![]() |
Re: Taxa de poluare scoasa ?
Da si eu as putea sa o las inmatriculata in Spania, dar nu am cum sa platesc asigurarea de
700 euro pe an . |
Deci astia sunt nebuni la cap ! Fraaaatttteeee ! in ce tara traim ?
Ultima smecherie acum este sa lucrezi la RAR ! Imediat ce au anuntat astia marirea taxei de 3 ori dupa 15 decembrie AU CRESCUT SEMNIFICATIF SPAGILE LA RAR se da acum chair si 500 euro pentru o programare (inghesuaiala) inainte de 15 dec. Doaaamnneeee oare cat o sa mai rezistam in tara asta ??? |
Quote:
|
Nu toti suntem in aceasta situatie. si procedurile sunt totusi riscante iar pentru o masina in care vrei sa bagi bani sau de o animita valoare nu stiu daca merita.
|
Quote:
|
Fraieri sunt cei care dau, avem puterea sa o schimbam gratis
|
hahaha , tocmai acum m-am apucat imediat sa inscriu masina. Avem de gand sa astept pana scot astia taxa, asa cum se vehicula. Uite ca nu o scot, ba chiar o tripleaza :)))) . DOAMNE ! Exact in ziua in care se anunta ca se tripleaza, eu eram la RAR. Ce inspiratie ! Va dati seama ce aglomeratie o sa fie brusc la RAR si FISC acum ca s-a anuntat marirea taxei ?
|
la asta ma gandeam si eu...inainte au zis ca scot taxa de prima inmatriculare...eu fericit.
dupa aia am auzit ca defapt doar o redenumesc... se auzea dupa aia ca o sa scoata taxa de poluare...eu iar fericit dupa aia am auzit ca defapt o tripleaza... am ramas :| |
da nu era faza ca trebuie trimisa legea asta cu triplarea taxei de poluare la astia de la UE,unde trebuie sa fie aprobata?asa am auzit la TV...
|
fratilor...haideti sa facem ceva.....am gasit un forum http://***********************/taxa-auto-f1/ dati mai departe postati pe unde puteti. sa iesim in strada ca asa ceva nu se poate....cat o sa mai continue??????????
ar fi o initiativa buna sa se implice si 4t in asta..sa se faca un mitting ceva. un protest.. |
va asteptam pe toti cei afectati de aceasta TAXA aberanta sa va alaturati.Adresa forumului unde organizam este urmatoarea :
http://*********************** |
daca se intampla ceva in ploiesti ma bag si eu !
|
Pe forumul respectiv vei afla unde se va organiza in Ploiesti.Incercam sa organizam in toate judetele .
|
Quote:
|
twenty one cauta-ma pe mess tandrese2000 !!!! am vb cu taica-meu, e ziarist in Pitesti , si voi face cu el o scrisoare in presa sa ne auda TOATA LUMEA DIN ARGES !!!! Am nevoie de semnatari !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning