![]() |
Re: Machete in lucru - strada
Quote:
Si eu astept de ceva vreme sa le vad.Hai Mihai cu pozeleeee ! |
foarte bine pana aici, sper ca aranjezi si motorul putin...
noutati? |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Noutati nu sunt,kit-ul arata ca in poze dar o sa ma apuc mai serios de el,mi-a deschis domnu' michi ochii si mi-a spus cam ce si cum ar trebuii sa fac cu el si sa nu ma mai grabesc,e pacat sa il stric . L.E: Am gasit niste poze mai vechi prin calculator. Dupa cum se poate observa in poza cauciucul meu s-a cam topit datorita faptului ca am folosit axul unui circular care are o putere mai mare decat o bormasina. L.E2:Cred ca se poate evita aceasta topire "cioplind" in prealabil cu un cutter cauciucul,ramanand doar de finisat. |
Da, arata ca cele de la polonezi. Ma gandeam ca ai facut altfel. Am sa incerc eu o chestie si daca imi iese, postez la mine pe thread. Eu vreau sa se pastreze floarea/rizurile, asta e problema mea.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Am mai lucrat putin la Blitz.Am reparat un detaliu al sistemului de directie am facut putin din interior,am facut un schimbator de viteze metalic(o sa pun poze cu cel vechi),Am debravurat rezervorul,cauciucurile si mici parti la sasiu...Si cam atat pentru o perioada pentru ca m-am taiat la niste degete :(... Si e36 cred ca va intra la vanzare,mi-a facut prea multi nervi aseara si pentru sanatantea mea mintala si pentru "existenta"degetelor mele o sa il vand. |
Multa migala la asta, dar o sa fie ceva super la sfarsit!
|
Vezi ca ai un pm, poate de scap eu de pacostea aia de E36 :evil_laug
|
1 Attachment(s)
Quote:
Intre timp si-a mai facut apratia un kit: |
Daca iese bine satisfactia e maxima...
Frumoasa Honda asta! |
9 Attachment(s)
Quote:
Intre timp am mai lucrat pentru Honda,am facut pe strung niste inele pentru jante.Inelele au 2 mm si sunt confectionate din teava de cupru de 15,jante-lor le-am facut si un mic umar pentru a se incadra mai bine pe jante. Si am primit si o comanda niste seturi de jante Fujimi 1/24 SPARCO N1 17inch... |
Vad ca ai inceput sa lucrezi foarte serios, bravo!
Astept noutati despre camion... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning