![]() |
Re: Audi a4 1.8b
Cu cat ai scapat de ea?...pretul final si...ai rezolvat problema cu inchiderea...sau ai pasat-o??? ca sa stim pe viitor. Bafta in continuare si sa te auzim cu bine in spatele unui nou volan cu inele.
|
Quote:
sper sa aiba grija de ea...cam peste 2-3sapt o sa mai am o intalnire sa zic asa cu ea(masina)vine omu sa o transcrie....era o masina impecabila din toate punctele de vedere,chiar si acum ma uit la anuturi dupa ele si nu as gasit una care sa o suplineasca,era de la mama ei din fabrica in germania si asta spune tot(1 singur proprietar si km reali 160) in fine probelma inchiderea era pana la urma de la sistemul ala de vacum care era in portbagaj,a stat masina sub burlan si curgea direct pe masina,pe timpul cand era potopul ala:))....si un condensator,rezistenta sau ce o fi a cedat(era scurs)in rest motorasul si restul sistemului era ok,am inlocuit-o si aia era:)in rest nu era fisurat conductele alea cum se mai presupunea pe aici si nici de la comp de masina cum ziceam si eu si etc... urmatoarea etapa,o sa stagnez ceva timp,sa vad ce oferte am si de ce dau nu stiu procentajele de achizitie insa oricum raman la 3 modele bmw e46(numai si numai,exclus altele)vw bora(si aici numai si numai)iar la audi poate tot un b5 sau daca as avea ceva mai mult malai atunci un b6 diesel desigur insa eu mai am si un golf 2 la care m-am apucat sa fac una alta deci bani "se scurg" asta e...voi reveni,nu ma grabesc |
si iata ca o mica dorinta de a mea nu s-a inplinit
adica am sperat ca daca o dua masina poate o ia cineva care sa aiba grija de ea in primul rand si mai apoi poate si face cate ceva la ea omu era cu mii de planuri(vorbe)si chestii de genul dar pana la urma s-a dovedit a fi un cacat! adica in primul si primul rand i-am dat 1luna si ceva sa vina sa trnascriem masina,nu mai da nici un semn(sapt viitoare merg si o scot din circulatie,ca am cartea originala la mine) mai apoi in drum spre Italia la Szeged a lovit-o...a dat cu ea in groapa,fiind joasa a cam bulit-o dedesubt,bara,janta si etc..in fine iar apoi dupa ce il ajut cu 50 eu(inprumut)apoi nu mai da nici un semn nimic...asa incredere sa ai in Romani sau Tigani...chiar ma mir,dar asta e(plange ca nu are bani destui,tu om cu mila il ajuti si etc mai apoi el rade de tine si te ia de fraier) asa merge pe la noi cred ca se poate si inchide topicul ca oricum masina mult nici nu va mai circula pe strazi ca o radiez |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning