Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/89636-oferta-vopsitorie-tinichigerie-polishare-profesionala.html)

terz1al 20-03-09 20:33

Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

4 Attachment(s)
Cam cat ar costa masina mea sa devina din asa :
Attachment 839833

Attachment 839834
in asa (ma refer numai la vopsit ,materiale ,manopera,demontat,montat ,fara body kit)
Attachment 839837
Attachment 839838

Sfera 21-03-09 21:24

Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

1600 ron cu totul.

Cu respect Daniel Dinu

alex_maxx 23-03-09 11:42

1 Attachment(s)
Cat costa vopsira a 4 jante ca in imagine ?

Prima e originala , a 2-a este cum vreau sa iasa!

florin_pch 23-03-09 15:50

Eu ajung in CT pe 30 aprilie si stau pana pe 3 mai. Se vopseste o capota in intervalul asta? Probabil nu lucrati pe 1. In weekend?

Sfera 23-03-09 21:41

Se face fara probleme dar nu in intervalul de timp specificat de Dvs. . Daca ati putea ajunge cu 3 zile inainte ar fi perfect.

Respect

Sfera 23-03-09 21:45

pentru jante, pretul este 80 ron bucata.

Respect

Sfera 26-03-09 19:19

URMEAZA.... tratarea vopselei, respectiv lacului de pe masina cu NANO POLYMER, solutia ne vine luna viitoare din Australia. 100 ron tratamentul, efectul dureaza minim 6 luni, adica 6 luni in care mizeria nu mai sta pe caroserie, 6 luni in care gainatzuul de pasare se sterge doar cu o carpa etc.

Sfera 30-03-09 11:16

..........up............

CT 88 BAU 01-04-09 11:02

suuuuuuuus de 1 aprilie :))

bubutzu 02-04-09 18:57

Schimbare praguri la un Golf 3?Doar manopera. Sa stiu cam la ce bani sa ma pregatesc,uitandu-ma la poze mi-a placut ce am vazut si sper ca in 1-2 luni sa-mi aduc masina si la vopsit.

Sfera 02-04-09 21:49

Manopera la 2 praguri va costa 600 ron. Va asteptam cu drag si multumim enorm pentru aprecieri. Peste 1 luna 2 ar fi bine deoarece la momentul actual suntem FULL peste puteri.

Cu respect Daniel Dinu

Sfera 07-04-09 19:20

Oferta " 1600 ron , vopsit total " nu mai este valabila.

Sfera 10-04-09 11:30

Tratament ( protectie ) pentru vopsea, lac ( nu polish sau ceara ) cu NANO POLYMER. Nu lasa urme, revitalizeaza culoarea, protejeaza suprafata lacuita - vopsita contra mizeriei ( praf, gainat, etc ), sterge urmele de polishare - ceruire defectuasa. Suprafata tratata cu acest produs nou, ramane fina si lucioasa, nu adera apa si praful - antistatic. Efect indelungat ( 6 luni ).
Pretul aplicarii totale este de NUMAI 100 ron.

WILD_CAT 16-04-09 08:56

salut,dami si mie o adresa de messenger as vrea sa-ti trimit niste poze,sa-mi spui si mie cit ma costa toata treaba.ma intereseaza tinichigerie + vopsitorie totala exterioara,aceeasi culoare doar ca mai deschisa(din rosu inchis in rosu imperial)+polishul NANO POLYMER daca este cazul dupa vopsire.termenul de executie.......si berea unde o bem dupa:).preconizez in max o luna juma ajung in cta.
ps:as vrea sa-i schimb si ""tragarul"" nush daca mam exprimat bine,cel ce tine farurile,radiatoarele,capota...etc cit ma costa si asta.?fami un pret per total.
multumesc si o zi cit mai buna

Sfera 17-04-09 10:50

Wild Cat iti las adresa deocamdata ( [email protected] ), imi poti lasa si mesaje offline. Azi am inchis pana miercuri dupa Paste. Eu plec din localitate. Te superi pe mine daca vb atunci, adica miercurea viitoare? Tu da-mi add si imediat ce revin, discutam. Ok? Multumesc pentru intelegere si Un Paste Fericit iti doresc !

Cu respect Daniel Dinu

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning