2 Attachment(s)
Back de la revizie, i-am pus ulei si filtre noi. Nu prea se cunoaste sunetul, doar de afara si aproape se simte ceva,in schimb cand il da pe fum:twisted:
2 poze pe timp de zi facute in graba. Dorel al meu era turc:))
Iulian, ti-am ascultat sfatul in legatura cu "grilele" spate. Poate ne intalnim vreodata sa ni le prezentam:P

iulianr26 24-03-10 19:13

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 3215630)
Back de la revizie, i-am pus ulei si filtre noi. Nu prea se cunoaste sunetul, doar de afara si aproape se simte ceva,in schimb cand il da pe fum:twisted:
2 poze pe timp de zi facute in graba. Dorel al meu era turc:))
Iulian, ti-am ascultat sfatul in legatura cu "grilele" spate. Poate ne intalnim vreodata sa ni le prezentam:P

Dapz nu m-ai dezamagit a iesit surprinzator de bine. Cand ai timp sa faci niturile alea negre . In legatura cu fumul o rezolvi usor curatand vana egr si mai ales furtunul metalic(u-ul ala e epurator de gaze si se aduna acolo la greu mizerie ) O sa traga mai bine si fum mai putin. se curata la 40 mi km. Cum am un weekend liber ne vedem. Marfa evolutia si destul de rapida avand in vedere vremurile pe care le traim.:D:D:D

nsl_iuli 20-05-10 18:06

2 Attachment(s)
Un mic preview, dar mai dureaza:(...

Villanueva 20-05-10 18:50

Banuiesc ca e modelul pe care-l vrei ! Sau treci la 5 prezoane ?

Se desface usor sigla "renault" de pe bara fata ?

nsl_iuli 20-05-10 19:28

Deja le-am luat, mai greu o sa fie cu trecerea la 5x108, dar oricum se face. Mai trebuie si caiciucuri.
Emblema din fata pt a o scoate trebuie demontata bara ca are 2 surubele pe spate si nu le poti desface cu bara montata.

iulianr26 20-05-10 19:49

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 3376374)
Deja le-am luat, mai greu o sa fie cu trecerea la 5x108, dar oricum se face. Mai trebuie si caiciucuri.
Emblema din fata pt a o scoate trebuie demontata bara ca are 2 surubele pe spate si nu le poti desface cu bara montata.

Baga si tu o poza cu noile incaltari 5x108:-P Pe masina:P

Eugen_TL 20-05-10 21:27

Pe cat sunt jantele? 4*100 nu gaseai?

B-76-WOT 20-05-10 23:17

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 3376374)

Mai greu cu flanse........ Vecine ce faci cu roaaaaatele care le ai pe masina acum?

nsl_iuli 21-05-10 19:48

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 3376428)
Baga si tu o poza cu noile incaltari 5x108:-P Pe masina:P

Inca nu le-am pus din cauza ca am doar jantele, nu am "opinci", pe langa cauciucuri mai trebuie si prinderea...

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3376774)
Pe cat sunt jantele? 4*100 nu gaseai?

Jantele sunt pe 17 cu 7.5j si nu se gasesc cu 4x100 fiindca sunt de clio rs

Quote:

Originally Posted by B-76-WOT (Post 3377143)
Mai greu cu flanse........ Vecine ce faci cu roaaaaatele care le ai pe masina acum?

Vecine, sa imi iasa nebunia cu montatu' oricum le fac fara flanse;)
Roatele de acum inca mai merg cu ele pana le montez pe astea:P

Prinderea pe spate e ca si facuta, dar pe fata sa vad daca se poate doar sa schimb discul cu unul cu gauri 5x108 si dupa gaurita fuzeta dupa gaurile discului. Sau daca nu partea grea sa caut fuzeta sa se potriveasca pe masina(de laguna 1 2000s, laguna 2, poate chiar RS). Traim si vedem...
In flanse n-am incredere.

Villanueva 22-05-10 19:23

Salut,
Cred ca ne-am intersectat astazi prin Baicului ! Scuze ca nu ti-am raspuns la salut ... mi-am dat seama dupa ce trecusem !

nsl_iuli 24-05-10 12:49

Asa este, eu eram!

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning