Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYota Celica T20 reconditionata (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html)

Urban_Racing 06-11-08 16:55

Re: TOYota Celica T20 reconditionata

yo acuma am vazut topicul asta ...... pai ba prietene tre sa dai drept de autor :) asa ca scormonestete de 2 lei

topser 08-11-08 22:00

alex am gasit plasma ptr bord...arata super...:D

quick_5hifter 09-11-08 00:49

6 Attachment(s)
@Urban_Racing: ca sa nu fie cu suparare, poti pune si tu aceleasi poze la topicul tau :lol:

@Serhan: pai si ce astepti? :D pune poze, da-mi detalii!

@yus: multumesc mult! ai vazut ca mai am multe de facut la ea, dar nimic serios...
Multa bafta si tie cu Tico!

@rd-woo: ai dreptate, ma gandisem si eu la asta, insa nu le-am mai reasezat in parcare. Am mai facut insa, cu alta ocazie dar in aceeasi locatie, niste poze in care mai apare o Honda Civic bleu, iar de data asta le-am pus intr-o ordine mai buna: bleu, rosu, albastru, rosu :D

@readers: zilele trecute am achizitionat ulei Castrol Magnatec 5w40 (sintetic), filtru de ulei si filtru de aer Alco (n-am gasit alta marca pe stoc), precum si un engine-flush de la Valvoline, pentru inainte de schimb ulei. Am comandat si un set de bujii NGK Iridium, iar in curand voi curata injectoarele, voi schimba lichidul de frana, servodirectie si uleiul din cutie.
Modificari n-am mai facut, dar strang informatii si bani :lol: prioritatea este sa o inmatriculez permanent: CT 82 JDM (sa speram ca e disponibil).

Iata si 2-3 poze din "ghetou" :D :

y_u_s 09-11-08 03:26

CT 82 JDM? 82 sa inteleg ca e anul nasterii? Dar JDM?

adu89 09-11-08 08:43

jdm=japanese domestic market
uneori un search pe google poate fi miraculos :lol:

Urban_Racing 09-11-08 09:43

1 Attachment(s)
mi`am permis sa pun yo o poza ...mai departe mai pui tu daca vrei

y_u_s 09-11-08 12:09

ADU89, ai mare dreptate, ce ne-am face fara acest Google,dar ma gandeam ca e ceva mai personal...si nu gaseam potrivirea... :D

dell 26 09-11-08 16:44

gt 4 habar nu ai de masini daca eu iti pun poza de la brif cu d3 promiti ca nu mai comentezi

dell 26 09-11-08 16:50

bujiile cu iridium nu sunt compatobile sunt puse doar pe ultimil model la ale noastre iti trebuie pe platina vezi ca ai un clebar pe plasticul de la distributie cu ce bujii merge

topser 09-11-08 21:52

1 Attachment(s)
uite alex aici :D

http://www.ceasuriplasma.ro/produse/...celica-VI.html

quick_5hifter 09-11-08 22:22

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1853895)

Thank you very much, my white n*gga brotha!!! Gasisem si eu un model, insa erau doar verdele ala turcoaz, cum aveai si tu la Tico... iar culoarea asta (albastru) din linkul pus de tine ar veni la fix cu albastrul de la Pioneer.
Mai adaugam un reper pe lista! Multumesc inca o data!

Quote:

Originally Posted by dell 26 (Post 1853278)
bujiile cu iridium nu sunt compatobile sunt puse doar pe ultimil model la ale noastre iti trebuie pe platina vezi ca ai un clebar pe plasticul de la distributie cu ce bujii merge

Dupa lista celor de la NGK Germany, sunt 2 tipuri de bujii pentru 3S-GE: unul pentru modelul de 129 kw fabricatie 1994 - """ si unul pentru modelul de 125 kw fabricatie 1996 - """.
Sper, totusi, sa nu ai dreptate, pentru ca le-am comandat deja si (evident) mi-as dori sa le montez pe astea, ca toata lumea le lauda... daca ai dreptate, pierd si 200 ron, si timp de livrare 2 saptamani :sad:

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1852450)
mi`am permis sa pun yo o poza ...mai departe mai pui tu daca vrei

Multumesc mult! Alte poze nu mai am din ziua aia cand au fost 4 japoneze... o sa le iau de la maestru' John, dj la aparate foto :D

Quote:

Originally Posted by adu89 (Post 1852358)
jdm=japanese domestic market
uneori un search pe google poate fi miraculos :lol:

Corect! Dar poate insemna si Japanese Domestic Motors ;)

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 1852239)
CT 82 JDM? 82 sa inteleg ca e anul nasterii? Dar JDM?

'82 da, e anul nasterii, iar JDM ti-a zis Adu mai sus cam de la ce vine.

Toate cele bune tuturor!

y_u_s 09-11-08 22:40

:) Stiam eu...mama ce mic sunt pe langa tine.:( vreau si eu sa fiu asa :P
Bafta in continuare cu mainuta si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ma contactezi iti sunt dator muuult de tot asa ca...din pacate cu oglinda nu am gasit inca am fost azi prin targ...daca vrei poti sa mai astepti cine stie:rolleyes2

ps:ceasurile sunt dementiale si se potrivesc si cu exteriorul..
Bafta!

quick_5hifter 21-11-08 18:38

2 Attachment(s)
Am reusit sa inmatriculez masina permanent. De ieri am numerele CT-82-JDM :D

Tot ieri am cumparat un set de pedale si un foot-rest Sparco Reflex (in pozele atasate). Am mai pus ochii si pe un volan, si o nuca, o husa schimbator, una de frana de mana... si tot asa se duce pensia :lol:

Am facut si engine-flush-ul cu vechiul ulei din motor, am schimbat apoi uleiul, filtrul de aer si de ulei. Masina merge mult mai bine, am testat-o si la drum lung si sunt foarte multumit, acum trage un pic mai ... fara efort; chiar si consumul mi se pare mai mic :lol:

A, am uitat sa va zic ca mi-am croit un set de presulete din mocheta albastru deschis, le-am pus in masina dar mai vreau sa le fac un contur (tiv sau cum ii zice) ca sa fie protejate pe margine. O sa revin cu poze dupa ce montez si pedalele.

RD-Woo 25-11-08 15:18

Felicitari pt achizitii! :-P
se vor potrivi foarte bine in interiorul masinii!
de asemenea si presurile de interior culoare albastru deskis,
in aceeasi nuanta cu masina.. super belea!
abia asteptam pozele!;)

dell 26 29-11-08 17:06

MERSI PTR ADRESA DE PLASME

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning