Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   dubmaniacks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/89228-dubmaniacks.html)

dubmaniacks 09-11-08 10:16

Re: dubmaniacks

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 1840121)
zib3r...ma ofer sa te ajut cu orice pot in materie de Photoshop...idei nu prea am,da` daca imi dai tu,sunt mai mult decat fericit sa le transpun intr`un document...buna treaba baieti,foarte frumoase masinile voastre,maxim respect de la un pusti de 17 ani innebunit dupa CULT Styling si crucea celtica :)

you're welcome :hug:

87MTX 20-11-08 23:49

masinutele sunt super misto, maniacilor :D..bafta multa

dubmaniacks 24-11-08 16:17

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 1877394)
masinutele sunt super misto, maniacilor :D..bafta multa

Thanks MTX. Sa o vezi pe a mea acuma.A iesit foarte belea.Urmeaza poze.Inca lucrez la ea... Reglaje , and other shit .

87MTX 24-11-08 16:18

:D abia astept :D

Blondu_206 26-11-08 00:28

scuzati-mi absenta indelungata !! am avut niste probleme , dar am revenit!!:D:D:D intre timp am vandut GSA-ul dar va promit cat de curand vor venii poze cu mk1 !!!

CJ-01-WOB 19-12-08 00:18

felicitari pt initiativa

dubmaniacks 29-12-08 17:01

9 Attachment(s)
Eu am scapat azi de 1.8 8v GTi.L-am vandut unui prieten din Suceava.La mine urmeaza altceva ... nu prea practicat in RO.

Momentan este foarte frig.Caldura din garaj nu face fata.Asa ca astept caldura..

Cateva poze de la Andrei :

sco211 29-12-08 17:02

:lol:
boule!!!

dubmaniacks 29-12-08 18:28

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 1947744)
boule!!!

taci ca e frumoasa :twisted:

Sebastian.C 31-12-08 12:15

Baietii, imi place foarte mult initiativa voastra, si masinile...sunt belea.. Faza e ca nu stiu de ce aveti atatea impresii, razak a sarit imediat cand si-a prezentat speedball masina.Nu mi se pare corect!Chiar daca are un club...poate fi acceptat in clubul acesta, Ruller e in clubul lui speedball, eu de asemenea,dar vad ca pe ruller l-ati acceptat in club... Mi se pare un gest urat din partea lui razak si dubmaniaks pentru speedball...Cunoasteti oamenii prima data, nu judecati fara sa stiti...Eu il cunosc pe speedball si pot spune ca e un baiat de nota 10, fara besini pe cap si alte alea...
Numai bine si respect si nu in ultimul rand La Multi Ani!!!

dubmaniacks 31-12-08 12:56

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 1950766)
Baietii, imi place foarte mult initiativa voastra, si masinile...sunt belea.. Faza e ca nu stiu de ce aveti atatea impresii, razak a sarit imediat cand si-a prezentat speedball masina.Nu mi se pare corect!Chiar daca are un club...poate fi acceptat in clubul acesta, Ruller e in clubul lui speedball, eu de asemenea,dar vad ca pe ruller l-ati acceptat in club... Mi se pare un gest urat din partea lui razak si dubmaniaks pentru speedball...Cunoasteti oamenii prima data, nu judecati fara sa stiti...Eu il cunosc pe speedball si pot spune ca e un baiat de nota 10, fara besini pe cap si alte alea...
Numai bine si respect si nu in ultimul rand La Multi Ani!!!

Mersi la fel!

EDIT : New avatar. "dubmaniacks" .

sco211 02-01-09 21:07

2 Attachment(s)
noi adaugiri...o sa creada lumea ca e topicul meu?

si sa stiti ca in realitate sunt timid...

dubmaniacks 02-01-09 22:24

Maine revin si eu cu un set de poze: bbs-urile & pragurile de GTi. Urmeaza suspensia :)

Speedball_tm 03-01-09 00:19

ms sebi dar nu are rost sa vb cu oameni de genu, asta e fiecare a inteles ce a vrut:D take care all si poate ne vdm la vreun show

dubmaniacks 04-01-09 08:56

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 1953880)
ms sebi dar nu are rost sa vb cu oameni de genu, asta e fiecare a inteles ce a vrut:D take care all si poate ne vdm la vreun show

man , nu inteleg de ce esti tu asa de suparat.ai deja un club,ce mai vrei?iar Sebastian a inteles total gresit ce a vrut sa spuna Razak & Me.

Cu alte cuvinte "chill down".Nu trebuie sa ne certam.

Peace.8)

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning