![]() |
incinta a fost facuta dupa dimensiunile unui portbagaj de ibiza care nu indeplineste minimul unei incinte pt solox dar nu aveam de ales... oricum se aude f bine si sunt multumit de sunet adica la mine este deja vorba de senzatii (tari :lol: )
|
Cred ca abia acum am inteles: te-a luat capul :woowoo: ,la tine nu conteaza citi bani ai dat,ca la bani multi mai putini puteai sa ai cam ce ai acum pe masina,ca instalatia nu functioneaza la intreaga ei capacitate.
Tu ai luat sbul ,ca ti s-a pus pata pe el, si ai inceput sa construiesti in jurul lui.Bafta multa in continuare si pune si tu mai multe poze cind termini instalatia :yikes: :yikes: |
da... dar asa am ramas cu loc pt mai mult si bine am facut... deja stiu ce vreau sai mai fac
|
frate .... nu esti sanatos ...
|
sa fiu un pic offt...
daca pui god2me solox-ul tau intr-o incinta care corespunde de bass reflex adica nu de compresie sau mai stiu eu ce si impins la maxim de 5000 de w in duba...ar sari luneta la ea? de ce nu incercatzi o treaba de genu asta?sincer cred ca ati sari de 150 de decibeli... :wink: |
Ok...asadar...Sub lui Cosmin la puterea maxima reala (5000 w RMS) intr o incinta calculata ...la vreo 600 de litri ar scoate aprox. 169.8 ........
Se presupune ca undeva la 150 (sau putin peste) poate patii ceva parbrizul sau alte lucruri casabile. Intelegi tu orlando? |
ok...
stiu am vaz cum arata mashinile de db drag care scot mai mult de 150 de db...practic nici nu au geamuri laterale iar parbrizu este din plexiglas :wink: oricum bafta in continuare! :wink: |
1 Attachment(s)
X-ul la treaba 8)
|
600 de litri? Sigur 600? :ballbounc
|
Dap...este foarte sigur...600 de litri ...
Acest calcul a fost facut de Blak ...pe WinISD ...mi se pare. |
Atunci asa o fi... 8)
|
Salutare.Fratilor acest om se numeste cu adevarat dependent de bass si sper sa o luam si noi pe urma lui :lol: .Numai bine si la mai mare .
|
Da... asta cam asa este... dar a cam inceput sa ma limiteze masina...
|
Schimba masina ! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
si ce mai mi-as lua un Mercedes Vito... mama mama
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning