![]() |
Re: Scania R620 vs. Volvo FH16 660
Quote:
Este un motor DXI, DH12 si sunt foarte bune. Pretul este mai mic la Renault deoarece nu tre sa intre peste camioanele Volvo. Restul gamei de utilitare nu stiu daca tot Volvo le-a facut..Mascott, etc... Cand Volvo a lansat camioane hibride a facut acelas lucru si la Renault Trucks tehnologie hibrida. Ele se fac tot in Franta ca de acolo provin, dar conducerea e de la parintele Volvo...la fel cum e si la Dacia. ;) |
Motor este de la Volvo si cutia , insa restul mecanicii si in general tot retul masinii e la pamant , mai ales partea electronica . Un Renault premium cu ADR , mergand cu farurile aprinse mereu , suportul becurilor s-a topit pur si simplu si a picat :) , mi s-a parut superb.
|
Intradevar cei de la renault trucks au pus motore si cutii de volvo dar nu sunt 100% volvo
|
Intradevar chiar astazi am condus un Magnum si mi s-a parut jalnic la interior, materialele folosite si chiar cadranele si tot tacamu. O porcarie sincer...Fata de un Volvo e incomparabil nici nu se poate compara...Si conduc Volvo FH16 zilnic, ca fac transport din Skåne-Göteborg si n-am nici o treaba cu el, chiar e foarte ok camionul. Inainte am avut Scania R420 la fel un camion super. Pot sa spun ca ambele merg foarte, foarte bine chiar daca cilindree sunt diferiti ;)
|
Quote:
Nu pot da votul nici Volvo ( desi detin acest brand ) si nici catre Scania, pentru mine sunt varful industrie de camione. |
cat ar fi...acuma mai depinde si cu il intretii(ulei,motorina,service)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
imi pare rau ca nu am condus unul dintre camioane,dar cand ii vad pe unii ca aduc argumente gen "volvo rulz" ma gandesc la cei cu "bmw rulz" serios......
|
Quote:
|
Votat Scania... Pentru ca e Scania... Am avut ocazia sa cunosc destul de multi soferi de tir si la intrebarea "Care credeti ca e cel mai bun cap tractor din lume?" toti mi-au raspuns SCANIA. Iar clipul de pe youtube "Power of Sweden - Scania rulles the truck world" e cireasa de pe tort, acolo ne arata ce inseamna 3000 NM...
|
@The Mask "imi pare rau ca nu AM condus" adica nu EI ci EU!!! pai asa sunt si multi care nu A sau B dar au condus masini sau motoare
Oricum stiu un sofer pe tir..care are un Volvo Fh 12 (parca 12 era) si era multumit de el.. |
scania is the best !! niciodata nu se poate compara un V8 cu un 6 in linie ....;)
|
Quote:
|
Stiti ca mai este si Scania R730 V8 16000 cmc 730cp 3500Nm. :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning